Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18
Dodali lektora do 2 sezonu "JUJUTSU KAISEN".
W pierwszym sezonie też jest lektor - nie wiem kiedy skasowali wielolektora.
Ostatnio edytowany przez FAiM (Dzisiaj 18:38:43)

Dodali lektora do 2 sezonu "JUJUTSU KAISEN".
W pierwszym sezonie też jest lektor - nie wiem kiedy skasowali wielolektora.
porażka w chuj, nadal lecą z tym lektorem a potem będą przepraszać za rok i dawać dubbing
FAiM napisał:Dodali lektora do 2 sezonu "JUJUTSU KAISEN".
W pierwszym sezonie też jest lektor - nie wiem kiedy skasowali wielolektora.porażka w chuj, nadal lecą z tym lektorem a potem będą przepraszać za rok i dawać dubbing
Jeśli o mnie chodzi, lektor mi nie przeszkadza i może zostać. Nie spodziewałbym się jednak przeprosin od Sony. Biorąc pod uwagę jak bardzo idą w zaparte chociażby w przypadku fizycznych wydań gier na PS5, ta firma generalnie robi co uważa za słuszne i w d***e ma zdanie klientów. Zatem nie, nie będą przepraszać, choć nie wykluczam, że dubbing z czasem może się pojawi, może.
Pozdrawiam!
Mangas
FAiM napisał:Dodali lektora do 2 sezonu "JUJUTSU KAISEN".
W pierwszym sezonie też jest lektor - nie wiem kiedy skasowali wielolektora.porażka w chuj, nadal lecą z tym lektorem a potem będą przepraszać za rok i dawać dubbing
Nie będą, bo jakieś gnoje na TikToku skomentowali na reklamie, że lektor git, więc według chrupka 1+1=4 i lektor może zostać.
I to mnie przeraża. Przez 20 lat fandom zmądrzał i zaakceptował, że dubbing to konieczność, bo bez niego to można zostać przy fansubach, ale jakaś uboga intelektualnie część na tik-tokach nadal się zachowuje jak przy nieudanym starcie Animaxa. Na FB i Twitterze są za to jechani równo, ale mogą się zasłonić tym tik-tokiem xD
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18