Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10
"Bungo Stray Dogs 2" straciło napisy do odc.: 13-14, 16-20 i 22 - czyli teraz żaden odcinek nie ma polskich napisów
.
Napisów do "Fruits Basket" nadal nie ma - ciekawe dlaczego poleciały.
Może były zgłoszenia, że są denne? Tych serii nie sprawdzałem, więc to tylko przypuszczenia.
Pozdrawiam!
Mangas
Wcaleniepajki napisał:Mashle ma dalej zepsute napisy w odcinkach 6 i 6,5
Z tego co widzę, to są po prostu dali odwrotnie napisy.
Już dodaję uwagę do listy.
Jeszcze Shangri La Frontier S1 od odcinka 14.5 ma je przesunięte o jeden odcinek za szybko
FAiM napisał:Wcaleniepajki napisał:Mashle ma dalej zepsute napisy w odcinkach 6 i 6,5
Z tego co widzę, to są po prostu dali odwrotnie napisy.
Już dodaję uwagę do listy.Jeszcze Shangri La Frontier S1 od odcinka 14.5 ma je przesunięte o jeden odcinek za szybko
Wszystkie kolejne odcinki do końca S1 są pomylone? A co z S2? Jak to wygląda? I ogólnie jak z jakością napisów w S1 i S2? Ja dopiero co obejrzałem tę serię na Netflix i nie chcę tracić czasu na ponowny seans całości na CR, dlatego pytam. Podaj wszystkie możliwe szczegóły i zauważone błędy, to się zrobi zgłoszenie dla całości.
Ostatnio edytowany przez Mangas (Dzisiaj 00:19:04)
Pozdrawiam!
Mangas
Wcaleniepajki napisał:FAiM napisał:Z tego co widzę, to są po prostu dali odwrotnie napisy.
Już dodaję uwagę do listy.Jeszcze Shangri La Frontier S1 od odcinka 14.5 ma je przesunięte o jeden odcinek za szybko
Wszystkie kolejne odcinki do końca S1 są pomylone? A co z S2? Jak to wygląda? I ogólnie jak z jakością napisów w S1 i S2? Ja dopiero co obejrzałem tę serię na Netflix i nie chcę tracić czasu na ponowny seans całości na CR, dlatego pytam. Podaj wszystkie możliwe szczegóły i zauważone błędy, to się zrobi zgłoszenie dla całości.
Problem wynika z powodu tego odcinka specjalnego, wynika, że problem jest w widełkach między 14.5 a 17
"A Sign Of Affection" zgubiło napisy do pierwszych 3 odcinków.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10