Nie jesteś zalogowany.
5. i 6. odcinek Kami-tachi Ni Hirowareta Otoko S2 wydany.
4. i 5. odcinek Itai No Wa Iya Nano De Bougyoryoku Ni Kyokufuri Shitai To Omoimasu S2 wydany.
5. i 6. odcinek Maou Gakuin No Futekigousha S2 wydany (seria wstrzymana przez covid).
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
7. odcinek Kami-tachi Ni Hirowareta Otoko S2 wydany.
6. odcinek Itai No Wa Iya Nano De Bougyoryoku Ni Kyokufuri Shitai To Omoimasu S2 wydany (kolejny emitują 8. marca).
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinki 8-12 Kami-tachi Ni Hirowareta Otoko S2 wydane.
Odcinki 7-10. Itai No Wa Iya Nano De Bougyoryoku Ni Kyokufuri Shitai To Omoimasu S2 wydane.
1. odcinek Yamada-kun To Lv999 No Koi Wo Suru wydany.
Grupa się ostatnio wykrzaczyła, więc nie wiem, czy branie nowych projektów ma sens, ale postaram się wydawać regularniej.
Kimetsu i Kuma Bear na pewno będą na czas.
O zagubionych projektach ciągle pamiętam i coś przy nich grzebię, ale trochę przy tym schodzi.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
[DA-Subs] Itai No Wa Iya Nano De Bougyoryoku Ni Kyokufuri Shitai To Omoimasu S2 - 07 TV 1080p [9C938347]
hymm
czy w tym odcinku są napisy, bo żaden player mi ich nie wyświetla :{
za to w 720p są jak najbardziej
[DA-Subs] Itai No Wa Iya Nano De Bougyoryoku Ni Kyokufuri Shitai To Omoimasu S2 - 07 TV 1080p [9C938347]
hymm
czy w tym odcinku są napisy, bo żaden player mi ich nie wyświetla :{
za to w 720p są jak najbardziej
Wcześniej nie było, ale w poniedziałek wieczorem zostało naprawione. Oglądałem w 1080p i miałem napisy
aaa, ok
właśnie pobieram wersje v2 odcinka
dzięki
1. odcinek Kimetsu No Yaiba Katanakaji No Sato-hen wydany.
2. odcinek Yamada-kun To Lv999 No Koi Wo Suru wydany.
Niedźwiadek będzie jutro rano.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
1. i 2. odcinek Kuma Kuma Kuma Bear Punch wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Lolidolki będziesz może tłumaczył?
Jeśli chodzi o idolmastera, to tak. Problem tylko, że nie ma oficjalnych napisów, a z fansubami ciężko się zgrać i pewnie będą się pojawiać co jakiś czas. Umayon S2 i Uma Musume Road to the Top też mam w planach.
Jednak na razie chcę skupić się na Machikado Mazoku i wrócić do Bang Dream, co zapowiadam od początku jesieni i mi ciągle schodzi.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
2. odcinek Kimetsu No Yaiba Katanakaji No Sato-hen wydany.
3. odcinek Yamada-kun To Lv999 No Koi Wo Suru wydany.
11. odcinek Itai No Wa Iya Nano De Bougyoryoku Ni Kyokufuri Shitai To Omoimasu S2 wydany.
Idolki pojawią się z Niedźwiedziem.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
3. odcinek Kimetsu No Yaiba Katanakaji No Sato-hen wydany.
4. odcinek Yamada-kun To Lv999 No Koi Wo Suru wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
12. odcinek Itai No Wa Iya Nano De Bougyoryoku Ni Kyokufuri Shitai To Omoimasu S2 wydany.
3. i 4. odcinek Kuma Kuma Kuma Bear Punch wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
4. odcinek Kimetsu No Yaiba Katanakaji No Sato-hen wydany.
5. odcinek Yamada-kun To Lv999 No Koi Wo Suru wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
5. odcinek Kuma Kuma Kuma Bear Punch wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
5. odcinek Kimetsu No Yaiba Katanakaji No Sato-hen wydany.
6. odcinek Yamada-kun To Lv999 No Koi Wo Suru wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
6. odcinek Kuma Kuma Kuma Bear Punch wydany.
Odcinki 1-6 The IDOLM@STER Cinderella Girls U149 wydane (link poza pierwszym postem, bo nie mogę go edytować).
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
6. odcinek Kimetsu No Yaiba Katanakaji No Sato-hen wydany.
7. odcinek Yamada-kun To Lv999 No Koi Wo Suru wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
7. odcinek Kimetsu No Yaiba Katanakaji No Sato-hen wydany.
8. odcinek Yamada-kun To Lv999 No Koi Wo Suru wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
7. i 8. odcinek Kuma Kuma Kuma Bear Punch wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.