Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Dodano odcinek 1095
Dodano odcinek 1096
Dodano odcinek 1097
Dodano odcinek 1098
Dodano odcinki 1099-1100
Dodano odcinek 1101
Dodano odcinek 1102
Dodano odcinki 1103-1105
Jak tam postępy nad filmem i nowymi odcinkami?
Jak tam postępy nad filmem i nowymi odcinkami?
W obu przypadkach tłumaczenie zostało przejęte przeze mnie. Same odcinki są przetłumaczone do bieżącego odcinka, brakuje tylko korekty i typesettingu. Co do filmu... prędzej już można obejrzeć na Netflixie. Nie mam pojęcia, kiedy się za to wezmę, a już raczej robienie nadziei nie ma sensu.
Jakiś zbliżony termin kiedy wrócicie do wydawania nowych odcinków?
Rozumiem, że seria została dropnięta i nie ma sensu czekać dłużej na nowe odcinki?
Wydano odcinek 1123
No i sprawy organizacyjne;
1) One Piece RED już na 100% drop (raczej nikt nie miał już chyba złudzeń, że to kiedykolwiek u nas wyjdzie xD). Mimo to postaramy się tam kiedyś ogarnąć ten 17 odcinek specjalny, który jeszcze nawiązuje do filmu. Sam film można obejrzeć legalnie z polskimi napisami już od dawna na platformach Crunchyroll oraz Netflix, jak i od niedawna na Canal+ Online.
2) Dziura będzie z czasem łatana. Odcinki 1106-1110 nadal wiszą w "próżni korektorskiej" (taki mój żarcik). Pozostałe 12 odcinków się z czasem nadrobi, jednocześnie ogarniając te najnowsze.
3) Poprzednie odcinki są powoli reuploadowane. Na ten moment mamy zreuploadowane odcinki 1029-1030 i 1067-1072.
Dzięki za powrót do tłumaczenia. W końcu ktoś robi porządne napisy, bo tego Jednego Kawałka od Nany nie da się oglądać (ai te z Netflixa nie są najlepsze). Mam nadzieję, że w miarę szybko przetłumaczycie 3 ostatnie odcinki, bo jak uzbiera się 6 nowych, to planuję zasiąść do oglądania .
Strony Poprzednia 1 2 3