Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Cześć
Chciałem sobie odświeżyć Naruto - ostatnio pobrałem bardzo fajne pliki ale mam problem z napisami.
Czyje napisy do pierwszej serii Naruto wypadają najlepiej? Zaznaczę, że chodzi mi o materiał niefilerowy więc tylko odcinki 1-135.
Jeśli masz ochotę na oficjalne wydanie, to od 1 czerwca na platformie ADN (https://animationdigitalnetwork.com/pl) Naruto będzie dostępne z polskimi napisami oraz polskim dubbingiem! Na start wpadnie pierwsze 26 odcinków, więc na całą niefilerową paczkę (1–135) trzeba będzie jeszcze chwilę poczekać.
Ostatnio edytowany przez Tybekk (Dzisiaj 16:13:58)
Dodajmy, że to najpewniej ta sama wersja, która od jakiegoś czasu wychodzi na Canal+
Dzięki za info.
A jakbym jednak chciał pobrać napisy stąd to poleci ktoś najlepszych autorów na poszczególne etapy?
Cześć
Chciałem sobie odświeżyć Naruto - ostatnio pobrałem bardzo fajne pliki ale mam problem z napisami.
Czyje napisy do pierwszej serii Naruto wypadają najlepiej? Zaznaczę, że chodzi mi o materiał niefilerowy więc tylko odcinki 1-135.
Powiem tobie szczerze, żadne. Pół roku temu jakiekolwiek nie pobrałem, to taka beznadzieja, przeinaczenie na przeinaczeniu. Aż na podstawie tego postanowiłem zrobić program do tłumaczenia AI (OpenAI i Google Translate) i ostatecznie rezultat był najlepszy. Możesz nie wierzyć, ale naprawdę tak jest. Po prostu te napisy sprzed 20 lat są hiper słabe (nawet jak ktoś czasówkę dostosował do dzisiejszych wydań).
Ostatnio edytowany przez OtsukareSama (Dzisiaj 17:53:25)
【「能ある鷹爪隠す」 &「A skilled hawk hides its talons」】
Strony 1