Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Hej, ostatnio szukałem niektóre mangi po polsku, które już dość dawno były wydawane i często wiele tomów nie można znaleźć, albo nie mogę znaleźć. Mam wrażenie, że jedynym wyjściem jest obserwowanie czy nie ma dodruków i ewentualnym śledzeniem allego/olx. Może ktoś zna jakieś inne alternatywy ?
Czasem to tylko chwilowa niedostępność, ale w przypadku starszych serii zazwyczaj brak dodruków, a skoro brak dodruków, to pozostają prywatne ogłoszenia lub sklepy z używanymi - ciężko w takiej sytuacji o alternatywy.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Polski rynek mang już tak się rozrósł, że nie mam specjalnej potrzeby szukać wydań angielskich, zawsze coś się znajdzie
Fajnie że są nowe wydania, ale w moim przypadku chodzi o dozbieranie niektórych serii jak Fairy Tail, gdzie 30 tom nigdzie nie mogłem znaleźć albo Spice&Wolf gdzie wiem, że jest nowe wydanie, ale chcę dozbierać parę tomów brakujących i tak samo 11/12/13 nigdzie nie ma ;>
Jako alternatywa myślałem o jakimś miejscu, gdzie sprzedasz/kupno mang jest bardziej aktywne niż na allegro/olx, bo szczerze mówiąc mało tam tego jest, no ale trudno prędzej czy później pewnie znajdę co chce
Polski rynek mang już tak się rozrósł, że nie mam specjalnej potrzeby szukać wydań angielskich, zawsze coś się znajdzie
Fajnie że są nowe wydania, ale w moim przypadku chodzi o dozbieranie niektórych serii jak Fairy Tail, gdzie 30 tom nigdzie nie mogłem znaleźć albo Spice&Wolf gdzie wiem, że jest nowe wydanie, ale chcę dozbierać parę tomów brakujących i tak samo 11/12/13 nigdzie nie ma ;>
Jako alternatywa myślałem o jakimś miejscu, gdzie sprzedasz/kupno mang jest bardziej aktywne niż na allegro/olx, bo szczerze mówiąc mało tam tego jest, no ale trudno prędzej czy później pewnie znajdę co chce
Fairy Tail na pewno powróci, ale pewnie musisz trochę poczekać. Studio JG co jakiś czas robi dodruki. Jeśli chodzi o używane, to są grupy na FB, gdzie aktywnie użytkownicy sprzedają lub ogłaszają, że czegoś poszukują i zazwyczaj jest jakiś odzew.
Strony 1