#101 2006-04-26 23:41:24

opcy
Użytkownik

Odp: Yoruichizm oraz zgromadzenie Yoruichistów

HA! Dobre sobie, Mogłbym nawet powiedzieć że to zabawne... te wasze potrżąsanie szabelką, podszczypywanie nas... Ale zobaczycie wasz koniec juz nadszedł tylko wy o tym jeszcze nie wiecie. Zgnieciemy wasz marny kult jak gniazdo karaluchów!!!!
HA HA HA HA!!!
A co do Śmierci to Śmierć jest p naszej stronie.

[URL=http://imageshack.us]pic965973sl.gif[/URL]

Wyznawcy Haruhi! Ogłaszam Krucjatę! Dalej Banie Krid mobilizuj swoich wieśniaków!
(odbędzie się ona w tym wątku aby nie zaśmiecać forum)

To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład smile

#102 2006-04-26 23:45:00

Mr_Gregor
Użytkownik

Wierni wyznawcy naszej wspaniałem Pani Yourichi!!!
Źle sie dzieje. Wróg zakrada sie do naszej siedziby i sabotażuje, obraża nasza panią.
Czas najwyższy z tym skończyć.
Jak donosi mój podopieczny "Wiewiór", mamy duża przewage nad Haruhistami.
Posiadamy własną siedzibe i hierarchie. Natomiast nasi przeciwnicy nawet nie potrafiasie zorganizować hehe[hehe][hehe][hehe]
W nasze szergi coraz wiecej przyłącza sie wyznaców.
Ale nieestety panuje unas bałągan.
Najwyższa pora, abyśmy zabezpieczyli siedzibe przed wrogami oraz uporządkowali obowiązki naszych wyznawców.

A na końcu stworzymy armie i ruszymy wszyscy z pieśnią wychwalajaca naszą Pani aby zmiażdżyć wrogów!!!

opcy napisał:

A co do Śmierci to Śmierć jest p naszej stronie.

I co z tego. Nieistniejące GTW już dawno podporządkowało sobie śmierć jezor. Pozatym nasza Pani jest Boginką Śmierci, czyli wasza śmierć niedorsta jej do pięt

Ostatnio edytowany przez Mr_Gregor (2006-04-26 23:48:27)

#103 2006-04-26 23:45:23

B4RT3K
Użytkownik

Sami się prosiliście: Kuchiyose no Jutsu przyzywam Gamabunte a następnie on używa Teppoudama... Zmiotło was z powierzchni ziemi[hehe]

#104 2006-04-26 23:54:52

opcy
Użytkownik

Jesteśmy rozproszeni bo wyznajemy Chaos jako jeden z elementów naszej wiary, ale jestesmy wszędzie, stwożylismy "Sieć" oplatajacą cały świat ,nasi ludzie tylko czekaja na znak od Proroka RiXeDa, a wtedy...

[URL=http://imageshack.us]haruhia3zp.jpg[/URL]

To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład smile

#105 2006-04-27 00:01:07

B4RT3K
Użytkownik

opcy napisał:

Jesteśmy rozproszeni bo wyznajemy Chaos jako jeden z elementów naszej wiary, ale jestesmy wszędzie, stwożylismy "Sieć" oplatajacą cały świat ,nasi ludzie tylko czekaja na znak od Proroka RiXeDa, a wtedy...

[URL=http://imageshack.us]haruhia3zp.jpg[/URL]

Ty nie bądź taki hej do przodu:P Wielu już takich poległo...

#106 2006-04-27 00:03:21

Anaka
Użytkownik

Nasi informatycy i hakerzy też nie próżnują. I nawet nie wiecie co szykujemy na was w naszych podziemnych labolatoriach. Poczekajcie, a przekonacie się.
Wracam do świątyni, do mych ofiar. Nawet nie wiecie jak się wydzierają i błagają o litość ci wasi haruhiści, jak Lilith napuszcza na nich swe demony, które mają przednią uciechę. Dziewczyna już zebrała pół michy serc najdzielniejszych waszych wojowników. Będzie mogła przywoływać jeszcze potężniejsze demony. szpan
Trzymajcie się dzielnie, yoruichiści, i nie poddawajcie się, nasza bogini jest z wami.

