Nie jesteś zalogowany.
Polskie Light Novel to z założenia baza danych o wydawanych w Polsce light novel. Katalog z informacjami o każdym tytule, newsy z rynku czy kalendarz z przyszłymi premierami i linkami do preorderów. Jednym zdaniem - wszystko, co hasa po necie, zebrane w jednym miejscu. Ostatnimi tygodniami rynek przechodzi straszny rozkwit, więc zainteresowani tematem będą mieli bardzo przejrzysty podgląd na sytuację bez zbędnych rozpraszaczy mangowych. Prócz tego na stronie znajduje się część publicystyczna - recenzje i artykuły na różne tematy związane z powieściami. Zajmujemy się wyłącznie oficjalnie wydawanymi light novel, więc informacji o fanowskich tłumaczeniach tam nie znajdziecie.
Strasznie spodobała mi się taka inicjatywa na zachodzie, więc postanowiłem postawić coś takiego u nas. Jako ciekawostkę napiszę, że dopóki nie zaczęliśmy zbierać informacji z rynku, to pojęcia nie miałem, że miesięcznie wychodzi teraz u nas parę tomików różnych light novel.
Uwagi i komentarze mile widziane. Jeśli ktoś chciałby potracić trochę czasu na pisanie recenzji czy innych artykułów, to kontaktować się bez obawień.
Moglibyście gdzieś dodać małą zakładeczke "LN zakończone" Chyba, że gdzieś już to się znajduje a ja jestem ślepy
Ostatnio edytowany przez karpato (2017-05-01 17:13:14)
Moglibyście gdzieś dodać małą zakładeczke "LN zakończone" Chyba, że gdzieś już to się znajduje a ja jestem ślepy
Dzięki za sugestię, całkiem słuszna. Wdrożymy to w niedalekiej przyszłości w katalogu.
Przyznam, że bardzo fajna strona Korzystałem z ich zasobów już parę razy
moja data urodzenia: 21.1.1989
zobacz modne swetry damskie w niskich cenach