Nie jesteś zalogowany.
i wszyscy żyli długo i szczęśliwie.
PS. ~Jania tak trzymać[okej]. Wystarczy trochę samozaparcia:)
edit: ale w przyszłości uważaj na takie pytania:
Są Krzesła i Taborety i już. Wy do jakiej grupy należycie??
Ostatnio edytowany przez Wersus (2006-04-02 14:52:55)
hehe hapy end jak w telenoweli brazylijskiej Ortofaszyści górą:P[yahoo]
... i szczęśliwie.
Oj nie. Jak będę widział rażące błędy to mój ortofaszyzm włączy się automatycznie .
Beavis - fajna emota
Nie cieszcie się za wczasu ^^ Zawsze coś może pojsc nie tak :p
[fuj]no właśnie zawrze morze pujść coś nie tak[cholera][klnie][cenzura]
Prima Aprilis:P już tak nie piszę
Edit: ups wypadek przy pracy:P
Ostatnio edytowany przez Jania (2006-04-02 15:16:46)
Zapomniales napisac może przez "rz" XD
a może tak każdy w swoim awatarze wklei coś takiego:D
ja się posunę chyba trochę dalej...
PS. chyba, że ktoś ma lepszy pomysł:)
Ostatnio edytowany przez Wersus (2006-04-02 15:22:00)
No to wygląda na to że temat dobiegł końca. Winny przyznał się do winy i obiecał poprawe.CUDOWNIE.
Wiesz Winged ja chamstwa nie lubie i nie uważam by bylo to jakakolwiek formą "zwracania uwagi"
To, co dla Ciebie może być chamskie, dla innych może znaczyć zwrócenie uwagi w "subtelniejszy" sposób. Poza tym, jeśli zwracamy po raz kolejny uwagę w tej samej sprawie to nie można wiecznie mówić "ładnie". Wyobraź sobie sytuację, gdy ktoś notorycznie puszcza gazy podczas posiłku, a Ty mu wiecznie zwracasz uwagę - Przepraszam, czy mógłbyś nie puszczać gazów. Przepraszam, czy mógłbyś nie puszczać gazów. I tak w kółko. Mi by po czasie puściły nerwy. Dlatego uważam, że nie zawsze trzeba kulturalnie zwracać uwagę, bo na niektórych to po prostu nie oddziałuje tak jak powinno. I tym chciałbym zakończyć wywód o zwracaniu komuś uwagi.
BTW, pomysł z avatarem jest taki sobie, jakbyśmy wyglądali z takim samym, co innego sygnaturka.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-04-02 15:27:36)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
hehe no dobry pomysł żeby był to tylko dodatek do awatara a nie cały awatar[yahoo]
trywializujesz
trywializujesz
Czy to do mnie? Jeśli tak to mógłbyś rozwinąć tę myśl?:)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
trywializujesz
co to znaczy wogóle ;P, bo pierwszy raz te słowo słyszę[ej]
white_diem napisał:trywializujesz
co to znaczy wogóle ;P, bo pierwszy raz te słowo słyszę[ej]
Trywializować - czynić coś trywialnym.
Trywialny - niewybredny, banalny, pospolity, prostacki, ordynarny, wulgarny
Wg PWN
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-04-02 15:40:53)
Trywialny tłumaczenie słownikowe. Sam zawsze trochę inaczej patrzyłem na to słowo.:o Zawsze człowiek się czegoś nowego uczy.
BTW, pomysł z avatarem jest taki sobie, jakbyśmy wyglądali z takim samym, co innego sygnaturka.
Ja po prostu poszłem na całość. Kurcze! Czytam swój post i widzę, że nie napisałem o co mi tak dokładnie chodzi. Chciałem aby kto chce nałożył na swojego awatara to "OF"(oczywiście dużo mniejsze), ale przy tych rozdzielczościach mija sie to z celem.
Czyli zostają sygnaturki:)
Hehe, świetny pomysł Jak będę miał chwilkę to pokombinuję ze swoim avatarem, może coś się fajnego uda zrobić.
Winged napisał:BTW, pomysł z avatarem jest taki sobie, jakbyśmy wyglądali z takim samym, co innego sygnaturka.
Ja po prostu poszłem na całość. Kurcze! Czytam swój post i widzę, że nie napisałem o co mi tak dokładnie chodzi. Chciałem aby kto chce nałożył na swojego awatara to "OF"(oczywiście dużo mniejsze), ale przy tych rozdzielczościach mija sie to z celem.
Czyli zostają sygnaturki:)
Aha, no to całkiem fajne. Myślałem, że zamiast avatara coś takiego. Kurcze, gdyby były 100x100 to bez problemu. Zobaczy się.
Ja już updatowałem awatarka[okej]
Jako srednio zaawansowany(wiekowo) dyslektyk, nie czuje się godzien noszenia emblematu Waffen OF na avatarze, jednak oficjalnie deklaruję się jako sympatyk ruchu
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład