Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
lub jzu to tłumaczy spider riders i Bakegyamon
widze ze nikogo to nie interesuje
a moze sam zaczniesz tlumaczyć
jak bym umial to bym sie nie pytał :p tylko bym robił
Eee... te anime nie wyglądają za ciekawie. To znaczy przedział wiekowy odbiorcy sądząc po screenach będzie się wachał w granicach do lat 12. Jedno to o gostku rzucającym kartami i przywołującym przeróżne potwory (Pokemon + YuGiOu). Drugie to jakieś mechy narysowane dziecinną marną kreską...
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Czytałeś faq?
nie to ze nieumiał bym zrobic tylko nieumie tłumaczyc :p
zauwaz ze ja sie nie pytam kiedy beda napisy tylko czy ktos to bedzie owgle tłumaczyl czy opłaca mi sie to sciagac a nie kiedy beda a to jest duza róznica
Tak się wtrącę w waszą pogawędkę.
Ja wiem, Beastmaster, że jesteś fanem anime i pewnie Japonii, i że w japońskim nie ma przecinków i w ogóle. Choć czasami trafi się kropka. Ale japoński to nie polski... look, man, at your post... 0, słownie "ZERO", interpunkcji.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Cóż, niektórzy jadą na szybkiego i się takimi banałami jak np. inerpunkcja nie przejmują.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Wątpię ... mnie by się nie chciało takiej bajeczki typu Pokemon tłumaczyć.
japoni moze nie anime tak (maniakalnym fanem mozna powiedziec :p) a co to interpunkcja :p. Tak serio to ja jej nie zauwazam jak pisze czasami napisze czasami nie :p
To lepiej zacznij myśleć jak i co piszesz - ludzie oceniają Cię po jakości twoich postów, a te zbyt piękne nie są.
Btw: MOĹťNA szybko pisać używając polskich "krzaczków".
A tak wogóle to Anime które wymieniłeś są denne - ściągałem pierwsze odcinki.
Ostatnio edytowany przez Tarnum (2006-05-04 12:57:35)
Też tak sądzę...
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-05-04 13:20:36)
a ja wiem wszystkie anime w pierwszych odcinkach sa denne
O.o To jakaś nowość. Widziałeś Bebopa, FMA, Bleacha? W tych anime odcinki wciągają od pierwszego odcinka :-D
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Mam tylko jedną radę... UCZYÄ SIÄ BACHORY JÄZYKA To tak na marginesie Wiem co mówię, bo po studiach rozmowa o pracy kończyła się już na pytaniu: "Czy włada Pan językiem angielskim?" I tu UWAGA!!! Angielskim! Więc, póki macie czas wkuwajcie verbs, aż wam bokiem wyjdą
Strony 1