Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18
Dodali lektora do 2 sezonu "JUJUTSU KAISEN".
W pierwszym sezonie też jest lektor - nie wiem kiedy skasowali wielolektora.
Ostatnio edytowany przez FAiM (2026-09-09 18:38:43)

Dodali lektora do 2 sezonu "JUJUTSU KAISEN".
W pierwszym sezonie też jest lektor - nie wiem kiedy skasowali wielolektora.
porażka w chuj, nadal lecą z tym lektorem a potem będą przepraszać za rok i dawać dubbing
FAiM napisał:Dodali lektora do 2 sezonu "JUJUTSU KAISEN".
W pierwszym sezonie też jest lektor - nie wiem kiedy skasowali wielolektora.porażka w chuj, nadal lecą z tym lektorem a potem będą przepraszać za rok i dawać dubbing
Jeśli o mnie chodzi, lektor mi nie przeszkadza i może zostać. Nie spodziewałbym się jednak przeprosin od Sony. Biorąc pod uwagę jak bardzo idą w zaparte chociażby w przypadku fizycznych wydań gier na PS5, ta firma generalnie robi co uważa za słuszne i w d***e ma zdanie klientów. Zatem nie, nie będą przepraszać, choć nie wykluczam, że dubbing z czasem może się pojawi, może.
Pozdrawiam!
Mangas
FAiM napisał:Dodali lektora do 2 sezonu "JUJUTSU KAISEN".
W pierwszym sezonie też jest lektor - nie wiem kiedy skasowali wielolektora.porażka w chuj, nadal lecą z tym lektorem a potem będą przepraszać za rok i dawać dubbing
Nie będą, bo jakieś gnoje na TikToku skomentowali na reklamie, że lektor git, więc według chrupka 1+1=4 i lektor może zostać.
I to mnie przeraża. Przez 20 lat fandom zmądrzał i zaakceptował, że dubbing to konieczność, bo bez niego to można zostać przy fansubach, ale jakaś uboga intelektualnie część na tik-tokach nadal się zachowuje jak przy nieudanym starcie Animaxa. Na FB i Twitterze są za to jechani równo, ale mogą się zasłonić tym tik-tokiem xD
I to mnie przeraża. Przez 20 lat fandom zmądrzał i zaakceptował, że dubbing to konieczność, bo bez niego to można zostać przy fansubach, ale jakaś uboga intelektualnie część na tik-tokach nadal się zachowuje jak przy nieudanym starcie Animaxa. Na FB i Twitterze są za to jechani równo, ale mogą się zasłonić tym tik-tokiem xD
Bo ci ludzi z TikToka by napisali to samo o dubbingu, gdyby był nawet całkiem całkiem i im się wyświetlił w reklamie.
Poprawiono napisy w The Daily Life of the Immortal King - Sezon 3 (odc. 5)
A w "Takopi's Original Sin" - Sezon 1 (odc. 6) Pani Magda odpisała mi cyt "wygląda na to, że ten odcinek nie posiada licencji na polskie napisy."
Poprawiono napisy w The Daily Life of the Immortal King - Sezon 3 (odc. 5)
A w "Takopi's Original Sin" - Sezon 1 (odc. 6) Pani Magda odpisała mi cyt "wygląda na to, że ten odcinek nie posiada licencji na polskie napisy."
Nie ma takiego czegoś, że wybrany odcinek nie ma licencji na napisy na dany kraj, licencję dotyczące anime bywają idiotyczne, ale nie aż tak xD
Właśnie też mi się to wydało dziwne...
Ale zacytuje jeszcze dalej co mi napisano o tym odcinku
"Problemy z niedostępnością napisów wynikają z obecnych umów licencyjnych.
Prawa licencyjne są bardzo złożone i zależą od różnych czynników: kraju, samego serialu oraz dostępnych języków ścieżki dźwiękowej i napisów.
Każdy z tych elementów podlega określonym umowom licencyjnym.
Obsługa języków może się różnić w przypadku ścieżki dźwiękowej i napisów, a także jest regulowana w zależności od kraju. Różnice mogą występować nawet między poszczególnymi sezonami lub odcinkami serialu.
Informacja odnośnie polskich napisów danej serii na stronie głównej, wynika z tego, że przynajmniej jeden sezon posiada takowe napisy, czy też audio."
Ostatnio edytowany przez fan.dragon.balla1 (Dzisiaj 18:27:08)
To jest typowa gatka szmatka. Ludzie z supportu często tak mówią, że mieć kogoś z głowy.
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18