Nie jesteś zalogowany.
Na mininovie jest już raw 3 epka. Moje napiski bedą na stronce jak tylko srusic popatrzy czy się nadają^^( a stean to chyba naprawdę na jakąś wyprawę sięwybrał bo dalej go nie ma).
Napiski są ale proszę badźcie wyrozumiali i nie pozabijajcie mnie bo chciałvym jeszcze zrobić napisy do paru epków. Dziękuję bardzo Strusicowi za korektę(pewnie napisy bedą mialy jeszcze takich z 3 no ale zawsze należy podziękować). Thx i litości.
taż zauważyłem 3odc ale tylko RAW ciekawe kiedy będzie z subami.
Obejrzałem epek i zamiast npalać się na wersję zsubbowaną to czekam z niecierpliwościa na epka 4.
Mogli spakować go w 200Mb, ale i tak się ciesz że chłopaki szybko sie uwijają.
Dobroczyńcy że tak powiem.
I jak tylko się ukaże 3 epek w wersji subb, odrazu po ściągnięciu ruszają prace nad napiskami.
Ta to samo u mnie(teraz jużnie liczę na steana).
Hehe, jak to się mówi?
Umiesz liczyć, licz na siebię.
Może będziecie się śmiać, że dopiero teraz to zauważyłem ale drugą serię mniej osób w polsce ściąga co widać po pobieraniu napisów.
Dziwne co?
Bardzo dziwne, dlatego, że napisy do pierwszej serii ściągnięte są ponad 800 razy, a te do drugiej znacznie mniej.
Ale może będzie więcej, gdy upłynie w rzece tyle wody jak w pierwszym przypadku.
Przynajmniej Ja wciągam jak najlepszy odkurzacz.
[cytuj]Przynajmniej Ja wciągam jak najlepszy odkurzacz.[/quote]
Tak jak ja, oczywiście mówię o anime.
No ale może będzie tak jak piszesz.
Może później ludzie będą ściągać.
Ostatnio edytowany przez Naruto9 (2006-04-22 10:31:09)
A co to ma do rzeczy?
Czy napisy Eragona lub te co ja wstawiłem zostały pobrane chociaż połowe razy z tych ponad 800?
ja to tez wciagam na dysk ale napiski pewnie pobiorę pózniej, wiec nie zniechecajcie sie. Co do 2-óch suberów, to suberów nigdy za wielu
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
3 epek już jest, dzisiaj prawdopodobnie ruszą prace, to na jutro CHYBA będą, lecz nie obiecuję. Ale będą na pewno.
Ostatnio edytowany przez Naruto9 (2006-04-24 13:18:47)
Lol a ja mam testy w tym tygodniu akurat w srodę i czwartek więc nie wiem czy dam radę (najwyzej beda znowu dzień później nisz naruto9^^)