Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 64 65 66
Przecież tłumaczy ją grupa Logan.
Chodzi mi o softy, najlepiej od kogoś kogo znam, a nie hardki i to jeszcze mega badziewnie zrobione, gdzie napisy wyjeżdżają poza ekran, dobór czcionek woła o pomstę do nieba O jakości tłumaczenia nic nie powiem, bo nie chciało mi się szukać dobrych angielskich subów, ale widziałem sporo niezłych kwiatków, korekta tam raczej nie istnieje
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2023-11-30 17:59:04)
ara ara...
Nie śledziłem co kto będzie wypuszczać, więc mam pytanie Będzie ktoś tłumaczył Ore dake Level Up na Ken ak. Solo Leveling?
ara ara...
shisha ma w planach...
Ponowie zapytanie jak u Kilgura. Jest może ktoś chętny na Shangri-La Frontier: Kusoge Hunter, Kamige ni Idoman to su?
Seria o dziwo bardzo fajna, a mnie niestety pierwszą połowę przyszło oglądać z napisami od Grupy Logan. Wybór między tą grupą a tłumaczeniem przez "AIjaj" nie daje nadziei na dobry seans, a samej serii bardzo szkoda. Serce aż się kraja, jak się patrzy na to pseudo polskie tłumaczenie, a seria na tle tego co obecnie wychodzi wypada przyzwoicie. Może ktoś uratuje bajkę porządnym tłumaczeniem?
I kolejne. Ktoś może ma zamiar wziąć na warsztat Boku no Kokoro no Yabai Yatsu? Bajka na którą najbardziej oczekuje, a u nikogo nie zauważyłem tego tytułu.
BUTTSUBUSU!! YA HA!!
Drugi sezon miałem na myśli. Pierwszy to już 3 razy oglądałem. Nie sprecyzowałem.
Drugi sezon miałem na myśli. Pierwszy to już 3 razy oglądałem. Nie sprecyzowałem.
MakiSubs robi
Ktoś może chętny na Gekai Elise?
Naprawdę nikt nie jest zainteresowany Shangri-La Frontier? Bajka jest naprawdę niezła, do tego o gierkach VR
ara ara...
Naprawdę nikt nie jest zainteresowany Shangri-La Frontier? Bajka jest naprawdę niezła, do tego o gierkach VR
Może dlatego, że "Shangri-La" z 2009, a te "Shangri-La Frontier" to dwa różne tematy...
Miałem się za to zabrać, ale sparzyłem się na Shadowverse... i wziąłem co innego.
Wiem, że nic nie wiem...
Kurcze ... to jednak coś wiem!!
Miałem się za to zabrać, ale sparzyłem się na Shadowverse... i wziąłem co innego.
Bajka jest naprawdę niezła, taka ukryta perełka sezonu do tego ma sporo ciekawych postaci i naprawdę fajnie się ogląda. Zobacz 2-3 epki może ci podejdzie
ara ara...
krzymaj napisał:Miałem się za to zabrać, ale sparzyłem się na Shadowverse... i wziąłem co innego.
Bajka jest naprawdę niezła, taka ukryta perełka sezonu do tego ma sporo ciekawych postaci i naprawdę fajnie się ogląda. Zobacz 2-3 epki może ci podejdzie
Pokaż spoilerJa tymczasem szybko skocze pomodlić się żeby podeszła
No, ktoś powinien się za to zabrać. Świetna seria.
Sam próbowałem zabrać się za pierwszy odcinek, ale odpadłem. Ktokolwiek się za to weźmie imo będzie miał ciężko. W angielskich subach jest masę dziwnych wyrażeń.
Mam nadzieję, że ktoś inny się tego podejmie.
Ostatnio edytowany przez Chris7173 (2024-01-21 02:42:20)
Wind Breaker ktoś tłumaczy?
btw smutek że zdechł wątek ogólny gdzie zgłaszano tłumaczenia
ara ara...
Wind Breaker ktoś tłumaczy?
btw smutek że zdechł wątek ogólny gdzie zgłaszano tłumaczenia
Maou Subs, wczoraj nawet 1 EP wrzucili
Ma ktoś w planach nowy sezon Maou Gakuin no Futekigousha? Demonis już raczej nie wróci.
Strony Poprzednia 1 … 64 65 66