PS: Jutro rano będę musiała się zastanowić jakby tu Krida przeciągnąć na naszą stronę. Może mu podeślę paru chłopa do roboty i zainteresuję nową odmianą ziemniaka, która przynosi lepsze, bo większe o 10% plony. I może go skuszę tym, że będzie miał w nas stałych klientów, jeśli nie zgodzi się na wynajęcie stodoły haruhistom.

Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-04-27 00:12:46)

#107 2006-04-27 00:11:57

opcy
Użytkownik

Jeśli ci "wojownicy" dali się pokonać takiej trzeciorzędnej czarodziejce jak lilith to znaczy nie byli warci nawet garści piachu na ich zwłokach. Pewnie pomyliła Wojowników z wieśniakami Krida.:D

Nasi Wojownicy grzeją silniki w swoich mechach, szykują bomby w garażach, przygotowuja trucizny w miejscach gdzie jecie... tylko sygnał... ale to juz niedługo...
Potem pożoga, Smierć i Chaos.

#108 2006-04-27 00:17:13

Krid
Użytkownik

Cholera...
Ziemniaki mi zdeptali[deprecha]
Teraz to już przegieliście[zly]
Pora wytoczyc ciężka artylerię.
kombajn7bl.th.jpg
To będą krwawe żniwa...
rip[rip][rip][rip][rip]
Ps: Do tej pory byłem netralny, ale nie pozwolę, żeby mi tu moich chłopów obrażali!
~Anaka- Czekam na tę nową odmianę.

Krid.jpg

#109 2006-04-27 00:20:14

Anaka
Użytkownik

Krid napisał:

Cholera...
Ziemniaki mi zdeptali[deprecha]
Teraz to już przegieliście[zly]
Pora wytoczyc ciężka artylerię.
kombajn7bl.th.jpg
To będą krwawe żniwa...
rip[rip][rip][rip][rip]
Ps: Do tej pory byłem netralny, ale nie pozwolę, żeby mi tu moich chłopów obrażali!
~Anaka- Czekam na tę nową odmianę.

Okej, spotkamy się jutro i omówimy szczegóły transakcji. Myślę, że jakoś się dogadamy.
I postaram się, by jakoś zrekompensowano twoje straty, jakie spowodowali moi wojownicy.

Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-04-27 00:21:10)

#110 2006-04-27 00:24:18

opcy
Użytkownik

Krid, a wydawało mi się że twój Banat stanowi dla nas ostoję...
Więc dobrze Krid, skoro kuszą cię ziemniakami byś zdradził prawdziwa wiare to obiecuje ci jedno. Przystań do Haruhitów i wyznaj wiarę, a po pokonaniu Yorucośtam dostaniesz tą nową odmianę ziemniaków plus jedną z kapłanek jako bonus, a połowa jeńców którzy nam się poddadzą zostanie ci przekazana jako niewolnicy... Drugą połowę rytualnie uśmiercimy.

Puki co Krid sfinansujemy rozwój technologiczny twoich włości.

Ostatnio edytowany przez opcy (2006-04-27 00:26:58)

#111 2006-04-27 00:27:20

Yaku
Użytkownik

Wanderer napisał:

Oczywiście zebrania będą się odbywały w salce w tajnym bunkrze, gdzie będziemy czcić święty obraz Boskie Yoruichi:

bleachyoruichi094il.jpg

Dołącz do nas.

To twierdzenie jest niepotrzebne yahoo Ona jest Boshka!!!
Oltarzyk juz przygotowany teraz pozwole sobie odpłynąc podziwiajac bostewko.
Yoruichi to wolny kult, czy jedynie dla wybranych?

