Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Dodano odcinek 1095
Dodano odcinek 1096
Dodano odcinek 1097
Dodano odcinek 1098
Dodano odcinki 1099-1100
Dodano odcinek 1101
Dodano odcinek 1102
Dodano odcinki 1103-1105
Jak tam postępy nad filmem i nowymi odcinkami?
Jak tam postępy nad filmem i nowymi odcinkami?
W obu przypadkach tłumaczenie zostało przejęte przeze mnie. Same odcinki są przetłumaczone do bieżącego odcinka, brakuje tylko korekty i typesettingu. Co do filmu... prędzej już można obejrzeć na Netflixie. Nie mam pojęcia, kiedy się za to wezmę, a już raczej robienie nadziei nie ma sensu.
Jakiś zbliżony termin kiedy wrócicie do wydawania nowych odcinków?
Rozumiem, że seria została dropnięta i nie ma sensu czekać dłużej na nowe odcinki?
Wydano odcinek 1123
No i sprawy organizacyjne;
1) One Piece RED już na 100% drop (raczej nikt nie miał już chyba złudzeń, że to kiedykolwiek u nas wyjdzie xD). Mimo to postaramy się tam kiedyś ogarnąć ten 17 odcinek specjalny, który jeszcze nawiązuje do filmu. Sam film można obejrzeć legalnie z polskimi napisami już od dawna na platformach Crunchyroll oraz Netflix, jak i od niedawna na Canal+ Online.
2) Dziura będzie z czasem łatana. Odcinki 1106-1110 nadal wiszą w "próżni korektorskiej" (taki mój żarcik). Pozostałe 12 odcinków się z czasem nadrobi, jednocześnie ogarniając te najnowsze.
3) Poprzednie odcinki są powoli reuploadowane. Na ten moment mamy zreuploadowane odcinki 1029-1030 i 1067-1072.
Dzięki za powrót do tłumaczenia. W końcu ktoś robi porządne napisy, bo tego Jednego Kawałka od Nany nie da się oglądać (ai te z Netflixa nie są najlepsze). Mam nadzieję, że w miarę szybko przetłumaczycie 3 ostatnie odcinki, bo jak uzbiera się 6 nowych, to planuję zasiąść do oglądania .
Jak tam postępy w tłumaczeniu?
Gówno widać znowu zatonęło. Nie widzę sensu dłużej czekać na odcinki od was, skoro nie wydaliście ani jednego od ponad dwóch miesięcy. Jak jeszcze kiedyś wypłynie na powierzchnię, to dajcie znać
Gówno widać znowu zatonęło. Nie widzę sensu dłużej czekać na odcinki od was, skoro nie wydaliście ani jednego od ponad dwóch miesięcy. Jak jeszcze kiedyś wypłynie na powierzchnię, to dajcie znać
Wynurzyć się jeszcze wynurzy to gówno. Ale nadrobienie to już inna sprawa. W międzyczasie ja dalej będę osobiście reuploadować wszystkie odcinki, które pospadały.
Strony Poprzednia 1 2 3