Nie jesteś zalogowany.
yapi, a może masz jakiś problem z odtwarzaczem?? używasz mpc-hc?
Problemów jak dotąd nigdy nie miałem, a przeszło przez niego setki odcinków, dopiero ten jeden plik stwarza problemy. Wcześniejsze odcinki odpalało bez problemu, więc coś tu jest nie tak zrobione przez autora hardka, skoro innym odpala. To AVIk, do tego stary, coś tam wyrzuciło błędy w kodowaniu, plik już wyrzuciłem, nie pamiętam szczegółów. Ogólnie nie będę dla tego jednego pliku rozwalał coś, co do tej pory chodziło dobrze. Może na innym pliku będzie działać, np sofcie z dopasowanymi napisami z bazy, których pełno. Tylko, że to stare wydania są, nawet na torrentach trudno o nie, a ja z torrentów nie korzystam. Może ktoś upnie te niecałe 200 mb
Dziwna sprawa. Pobrałem kolejny raz i znowu plik nie chce się otworzyć. Nie ma ktoś tego odcinka w innym wydaniu? Może być dowolny relek, do którego dopasuję napisy z bazy, niekoniecznie hardek.
Co rozumiesz przez to? Odtwarzacz włącza plik, ale nie wyświetla obrazu?
Jeśli tutaj leży problem, to zrób zapis ustawień MPC, całkowicie usuń kodeki i zainstaluj na nowo. K-Lite Codec Pack Mega.
【「能ある鷹爪隠す」 &「A skilled hawk hides its talons」】
Poszukuję napisów do danych tytułów:
- Uchouten Kazoku 2
- Beelzebub-jou no Okinimesu mama.
- Boku no Kanojo ga Majimesugiru Sho-bitch na Ken
Szukam napisów do 3-gatsu no Lion (najlepiej wersja BD, ale TV też styknie).
chyba tylko netflix, jak nie masz, to napisz do Ognistego, może ma suby
Ostatnio edytowany przez KamiTet (2019-10-26 23:51:18)
Pierwszy sezon w wersji WEB znajdziesz w bazie napisów od Netflixa. Do drugiego jest pięć napisów w bazie ANSI, a gdzie znajdziesz resztę, to niestety nie wiem. Sam z chęcią bym je przytulił.
Nie mam netflixa. Za mało oglądam, żeby mi się opłacało płacić abonament.
Edit: nieaktualne.
Ostatnio edytowany przez Shaft (2019-10-27 00:23:27)
Ja co jakiś czas wracam do kreskówek, seriali i anime lecących na CN i Jetix za moich czasów. Ostatnio oglądałem MegaMana ale nigdzie nie mogę znaleźć 2 sezonu (MegaMan NT Warrior Axess). Proszę o kontakt osoby które mają te anime z dubbingiem PL na michal.seferyniak@gmail.com
Poszukuję Just Because! w dowolnej wersji. Wiem, że dwa pierwsze odcinki są dostępne na portalu.
Na shindenie są wszystkie odcinki.
Dzięki za informację, ale przez "dowolną wersję" miałem na myśli rodzaj dopasowania napisów do wideo tylko w formie softsubs.
Ma ktoś serie [LOGH] ??
ファンのファンのために
Ma ktoś serie [LOGH] ??
Kiedyś się przypadkiem na to natknąłem, chociaż nawet nie było mi potrzebne. Widzę, że link jest jeszcze aktywny, znajdziesz to w komentarzu na tej stronie.
Cholernie ci dziękuje OtsukareSama
Brakuje tylko odcinków.
Macie jakiś namiar na Logh ?? Na tosho niestety linki nieaktywne
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2019-11-09 21:34:04)
ファンのファンのために
@Czolgi
Nie wiem gdzie znajdziesz DDL, ale na nyaa z pewnością jeszcze żyje ta wstawka z oznaczeniem w tytule "[Bluray,720p,10bit]". Do "Gaiden" i innych odcinków pobocznych też gdzieś tam powinno być jakieś źródło.
Ostatnio edytowany przez OtsukareSama (2019-11-09 21:50:00)
Cholernie ci dziękuje OtsukareSama
Brakuje tylko odcinków.
Macie jakiś namiar na Logh ?? Na tosho niestety linki nieaktywne
Na MEGA może być? Bo mogę wrzucić
Dzięki. Sabaton.
Pitbull01 również dziękuje, już nie trzeba.
OtsukareSama Torrenty odpadają niestety
Pozdro
ファンのファンのために