Ostatnio edytowany przez Yaku (2006-04-27 00:28:33)

center

#112 2006-04-27 00:32:36

Krid
Użytkownik

opcy napisał:

Jeśli ci "wojownicy" dali się pokonać takiej trzeciorzędnej czarodziejce jak lilith to znaczy nie byli warci nawet garści piachu na ich zwłokach. Pewnie pomyliła Wojowników z wieśniakami Krida

Tu już nie chodzi o ziemniaki... Tu chodzi o honor moich chłopów[zly]
Tym czasem elita moich chłopów opracowuje skuteczniejszy plan obrony mojej farmy. Nikt nie będzie niszczył moich ziemniaków! Te śmieci dookoła to szczątki mechów i wojowników przeciwnej sekty. Wkurzyły Gienka... to był ich błąd[kombinuje]
farmers2lo.th.jpg
Ps: Nie opowiadam się jeszcze za konkretną ze stron... Oferty coraz lepsze... Więcej chłopów... Kuszące...

Krid.jpg

#113 2006-04-27 00:42:27

lilith_
Moderator

opcy napisał:

Jeśli ci "wojownicy" dali się pokonać takiej trzeciorzędnej czarodziejce jak lilith to znaczy nie byli warci nawet garści piachu na ich zwłokach.

Trzeciorzędnej?? Czekaj ja Ci jeszcze pokażę ukryty.
To nie moja wina, że Wy przyjmujecie takich cieniutkich "wojowników", ale serca i tak mi się przydadzą szpan

opcy napisał:

Pewnie pomyliła Wojowników z wieśniakami Krida.:D

W porównani z Waszymi "wojownikami" to wieśniacy Krida są herosami jezor

"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."

#114 2006-04-27 00:59:12

opcy
Użytkownik

Nie odwracaj kota ogonem lilith, wymordowałaś bezbronnych wieśniaków Krida, wtargnęłas na jego włosci i podeptałaś ziemniaki, pewnie po to by go najpierw zrujnować a potem występować jako jego dobroczyńcy proponując mu tą nową odmiane ziemniaków...

Krid, MY, Haruhici pomścimy twoją krzywdę przyłącz się do nas szpan, poza tym gwarancją zbawienia, wyznawcy naszego kultu mają tez ulgę na przejazdy srodkami komunikacji puplicznej, ubezpieczenie na życie i od klęsk zywiołowych, oraz zapewnioną opieke dentystyczną (dla masochistów), a także mogą kożystać z siłowni, solariów i innych obiektów sportowych należących do naszej sekty

Pizza i piwo dla wszystkich!

#115 2006-04-27 01:17:37

lilith_
Moderator

opcy napisał:

Nie odwracaj kota ogonem lilith, wymordowałaś bezbronnych wieśniaków Krida, wtargnęłas na jego włosci i podeptałaś ziemniaki, pewnie po to by go najpierw zrujnować a potem występować jako jego dobroczyńcy proponując mu tą nową odmiane ziemniaków...

Krid, MY, Haruhici pomścimy twoją krzywdę przyłącz się do nas szpan, poza tym gwarancją zbawienia, wyznawcy naszego kultu mają tez ulgę na przejazdy srodkami komunikacji puplicznej, ubezpieczenie na życie i od klęsk zywiołowych, oraz zapewnioną opieke dentystyczną (dla masochistów), a także mogą kożystać z siłowni, solariów i innych obiektów sportowych należących do naszej sekty

Pizza i piwo dla wszystkich!

I kto tu odwraca kota ogonem, co? Zwalasz winę na mnie a sam tego dokonałeś tylko po to by wzbudzić w Kirdzie złość na naszą wspamniałą sektę i by do nas nie przystał.
A teraz próbujesz go przekupić nieistniejącymi obiektami bo z tego co mi się wydaje to siedzibe mieliście założyć na ziemi Kirda szpan

"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."

