Nie jesteś zalogowany.
@kolo.kornel Wrzucają same napisy do pobrania wraz z czionkami na Mega. Link masz na ich Discordzie na kanale #rozkład.
Fraxes napisał:Lisy robią (czyt. Frixy)
FrixySubs daje hardsuba i to jeszcze tylko na cda.
Nie lubię oglądać przez pochodne strony, a tak pobiorę sobie jakąś wersje w kilka sekund i mam na dysku jakbym chciał wrócić do odcinka.sorki
Nie zauważyłem że dają na Mega , co nie zmienia faktu że wolę osobne napisy
Pobrać się nie da odcinka , więc lipa
Chcesz przypomnieć sobie odcinek , włączaj od nowa
I takie kfiatki
Twój film wideo został zatrzymany, ponieważ spowodowałoby to przekroczenie obecnego limitu bezpłatnego transferu Twojego adresu IP. Uaktualnij do wersji Pro, aby uzyskać dodatkowy limit transferu, który automatycznie wznowi Twój film.
Jak to się nie da ściągnąć??? Zarówno z CDA jak i z MEGA idzie ściągać, sam nie lubię oglądać przez jakieś stronki i te ich playery więc sobie odcinki ściągam.
kolo.kornel napisał:Fraxes napisał:Lisy robią (czyt. Frixy)
FrixySubs daje hardsuba i to jeszcze tylko na cda.
Nie lubię oglądać przez pochodne strony, a tak pobiorę sobie jakąś wersje w kilka sekund i mam na dysku jakbym chciał wrócić do odcinka.sorki
Nie zauważyłem że dają na Mega , co nie zmienia faktu że wolę osobne napisy
Pobrać się nie da odcinka , więc lipa
Chcesz przypomnieć sobie odcinek , włączaj od nowa
I takie kfiatki
Twój film wideo został zatrzymany, ponieważ spowodowałoby to przekroczenie obecnego limitu bezpłatnego transferu Twojego adresu IP. Uaktualnij do wersji Pro, aby uzyskać dodatkowy limit transferu, który automatycznie wznowi Twój film.Jak to się nie da ściągnąć??? Zarówno z CDA jak i z MEGA idzie ściągać, sam nie lubię oglądać przez jakieś stronki i te ich playery więc sobie odcinki ściągam.
Witam,
Szukam napisów do pobrania:
Nazwa anime:
[Nowe] Kyuukyoku Shinka Shita Full Dive RPG ga Genjitsu yori mo Kusogee Dattara [Od -9]
[Stare] Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta? [Od 5-do końca]
Ostatnio edytowany przez KyssS (2021-06-06 20:58:11)
Ktoś ma w planach drugi sezon Kobayashi?
Ktoś ma w planach drugi sezon Kobayashi?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
A kto to tłumaczy?
A kto to tłumaczy?
FrixySubs
Siemka może ktoś z was posiada bardzo dobre napisy w formacie ass do Golden Boy 1995?
Dzięki, ale to hardsub. A ja właśnie poszukuję samych napisów w formacie ass ponieważ znalazłem https://nyaa.si/view/1361551 w bardzo dobrej jakości i chciałem dopasować napisy do tej wstawki.
Siemka może ktoś z was posiada bardzo dobre napisy w formacie ass do Golden Boy 1995?
Trochę nie w tym temacie, jak dobrze mi się zdaje, powinieneś w Czy jest coś co chcielibyście mieć przetłumaczone? Oprócz NARUTO (Strona 1) / Tłumaczenie anime / Forum AnimeSub.info
Mi to nie przeszkadza, ale jest trochę mylące.
Ziemowit napisał:Dzięki, ale to hardsub. A ja właśnie poszukuję samych napisów w formacie ass ponieważ znalazłem https://nyaa.si/view/1361551 w bardzo dobrej jakości i chciałem dopasować napisy do tej wstawki.
W tym linku do MEGA katalog obok masz softsub w formacie ass od Kami_Squad do odcinków 3, 4 i 6. Na chomikach bez problemu znajdziesz 5 odcinek. Do odcinków 1-2 nie widziałam nigdy polskich softsubów w ass do Golden Boya. Co do jakości samych napisów to nie wiem, bo nie oglądałam jeszcze.
Ostatnio edytowany przez Lewa (2021-08-05 12:40:36)
patryczek1287 napisał:Ziemowit napisał:Dzięki, ale to hardsub. A ja właśnie poszukuję samych napisów w formacie ass ponieważ znalazłem https://nyaa.si/view/1361551 w bardzo dobrej jakości i chciałem dopasować napisy do tej wstawki.
W tym linku do MEGA katalog obok masz softsub w formacie ass od Kami_Squad do odcinków 3, 4 i 6. Na chomikach bez problemu znajdziesz 5 odcinek. Do odcinków 1-2 nie widziałam nigdy polskich softsubów w ass do Golden Boya. Co do jakości samych napisów to nie wiem, bo nie oglądałam jeszcze.
Spoko dzięki
patryczek1287 napisał:Siemka może ktoś z was posiada bardzo dobre napisy w formacie ass do Golden Boy 1995?
Trochę nie w tym temacie, jak dobrze mi się zdaje, powinieneś w Czy jest coś co chcielibyście mieć przetłumaczone? Oprócz NARUTO (Strona 1) / Tłumaczenie anime / Forum AnimeSub.info
Mi to nie przeszkadza, ale jest trochę mylące.
Sorki nie wiedziałem gdzie dać więc dałem tutaj, ale dzięki za info
Zajmie się ktoś tłumaczeniem drugiego sezonu Magia Record?
Kartek napisał:Ktoś ma w planach drugi sezon Kobayashi?
Są gdzieś może hardsuby?
Oglądał ktoś może Violet Evergarden Movie na Netflixie? Jak jakość napisów? Da się oglądać, czy poczekać aż ktoś profesjonalnie przetłumaczy? Ktoś się za to zabiera?