Nie jesteś zalogowany.
Pierwszy, drugi, trzeci i czwarty odcinek Appare Ranman! już na ansi!
No i nareszcie powrót po koronawirusowej przerwie. Też się cieszycie?
Nie, bo głupkowate toto i dropłem na 1 odcinku.
Ale o więcej Ahiru bym się nie obraził.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Askara napisał:No i nareszcie powrót po koronawirusowej przerwie. Też się cieszycie?
Ale o więcej Ahiru bym się nie obraził.
Na dniach szykuje się hurtowa wrzutka. Cierpliwości. Mam ambitny plan nadrobienia całości do przyszłej środy.
Ostatnio edytowany przez Askara (2020-08-08 08:10:52)
Kamiyan3991 napisał:Askara napisał:No i nareszcie powrót po koronawirusowej przerwie. Też się cieszycie?
Ale o więcej Ahiru bym się nie obraził.Na dniach szykuje się hurtowa wrzutka. Cierpliwości. Mam ambitny plan nadrobienia całości do przyszłej środy.
Zrobiłem wczoraj maraton 28-36, więc czekam na kolejny. ^^
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Askara napisał:Kamiyan3991 napisał:Nie, bo głupkowate toto i dropłem na 1 odcinku.
Ale o więcej Ahiru bym się nie obraził.Na dniach szykuje się hurtowa wrzutka. Cierpliwości. Mam ambitny plan nadrobienia całości do przyszłej środy.
Zrobiłem wczoraj maraton 28-36, więc czekam na kolejny. ^^
No to mam dobre wieści, bo odcinki 37-41 już są przetłumaczone
Trzydziesty siódmy i trzydziesty ósmy odcinek Ahiru no Sora już na ansi.
Ostatnio edytowany przez Askara (2020-08-13 19:41:20)
A nie 37 i 38?
Maaaaaało.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2020-08-12 18:34:37)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Oni nadal tam grają jeden mecz? Bo skończyłem oglądać jakoś na 25(?) odcinku i chciałbym więcej życia niż nudnego klepania piłki. Mimo wszystko dzięki, najwyższy czas nadrobić zaległości.
Trzydziesty dziewiąty, czterdziesty i czterdziesty pierwszy odcinek Ahiru no Sora już na ansi.
A nie 37 i 38?
Poprawione. Spieszyłam się
Maaaaaało.
Pokaż spoiler
Już jest więcej. Mówiłam, cierpliwości Bo zacznę marudzić o Boogiepopa.
Oni nadal tam grają jeden mecz? Bo skończyłem oglądać jakoś na 25(?) odcinku i chciałbym więcej życia niż nudnego klepania piłki. Mimo wszystko dzięki, najwyższy czas nadrobić zaległości.
Na szczęście ten mecz skończył się już dobrych parę odcinków temu i od tamtej pory sporo się działo, więc polecam nadrobić.
Na szczęście ten mecz skończył się już dobrych parę odcinków temu i od tamtej pory sporo się działo, więc polecam nadrobić.
Ale nadal nie ma 42 i 43. ^^
Już jest więcej. Mówiłam, cierpliwości.
Ciężko. Jak już się wróci do oglądania, to nie idzie się oderwać. To chyba jedno z lepszych anime, jakie widziałem w ostatnich latach. W sumie oprócz swoich serii nie oglądam nic oprócz Ahiru.
Niby można odpalić CR, ale twoje napisy są tak dobre, że wolę na nie poczekać i oglądać na pełnej k...
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2020-08-14 01:49:44)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Czterdziesty drugi odcinek Ahiru no Sora już na ansi.
Ciężko. Jak już się wróci do oglądania, to nie idzie się oderwać. To chyba jedno z lepszych anime, jakie widziałem w ostatnich latach. W sumie oprócz swoich serii nie oglądam nic oprócz Ahiru.
Niby można odpalić CR, ale twoje napisy są tak dobre, że wolę na nie poczekać i oglądać na pełnej k...
Ile słodyczy xD