Nie jesteś zalogowany.
Racja naruto tym razem już jest^^ trzeba szykowa ć sobie jutrzejszy dzień na tłumaczenie.
Racja, też zrobię napisy, tym razem zanim je wrzucę dopracuję je do końca żeby co chwilę nie wstawiać od nowa.
no panowie bierzcie się za tłumaczenie
@ Naruto9
co do twojego "skąd" pod avkiem to ja wiem gdzie jest Turek :]
a nawet powiem więcej, bardzo często jestem w Turku
pozdro :]
Ostatnio edytowany przez thomazo (2006-04-17 20:58:53)
No dobra, ja napiski wstawiam jakoś tak jutro albo pojutrze, chcę żeby były bdb i żeby się przyjemnie oglądało.
(Pewnie ~Eragon znowu zgarnie same najlepsze ocenki, a mi nic nie zostanie . No ale cóż, takie życie).
No dobra, prace już trwają, tym razem napisy będą lepsze, gwarantuję, ale zapewne Eragorn mnie wyprzedzi.
Pozdro.
Niestety ja chyba tego nie zrobię bo stean gdzieś znikna i nie moge go za nic znaleźć.
Naruto9 masz swoja szanse zeby pirwszy wystawic napisy i zebrac pochwaly (oczywiscie jesli napisy beda dobre)
Szansa zawsze jest^^ ale ja i tak zrobię co mogę by moje byly roiwnie dobre albo lepsze.
ja w to niewatpie
Ja się nie będę śpieszył, chcę żeby napiski nie były dobre ale bardzo dobre.
Pozdrówka.
Ostatnio edytowany przez Naruto9 (2006-04-19 19:11:07)
Dobra, napisy gotowe w 50%, niedługo powinny być.
Heh ja czekam tylko na Steana i możemy wrzucać.
A moge zapytać dlaczego w katalagu z napisami, niema wyszczególnionej pozycji do drugiej serii.
Jesli chodzi o trailer to jest, a do serii niema.
why???????
Ok, napisy skończone, teraz tylko dopracowanie i wrzucam.
Niestety z przykrością muszę donieśc że Stean zaginął w akcji i przez to wydanie napisow zostanie przesuniete do jutrzejszego popołudnia.Gratuluję sukcesu Naruto9 ale mam nadzieję ze sprawdzicie także moją wersję napisków.
Najważniejsze to się nie spieszyć, nie piszę tak dlatego że dzisiaj byłem pierwszy ale dlatego, że ja się nie spieszyłem.
Eragon ja z przyjemnoscia obejrze drugi raz i sprawdze twoje napisy
Ja się nie gniewam.
A moge zapytać dlaczego w katalagu z napisami, niema wyszczególnionej pozycji do drugiej serii.
Jesli chodzi o trailer to jest, a do serii niema.why???????
No właśnie WHY?