Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Jaku-Chara Tomozaki-kun
Ekipa:
Tłumaczenie: Demonis Angel
Opis:
Kiedyś...
Jaku-Chara Tomozaki-kun Specials
Ekipa:
Tłumaczenie: Demonis Angel
Opis:
Kiedyś...
Proszę o niewykorzystywanie tych odcinków do uploadu na strony z anime online i inne chomiki.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
1. odcinek wydany.
Bekowa bajka.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
2. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
3. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
4. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Dialogue: 0,0:22:21.87,0:22:26.12,Dialogi,,0,0,0,,{\an8}Nakamura i Konno have dali mi spokój.
A tak w ogóle masz temat /diskorda do zgłaszania błędów , by nie zaśmiecać tematów ?.
A poza tym dzięki za napisy
Ostatnio edytowany przez Wąski (2021-01-31 10:09:55)
Cziki briki i v damke/Чики брики и в дамки
https://www.youtube.com/watch?v=BnTW6fZz-1E
---------------------------------------------------------------------------
http://animesub.info/osoba.php?id=97163
Dialogue: 0,0:22:21.87,0:22:26.12,Dialogi,,0,0,0,,{\an8}Nakamura i Konno have dali mi spokój.
A tak w ogóle masz temat /diskorda do zgłaszania błędów , by nie zaśmiecać tematów ?.
A poza tym dzięki za napisy
Odnotowuję wszystko w plikach notatnika.
Z discordem miałem problemy i nie korzystam.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Brakuje wszystkich dialogów z myślami MC.
Demonis, wrzuć na luz. Nikt się nie obrazi, jeśli zawiesisz kilka projektów, żeby bardziej skupić się na innych. Któraś bajka mniej Ci się spodobała lub ktoś inny już na nią pracuje - zawiesić i zrobić wersję BD.
Ostatnio edytowany przez Subarashi (2021-02-01 10:08:03)
Brakuje wszystkich dialogów z myślami MC.
Demonis, wrzuć na luz. Nikt się nie obrazi, jeśli zawiesisz kilka projektów, żeby bardziej skupić się na innych. Któraś bajka mniej Ci się spodobała lub ktoś inny już na nią pracuje - zawiesić i zrobić wersję BD.
Gdzie konkretnie ich brakuje? Pobrałem angielską wersję i liczba linijek się zgadzała, oglądałem cały odcinek drugi raz i też nic nie wpadło mi w ucho, by coś było pominięte. Ze stylem też nic się nie stało, bo pojawiały się normalnie w różnych odtwarzaczach.
Chyba że chodzi o ostatnie pół minuty, gdzie napisy są u góry, by się nie wtapiały w ekran?
O reszcie już pisałem, skończę ten sezon, a od kolejnego będę wydawał mniej.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
5. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
6. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
7. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
8. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
9. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
10. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
11. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
12. odcinek.
Do zobaczenia przy OVA.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
OVA wydane.
Numeracja jest odwrócona, OVA 1 to drugi odcinek, a OVA 2, pierwszy, ale tak są wszędzie opisane, więc nie mieszałem.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Strony 1