Nie jesteś zalogowany.
Kiedy Bajki to prosta aplikacja wysyłająca powiadomienia na discorda o nowych odcinkach sezonówek i tasiemców wybranych przez użytkownika.
Przykładowe powiadomienie
Obsługiwane stronki
- Animesub,
- Animesub forum (niektóre hardki),
- Wbijam,
- Okami-subs,
- Anime-odcinki.
Lista bajek
Rozpiske bajek, które można aktualnie zasubskrybować znajdziesz tutaj.
Jak to działa?
Tworzysz webhooka na serwerze discorda na którym chcesz otrzymywać powiadomienia, dodajesz go do konta w aplikacji, a następnie wybierasz animu, które chcesz subskrybować. W momencie pojawienia się odcinka wybranego animu dostajesz powiadomienie na discordzie za pośrednictwem webhooka. Dokładniejszy opis znajduję się tutaj.
Eee oglądam na tyle mało, że kolejne szpiegujące tałatajstwo mi nie potrzebne.
Fajny pomysł, skonfigurowałem to u siebie według instrukcjii zobaczę jak będzie działać.
Chciałbym jednak zobaczyć bardziej otwarte funkcje typu RRS albo api, żeby nie ograniczać się jedynie do discorda.
Powodzenia w dalszym rozwijaniu projektu!
Śmierdzi malwarem albo innym gównem. Ban.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Spoko pomysł z tym api, może kiedyś dodam coś takiego i dzięki za miłe słowa BlackRight!
Początkowo był to prosty skrypt dla własnego użytku, który mnie powiadamiał o nowych bajkach. Stwierdziłem, że spróbuję zrobić z tego aplikacje internetową. Głównym celem, który mi przyświecał w trakcie tworzenia apki była chęć nauczenia się co nie co o tworzeniu aplikacji internetowych. Czegoś tam się nowego nauczyłem i przy okazji być może komuś się to przyda.
Co do szpiegowania to cóż mogę rzec. Wykorzystuję jeden plik cookie w celu utrzymania sesji i to wszystko. Ukrytych reklam i tym podobnych tam nie ma. Bogactwa na tym i tak bym nie zbił.
Malware może nie, ale obsługuje onlajny, więc gówno jak najbardziej.
Moja lista anime: klik
Ale po co, skoro jest anilist.co, który wygodnie pokazuje, za ile dni, godzin i minut będzie emisja kolejnego odcinka, a po emisji wyświetla powiadomienie?
Ale po co, skoro jest anilist.co, który wygodnie pokazuje, za ile dni, godzin i minut będzie emisja kolejnego odcinka, a po emisji wyświetla powiadomienie?
Z tego co zrozumiałem to ma to informować o tym czy pojawiły się gdzieś PL suby do tego, a nie, że wyszło gdziekolwiek na świecie.
Bardzo fajne, mało kolorków, ale sam koncept jest fajny ale nie wiem