#116 2006-04-27 01:45:08

opcy
Użytkownik

Ja? Przeciez sama przyznałaś się do zabicia tych wieśniaków... bzdura ehh brak mi słów, przynajmniej bierzcie odpowiedzialność za swoje słowa, bo o odpowiedzialnosci za czyny nie ma co wspominać[cool]

Ostatnio edytowany przez opcy (2006-04-27 01:45:38)

#117 2006-04-27 01:51:59

lilith_
Moderator

opcy napisał:

Ja? Przeciez sama przyznałaś się do zabicia tych wieśniaków...

Niby, w którym miejscu co ukryty

#118 2006-04-27 05:44:48

Anaka
Użytkownik

Lilith jeszcze nie brała czynnego udziału w walce. Praktycznie czas spędza w swoim labolatorium, lub u mego boku, więc nie wiem skąd te posądzanie jej o jakieś niecne czyny.
A co do Krida, ja go nie zmuszam do przejścia na naszą wiarą. Może dalej wyznawać  to na co ma ochotę. O ile wiem, czci matkę Ziemię, więc daleko mu do naszego kultu śmierci.
Yaru, nie ma jakiś ograniczeń. Jeśli kochasz Yoruichi, możesz przystąpić do kultu. Tylko pamiętać należy, że dla nas czarne koty to rzecz święta. Już tu się jeden trafił co chciał nasze święte zwięrzęta składać w ofierze na czarnej mszy. Nie wiem skąd ten pomysł; Szatana nie czcimy, choć Lilth sprawnie wysługuje się szatańskim pomiotem. szpan
I jeszcze jedno, Yaru. Ponieważ jesteśmy kultem wojującym, liczymy na to, że nasi wyznawcy wybiorą jakąś specjalizację, która wesprze nasze działania przeciwko niewiernym. Wojowników mamy sporo, trójkę magów, jeden gryzoń przejął wywiad, ale są braki kadrowe są w innych dziedzinach.
Ponieważ ja walką osobiście się nie zajmuję i preferuję bardziej zakulisowe rozgrywki, chętnie rozbudowałabym nasz wywiad i zatrudniła trochę shinobi, którzy przejęli by brudną robotę na tyłach naszych wrogów (wojownicy się nie sprawdzają, są zbyt honorowi).
Znowu Lilith narzeka, że brak jej współpracowników, liczyła na jakiś genetyków. Ciekawe co wrednego znów chodzi jej po głowie, a może postanowiła tym razem dla odmiany zrobić coś dobrego i popracuję nad nową odmianą ziemnika dla Krida? No i informatycy przydadzą się.
Jak nie masz żadnych zdolności, też powitamy cię z otwartymi ramionami.

Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-04-27 06:04:54)

#119 2006-04-27 06:03:58

grejpfrut
Użytkownik

/me join wojna. po stronie Yourichi ;]
mogę robić kanapki, torty, herbatę, bomby atomowe i wysadzać wszystko w powietrze (siebie też ^^) no i każdą inną brudną robotę ;P

Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-04-27 06:16:33)

#120 2006-04-27 06:15:13

Anaka
Użytkownik

grejpfrut napisał:

/me join wojna. po stronie Yourichi ;]
mogę robić kanapki, torty, herbatę, bomby atomowe i wysadzać wszystko w powietrze (siebie też ^^)

Nowy wyznawca, pięknie. yahoo I jaka szeroka gama specjalizacji.
Hmm... kamikadze już jednego mamy. Lilith, jako główny inżynier, zajmuje się pracą nad opracowywaniem broni atomowych i innych broni masowego rażenia, ale wciąż narzeka że jej brak rąk do pracy. oczkod Za to zwolniło się stanowisko "pierwszego kanapkowego" (czy jak tam to się zwie), gdyż B4RT3K zajął się wojaczką. Saperów też jeszcze nie mamy. szpan

Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-04-27 06:16:27)

Stopka forum

© Animesub.info 2024