Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Wie ktoś może, gdzie znajdę do pobrania kinówki Slam Dunk! od grupy [a-e] lub [-ANF-]? Bo dosłownie nigdzie nie mogę ich znaleźć.
Ewentualnie, jeśli ktoś z Was posiada je u siebie na dysku, czy mógłby je wrzucić na jakiś hosting bym je sobie pobrał?
Z góry dzięki za pomoc...
Ostatnio edytowany przez Cafer90 (2020-03-08 02:29:48)
Ja mam, ale musisz poczekać, ponieważ przy szybkości mojego uploadu chwilkę to potrwa.
Ja mam, ale musisz poczekać, ponieważ przy szybkości mojego uploadu chwilkę to potrwa.
Super! Żaden problem. Ja nie potrzebuję na już, bo dopiero zaczynam oglądać serię TV. Odezwij się później na priv do mnie (na stronce mam nick Cafer), lub zapodaj linki tutaj, jak już uplniesz gdzieś, to będę co jakiś czas odświezał temat.
Ostatnio edytowany przez Cafer90 (2020-03-08 11:34:16)
Ja również nie pogardzę!
https://mega.nz/#F!4xcxkagR!Oyj3l4qH0JM_yiAXyRJqiw
@crat
A nie masz wszystkich odcinków anime od tej grupy? Ostatnie dni bezowocnie szukam i nigdzie nie ma. Byłbym wdzięczny za upload, może być nawet po kilkanaście odcinków tygodniowo, się będzie oglądać na bieżąco.
@crat
A nie masz wszystkich odcinków anime od tej grupy? Ostatnie dni bezowocnie szukam i nigdzie nie ma. Byłbym wdzięczny za upload, może być nawet po kilkanaście odcinków tygodniowo, się będzie oglądać na bieżąco.
Psze bardzo: https://mega.nz/#F!zQ12hK4J!oxlBUfkJzcN9zjWOVlY1DA
To bdrip gorszy od dvdripa?
ara ara...
To bdrip gorszy od dvdripa?
Cholera wie co to. Wygrzebałem z odmętów dysku i się okazało, że to niby wstawka tej grupy (a przynajmniej z jej napisami, bo jakiś bałwan - pewnie ja xD - pozmieniał nazwy)
Kilgur napisał:To bdrip gorszy od dvdripa?
Cholera wie co to. Wygrzebałem z odmętów dysku i się okazało, że to niby wstawka tej grupy (a przynajmniej z jej napisami, bo jakiś bałwan - pewnie ja xD - pozmieniał nazwy)
Mi chodzilo o fakt ze w ta bajka wyszla na blu-ray, bo sa BDripy, wiadomo czasem jakosc ich ssie w porownaniu dvd i o taki przypadek pytalem
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2020-03-09 12:36:30)
ara ara...
Strony 1