Nie jesteś zalogowany.
Szukam Slayers, Slayers Next oraz Slayers Try ale w rozdziałce 1080p i kodekiem dźwięku flac. Wiem, że Demonis Angel wydał całą kolekcję, ale dwie pierwsze są w 720p.
Szukam Slayers, Slayers Next oraz Slayers Try ale w rozdziałce 1080p i kodekiem dźwięku flac. Wiem, że Demonis Angel wydał całą kolekcję, ale dwie pierwsze są w 720p.
Ryby Ci nie dam, ale wędką poratuję (jak kozie na wozie), choć w zasadzie, to prawie jakbym dał Ci rybę.
Oto droga do sukcesu:
1. Zainstaluj sobie jakiegoś klienta torrenta
2. Wejdź na jakąś stronkę torrentową z anime (np. nyaa) i ściągnij sobie Slayersów, jakich Ci potrzeba.
3. Zainstaluj sobie Aegisub/Kainote
4. Ściągnij odpowiednie wydania od DA (DA=Demonis Angel)
5. Za pomocą którejś z aplikacji z pkt.3 wyciągnij subki z wydań DA,
5a.) w tym momencie możesz subki zapisywać pod nazwami epków torrentowych, lub poczekać do pkt.7
6. Skasuj wydania DA (bo już raczej nie będą Ci potrzebne)
7. Jeśli nie wykonałeś pkt.5a, to teraz pojedynczo lub masowo zmieniasz nazwy subków na odpowiednie nazwy epków z torrentów
8. Jeżeli będziesz mieć farta (duże prawdopodobieństwo), to masz co chciałeś i z polskimi subkami
8a. Jeśli nie masz farta, to pozostaje Ci zaobserwować o ile są przesunięte napisy i za pomocą aplikacji z pkt.3 dokonać stosownej korekty
9. Na koniec pozostaje "radość w sercu i uśmiech na twarzy"
I to by było na tyle, bierz wędkę i śmigaj na ryby.
Ostatnio edytowany przez roobalek (2021-05-19 03:25:06)
Antarctic napisał:Szukam Slayers, Slayers Next oraz Slayers Try ale w rozdziałce 1080p i kodekiem dźwięku flac. Wiem, że Demonis Angel wydał całą kolekcję, ale dwie pierwsze są w 720p.
Ryby Ci nie dam, ale wędką poratuję (jak kozie na wozie), choć w zasadzie, to prawie jakbym dał Ci rybę.
Oto droga do sukcesu:
1. Zainstaluj sobie jakiegoś klienta torrenta
2. Wejdź na jakąś stronkę torrentową z anime (np. nyaa) i ściągnij sobie Slayersów, jakich Ci potrzeba.
3. Zainstaluj sobie Aegisub/Kainote
4. Ściągnij odpowiednie wydania od DA (DA=Demonis Angel)
5. Za pomocą którejś z aplikacji z pkt.3 wyciągnij subki z wydań DA,
5a.) w tym momencie możesz subki zapisywać pod nazwami epków torrentowych, lub poczekać do pkt.7
6. Skasuj wydania DA (bo już raczej nie będą Ci potrzebne)
7. Jeśli nie wykonałeś pkt.5a, to teraz pojedynczo lub masowo zmieniasz nazwy subków na odpowiednie nazwy epków z torrentów
8. Jeżeli będziesz mieć farta (duże prawdopodobieństwo), to masz co chciałeś i z polskimi subkami
8a. Jeśli nie masz farta, to pozostaje Ci zaobserwować o ile są przesunięte napisy i za pomocą aplikacji z pkt.3 dokonać stosownej korekty
9. Na koniec pozostaje "radość w sercu i uśmiech na twarzy"I to by było na tyle, bierz wędkę i śmigaj na ryby.
Może też spróbować automatem
http://animesub.info/forum/viewtopic.ph … 69#p494969
Poszukuje napisów do Nisemonogatari, niestety na stronie jest tylko 6 odcinków
Poszukuje napisów do Nisemonogatari, niestety na stronie jest tylko 6 odcinków
Seria została przetłumaczona, tylko że autor publikował ją w formie softsubów. Napisy wysłane na PW.
【「能ある鷹爪隠す」 &「A skilled hawk hides its talons」】
Wysłane na PW.
【「能ある鷹爪隠す」 &「A skilled hawk hides its talons」】
Witam. Posiada ktoś napisy do anime "3-gatsu no Lion" s1 lub/i s2?
Może ktoś poseedować "Ousama Game" od Horriblesubs w 720p? Bo są trochę umarłe (wzięte z nyaa).
https://nyaa.si/?f=0&c=0_0&q=%5Bhorribl … +game+720p
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2021-06-06 19:11:13)
Na serwerze Dragstera jest
http://bityl.pl/KZLwh
Ostatnio edytowany przez SongoPL (2021-06-13 19:00:07)
Poszukuję anime. Widziałem krótki urywek. Babcia pozbywa się dziecka, które nie ma oczu i wygląda jakby było bez skóry. Wsadza go do łódki i ta odpływa. Znajduje go jakiś człowiek, który się nim zajmuje - tworzy dla niego sztuczne ciało i maskę. Po jakimś czasie wyrasta(ją) mu nog(a/i) i chyba wyrusza w świat.
Poszukuję anime. Widziałem krótki urywek. Babcia pozbywa się dziecka, które nie ma oczu i wygląda jakby było bez skóry. Wsadza go do łódki i ta odpływa. Znajduje go jakiś człowiek, który się nim zajmuje - tworzy dla niego sztuczne ciało i maskę. Po jakimś czasie wyrasta(ją) mu nog(a/i) i chyba wyrusza w świat.
Dororo
Nie tak dawno, gdy rutynowo przeglądałem nowe posty na głównej, natknąłem się na post z linkiem mega do hardków Binbougami ga. Miałem sobie to pobrać, bo akurat chciałem obejrzeć. Wczoraj postanowiłem w końcu to zrobić, ale dobre pół godziny przeszukiwałem forum i nie mogłem znaleźć tego posta z linkiem.
Moja prośba, może ktoś odszukać ten post lub po prostu wrzucić tu ten link mega z hardkami Binbougami ga?
Z góry dzięki za pomoc
Podrzuci ktoś link do torrentu z rawem: Kaiji ultimate survivor?
Nigdzie nie mogę znaleźć ;/.