Nie jesteś zalogowany.
Wy się wymieniacie uwagami na temat GITSa a ja nadal go nie dostałem Już napewno wiem, że prenumerata to był zły pomysł. Teraz modle sie tylko żeby w ogóle GITS do mnie doszedł. Poczta Polska SUX.
mam jeszcze jeden błąd - w którymś wywiadzie na drugiej płytce jest teskt zamiast tekst
ja mam cichy głosy przy wywiadach z dziadkiem i yoko kanno - reszta dzwieku jest chyba ok...
Może być ciszej, bo wywiady są w stereo, a epy w 5.1
Ktoś mi podpowie jak było chronologicznie ;P z Ghost in the Shell jak te wydarzenia się toczą. Akcja w TV się toczy przed czy po pierwszym filmie?? tp td;P
Ostatnio edytowany przez Jania (2006-04-28 21:41:00)
Posluchaj tego co mowi rezyser w wywiadzie na pierwszej plycie. SAC jest w alternatywnym swiecie.
Ostatnio edytowany przez amarthar (2006-04-28 21:50:18)
trzeba mieć orginałke [placze]ja mam divx i to angielskie ;( to mógłby mi to ktoś streścić:)
A nie chodzi mi o wychodzenie kolejnych seri, ale jak jest w świecie GItS jaka historia była pierwsza a jaka ostatnia:)
Ostatnio edytowany przez Jania (2006-04-28 21:56:37)
Wy się wymieniacie uwagami na temat GITSa a ja nadal go nie dostałem Już napewno wiem, że prenumerata to był zły pomysł. Teraz modle sie tylko żeby w ogóle GITS do mnie doszedł. Poczta Polska SUX.
też jeszcze nie dostałem, od 14 mieli dość czasu aby dostarczyć przesyłke gdziekolwiek
Ostatnio edytowany przez lankin (2006-04-28 22:13:10)
a to czy się jakoś łonczy ze sobą. No świat filmu z TV??
wpierw lece z pytaniami na forum bo wiem że tu są wspaniali ludzie zawsze udzielić dobrej porady . A bardziej jaśniej napisać chodzi mi o to czy ta historii w pierwszym filmie wydarzyła się przed czy po wydarzeniami z serialu, i drogi film po czy przed serialem i I filmem zamotane to ale ufam że się połapiecie a ja lecę szukać na google ale liczę na was[los]:D
Ostatnio edytowany przez Jania (2006-04-28 22:25:51)
hehe jak myślałem tylko w błond mnie wprowadził tekst z www.filmweb.pl że Serial się dzieje przed wydażeniami z pierwszego filmu.
wpierw lece z pytaniami na forum
To zle robisz. Zawsze najpierw szukaj informacji na wlasna reke, a jak nie znajdziesz, to dopiero pytaj na forum.
A bardziej jaśniej napisać chodzi mi o to czy ta historii w pierwszym filmie wydarzyła się przed czy po wydarzeniami z serialu, i drogi film po czy przed serialem i I filmem
Przeczytaj moj poprzedni post. Akcja filmu nie dzieje sie ani przed ani po serii bo dzieje sie w alternatywnym swiecie. Wiec mozesz sobie obejzec najpierw film a potem serie, albo najpierw serie a potem film.
Witam. Mam taki problem bo w akirze mam b.cichy japoński dubbing. Czy Wy macie tak samo?
(pytam tu bo to z idg wydania)
Tłumaczenie ogólnie luz - ale jednego nie mogę przeżyć "człowiek śmiechu"[zly] -> nie pasuje, lepiej brzmi "Śmiejący się człowiek" -> poza tym widać różnice między tłumaczeniem w wersji DVD, a subami Freemana (widac wprowadzane zmiany). Jednak w subach na AnSi bylo większe poczucie humoru:(. DVD i tak będę kupował, żeby wesprzeć polski rynek anime. ]
PS> Może ktoś już o tym p[isał, ale nie chciało mi się wertować całego wątku
Widać, że nie czytasz poprzednich postów. Więc teraz powinieneś mi ładnie podziękować, że pomimo twojego ingoranctwa odpowiem ci na pytanie dlaczego jest "człowiek śmiechu" anie "śmiejący się człowiek"
albo nie...
poszukaj se odpowiedźi na 14 stronie -.-
Sluchajcie, lepiej oglądac z fansubami czy tymi drugimi? jaka jest miedzy nimi roznica? Mówie ogolnie o plytach idg bo jak na razie mam wszystkie ich anime ale ogladalem tylko akire i film ghosta z tymi "nie fansubami".
Nie z ktorymi wygodniej, bo fansuby sa do wersji japonskiej, a 'zwykle' sa do wersji angielskiej.
Nie o to mi chodzi. Chodzi o to ze Freeman robil napisy pod wersje japonska, a Piotr Skotnicki pod wersje angielska.
Poza tym, na DVD tez mozna dowolnie zmieniac napisy i sciezki dzwiekowe.
"A z tym DVD to nie sprawdzałem. Właściwie to kupiłem aby leżało na półce..."
Jak mozna kupować coś, aby na półce leżało???