Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Ostatni odcinek wrzucony a wraz z nim kolejny projekt tłumaczeniowy zakończony. Gdy pojawi się jakiś dobry encode BD, to wrzucę poprawki i synchro.
Co do następnego sezonu, to nie planuję robić żadnych bieżących bajek i ew. coś tam podłubię nad jakimiś starymi tytułami, które nie mają jeszcze tłumaczeń.
No i tak na koniec: Wesołych świąt.
Niby miałem nic nie robić, ale jednak ten short hentai wydał mi się ciekawy. Możliwe, że będę po jakimś czasie dodawał wersję uncensored, jeśli pojawi się dość dobra sklejka, bo samo wydanie jest z wtopionymi napisami i z o wiele gorszą jakością obrazu niż wersja z cenzurą.
To jakiś spin-off Kagujki? Bo ta pierwsza dziewczyna wydaje się należeć do rodziny Hayasaki Ai...
Ostatnio edytowany przez Takto ^_^ (2024-01-16 19:11:50)
Trzeci odcinek wrzucony. Trochę trwało, bo czekałem na lepsze wideo, ale niestety się nie doczekałem. Przy okazji w międzyczasie konto CDA spadło z rowerka i zrobiłem reupy bajek. Linki pozmieniane w pierwszym poście.
Czwarty odcinek Adama wrzucony,
No i kolejny projekt skończony.
Pora na letni sezon anime. Będę w nim tłumaczył Elf-san wa Yaserarenai. czyli anime o elfce, która ma małe problemy z nadwagą. Pierwszy odcinek jest już wrzucony.
Tym razem z tygodniowym opóźnieniem, ale jest.
Strony Poprzednia 1 2 3