Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Dodano odcinki 1078-1080
Dodano odcinki 1081-1082
Dodano odcinek 1083
To samo. Miałem zdjęcie i krótki film z kina i porównywałem z tymi samymi scenami na BDku. Gorzej, że samo niemieckie wydanie BD jest właśnie niepoprawioną wersja kinową z wtopionymi napisami podczas piosenek. Tutaj wersja z kina, a tu z BD. A co do tego, że to wersja kinowa, to tu porównanie z francuskim i włoskim wydaniem: https://slow.pics/c/PaMEZR0M
Rozumiem, że film sobie odpuściliście?
Hunter, ja naprawdę dobrze rozumiem, że się nie możesz doczekać, a my to ciągniemy, ale mi się naprawdę nie chce co X czasu odpowiadać ci dokładnie tak samo. Nie, film nie został dropnięty.
Pytam, bo trochę dumam, czy go nie przetłumaczyć.
Droga wolna, nikt nie broni. My tak czy siak wypuścimy od siebie własną wersję.
Dodano odcinki 1084-1085
To znaczy, że odcinek 1086 będzie dopiero 7 stycznia? Z tego co widzę, to ma podaną datę premiery 3 grudnia. To jest ekranizacja 1 rozdziału Egghead, czy jakiś kwasi-filerowy odcinek jak 1085? Nie śledzę mangi, więc nie wiem kiedy Słomkowi trafiają na Egghead. Jakbyś mógł to bezspoilerowo wyjaśnić, to byłbym wdzięczny.
Ostatnio edytowany przez Dragmaru (2023-11-28 19:59:55)
To znaczy, że odcinek 1086 będzie dopiero 7 stycznia? Z tego co widzę, to ma podaną datę premiery 3 grudnia. To jest ekranizacja 1 rozdziału Egghead, czy jakiś kwasi-filerowy odcinek jak 1085? Nie śledzę mangi, więc nie wiem kiedy Słomkowi trafiają na Egghead. Jakbyś mógł to bezspoilerowo wyjaśnić, to byłbym wdzięczny.
Teraz jest taki "okres przechodzenia między wątkami", a fillerów ma nie być, więc jak już to zapewne wracają do adaptowania pół rozdziału na odcinek czy jakoś tak. A na samo Egghead Słomkowi oficjalnie mają trafić 7 stycznia 2024, tak jak wyżej jest przeze mnie napisane.
Dzięki za wyjaśnienie. A jest szansa na film w tym roku? Z chęcią bym obejrzałem go w przerwie między światami, a nowym rokiem.
A jest szansa na film w tym roku?
Nie wiem. Wątpię.
Dodano odcinki 1086-1087
Dodano odcinek 1088
7 stycznia wraz z odcinkiem 1089 rozpocznie się wątek wyspy Egghead
Dodano odcinek 1089
Nowa kreska czy oszczędności po Wano?
Nowa kreska czy oszczędności po Wano?
Nowa kreska
Dodano odcinek 1090
Dodano odcinek 1091
Dodano odcinki 1092-1093