#161 2006-04-27 13:59:51

Zgrzyt
Użytkownik

Odp: Yoruichizm oraz zgromadzenie Yoruichistów

W tu gadu gadu a może ktoś pomoże przejąć sanktuarium wroga!?

#162 2006-04-27 14:05:23

Anaka
Użytkownik

Zgrzyt napisał:

W tu gadu gadu a może ktoś pomoże przejąć sanktuarium wroga!?

To nie moja działka, nie zajmuję się wojaczką. Obgadaj z Arrym strategię.

#163 2006-04-27 14:07:52

Zgrzyt
Użytkownik

Ich jest tak mało że strategia nasuwa się sama ,zabić, pojmać i potem zabić. a i babki z haremu i kapłanki biorę dla siebie.

#164 2006-04-27 14:09:29

makrunia
Użytkownik

Jako, że ze mnie krwawa, lubiąca mrok i ciemność, pijąca krew zwierząt i ludzi nekromantka, mogę zając się wybijaniem charuchistów po nocy ukryty Poza tym lubię zabijać, siatkować, ciachać, wykręcać kończyny, zakopywać żywcem, odgryzać uszy i palce, robić mielone z twarzy, używać igły w innych celach niż szycie i wyjadać wnętrzności z dychających jeszcze istot *poza kotami. Kotów nie tknę, gdyż są świętością.*. Moja oferta jako nekromancka-bezwzględna-morderczyni jest wciąż aktualna ukryty charuchiści, uważajcie w nocy ukryty
Czekam na błogosławieństwo naszej Arcykapłanki Anaki-sama. Ejmyn.

#165 2006-04-27 14:10:48

Anaka
Użytkownik

Zgrzyt napisał:

Ich jest tak mało że strategia nasuwa się sama ,zabić, pojmać i potem zabić. a i babki z haremu i kapłanki biorę dla siebie.

Tylko nie zapomnij o ofiarach na ołtarz naszej bogini. Trochę wyznawców Haruchi proszę wziąć żywcem.
Jakaś ładna laseczka też się przyda, bo ostatnio prawie samym facetom podrzynałam gardła; panienka byłaby miłą odmianą.

#166 2006-04-27 14:11:00

RiXeD
Użytkownik

makrunia napisał:

Jako, że ze mnie krwawa, lubiąca mrok i ciemność, pijąca krew zwierząt i ludzi nekromantka, mogę zając się wybijaniem charuchistów po nocy ukryty Poza tym lubię zabijać, siatkować, ciachać, wykręcać kończyny, zakopywać żywcem, odgryzać uszy i palce, robić mielone z twarzy, używać igły w innych celach niż szycie i wyjadać wnętrzności z dychających jeszcze istot[...]

TYLKO? Kiepskawo...

Anaka napisał:
RiXeD napisał:

Acha, mówisz że to twoje manekiny "uśpiły" tych trzech jeńców? Boisz się czy nie umiesz sam?

A to on musi być Supermenem? Jego bronią jest podstęp, a nie walka oko w oko z przeciwnikiem.

Bo w bezpośrednim stariu zemdlałby ze strachu...

O, i miałem rację - Yoruichiści nie umieją czytać...

Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-04-27 14:12:48)

#167 2006-04-27 14:14:36

makrunia
Użytkownik

RiXeD napisał:
makrunia napisał:

Jako, że ze mnie krwawa, lubiąca mrok i ciemność, pijąca krew zwierząt i ludzi nekromantka, mogę zając się wybijaniem charuchistów po nocy ukryty Poza tym lubię zabijać, siatkować, ciachać, wykręcać kończyny, zakopywać żywcem, odgryzać uszy i palce, robić mielone z twarzy, używać igły w innych celach niż szycie i wyjadać wnętrzności z dychających jeszcze istot[...]

TYLKO? Kiepskawo...

Nie, nie tylko, ale rzeczy, które jeszcze robię, są zbyt brutalne by pisać je o 14.00 w ciągu dnia ukryty Zresztą, o mojej brutalności przekonacie się, jak dostane błogosławieństwo naszej Arcykapłanki ukryty

#168 2006-04-27 14:21:04

Anaka
Użytkownik

Fajnie, makrunia. Nekromanta przyda się, bo po ostatnim składaniu ofiar musiałyśmy z Lilith strącać ciała złożonych ofiar w czeluście piekielne, bo nam zawalały świątynię. A vgobi zostanie zwolniony z obowiązku palenia ciał i skupi się wyłącznie na niszczeniu wrogów.
Niebawem napiszą do Arry'ego, by zaktualizował twoje dossier.

Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-04-27 14:22:30)

#169 2006-04-27 14:23:09

Krid
Użytkownik

Cholera... krowa mi na minę wlazła. Pół gdzieś poleciało, a z reszty chłopi zrobili kaszankę i kiełbasę.
Józek coś mi mówi, że z kosmosu jakieś sondy mi banat skanują, więc poprosiłem starych przyjaciół o małą pomoc.
Teraz obszar całego banatu chroni pole siłowe i oddział cyber-komandosów.
trsquadmoduleshield047ml.th.jpg
Czego to oni nie zrobią za moje buraczki;)

Krid.jpg

#170 2006-04-27 14:24:25

RiXeD
Użytkownik

Krid napisał:

Cholera... krowa mi na minę wlazła. Pół gdzieś poleciało, a z reszty chłopi zrobili kaszankę i kiełbasę.
Józek coś mi mówi, że z kosmosu jakieś sondy mi banat skanują, więc poprosiłem starych przyjaciół o małą pomoc.
Teraz obszar całego banatu chroni pole siłowe i oddział cyber-komandosów.
trsquadmoduleshield047ml.th.jpg
Czego to oni nie zrobią za moje buraczki;)

To dosłownie NIC dla moich Daedr...

#171 2006-04-27 14:26:04

makrunia
Użytkownik

Dobrze, wszelkie ciała jak i zlecenia kierować do mnie, na pewno się nimi zajmę.Jako, że kształciłam się u Voldiego, znam się trochę na Czarnej Magii, moje umiejętności wymagają podszkolenia, jednak wolałabym na razie zająć się w pełni nekromancją ukryty

#172 2006-04-27 14:27:23

RiXeD
Użytkownik

makrunia napisał:

Dobrze, wszelkie ciała jak i zlecenia kierować do mnie, na pewno się nimi zajmę.Jako, że kształciłam się u Voldiego, znam się trochę na Czarnej Magii, moje umiejętności wymagają podszkolenia, jednak wolałabym na razie zająć się w pełni nekromancją ukryty

Voldi? To ten gośc którego zasztyletowałem i złożyłem w ofierze Lordowi Dagonowi? Ta... To musi być on...

#173 2006-04-27 14:30:17

makrunia
Użytkownik

Hmmm... chyba nie. Istnieje dwóch Voldich, jeden to mój sensei, drugi to jakaś pała uganiająca się za okularnikiem z blizną na czole. Z tego co wiem, tego drugiego zasztyletował jakiś bełkoczący fanatyk Charuchi, więc to chyba Ty... A mój sensei ma się dobrze, właśnie siedzi obok mnie i śmieje się z Charuchistów...

#174 2006-04-27 14:32:01

RiXeD
Użytkownik

makrunia napisał:

Hmmm... chyba nie. Istnieje dwóch Voldich, jeden to mój sensei, drugi to jakaś pała uganiająca się za okularnikiem z blizną na czole. Z tego co wiem, tego drugiego zasztyletował jakiś bełkoczący fanatyk Charuchi, więc to chyba Ty... A mój sensei ma się dobrze, właśnie siedzi obok mnie i śmieje się z Charuchistów...

Tamtego uganiającego się za obliźnionym TEŻ zabiłem... A to coś co stoi obok ciebie to chyba mój holocron... Zostawiłem go włączonego, czy co?

#175 2006-04-27 14:32:03

Anaka
Użytkownik

makrunia napisał:

... Charuchi ...

Najwyższa bogini, chyba bardziej im nie mogłaś ubliżyć przekręcając imię ich bóstwa. XD

#176 2006-04-27 14:35:55

RiXeD
Użytkownik

Anaka napisał:
makrunia napisał:

... Charuchi ...

Najwyższa bogini, chyba bardziej im nie mogłaś ubliżyć przekręcając imię ich bóstwa. XD

Nie, jak dla nas, to tylko dowód nieumiejętności czytania.

#177 2006-04-27 14:40:20

makrunia
Użytkownik

CharuChi tak samo jak Ch*j - nigdy nie wiadomo jak się pisze jezor *poza tym jedno znaczy to samo co drugie jezor*

~RiXeD - nie wiem, jak Twoje umiejętności czytania, ale moje mają się znakomicie. A Voldi ma niezły ubaw z Twojego ava. Muahahaha, takiego ryja to ja nawet w zespole TH nie widziałam XD

#178 2006-04-27 14:43:12

RiXeD
Użytkownik

makrunia napisał:

CharuChi tak samo jak Ch*j - nigdy nie wiadomo jak się pisze jezor *poza tym jedno znaczy to samo co drugie jezor*

~RiXeD - nie wiem, jak Twoje umiejętności czytania, ale moje mają się znakomicie. A Voldi ma niezły ubaw z Twojego ava. Muahahaha, takiego ryja to ja nawet w zespole TH nie widziałam XD

Głupi zawsze słyszy to co CHCE usłyszeć...

#179 2006-04-27 14:46:16

Krid
Użytkownik

RiXeD napisał:

Na te twoje Deadry to wystarczą oni roadsidevillagers9qa.th.jpg
Aha wpadł do mnie na herbatkę stary znajomy i powiedział, że wspomoże nas w walce:)
hellsingpictures3vj.th.jpg

Krid.jpg

#180 2006-04-27 14:46:52

RiXeD
Użytkownik

Krid napisał:
RiXeD napisał:

Na te twoje Deadry to wystarczą oni roadsidevillagers9qa.th.jpg

Na obiad dla Daedr? Nieee... To o wiele za mało.

Stopka forum

© Animesub.info 2024