Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
polowanie na czarownice(czytajcie mnie :p)
A propo Tematu.
Papierek z oświadczeniem o dysleksji NIE upoważnia nikogo do olewania zasad polskiego i robienia błedów.
To oświadczenie pozwala np, na teśvcie na popełnienie nie 2 ale 4 ortograficznych błędów i tylko to!
Co do Dysgrafi to ja sam ją mam ale polega ona na nieczytelnym pisaniu ręcznym (ja mam to powypadkowo) i nie ma nic wspólnego z błędami.
Jak pomieszałem nazwy to gomene ale nigdy nie mogłem spamiętać co jest co[baka]
Zauważyłem, że od pewnego czasu modne stało się zwalanie winy swojej głupoty / lenistwa / chamstwa / nieznajomości podstawowych zasad ortografii i gramatyki (niepotrzebne skreślić - zostawić co najmniej jedno) na dysleksję.
Wiesz co mnie najbardziej Wkur***a Farfarello?? Twoja niewiedza i głupota skoro nie wiesz nic na dany temat to zamknij pape i się nie udzielaj a po za tym jeszcze nie uwzględniłeś Dysortografi i Dysgrafii dlatego twój post wynika z nieznajomości tych dwóch chorób (wiem o czym pisze w końcu sam mam te trzy choroby)
FANSUBS: Nie obrażaj innych. To jedno, a drugie: jak sam widzisz twój post jest przykładem, że nawet będąc 3x"dysem" można napisać post bez błędów. Mam nadzieję, że wszyscy inni dys (bez konkretnych aluzji) widzą ten przykład.
Ostatnio edytowany przez Suchy (2006-05-13 10:12:27)
Sorki Suchy ale każdemu może pęknąć żyłka jeśli chodzi o mnie to się nie wypowiadam na dany temat jeśli czegoś nie wiem, jeszcze na domiar złego wróciłem z nocki a po za tym nie będę się tłumaczył . Ale skoro istnieją takie zaawansowane programy typu Word można te błędy skutecznie korek torować a sam post Farfarello wydał się dla mnie lekką zniewagą i nie dam nikomu się "Znieważać" bądź irytować dlatego będę walczył o swoje(...)[ostrzezenie]
Wiesz co mnie najbardziej Wkur***a Farfarello?? Twoja niewiedza i głupota skoro nie wiesz nic na dany temat to zamknij pape i się nie udzielaj a po za tym jeszcze nie uwzględniłeś Dysortografi i Dysgrafii dlatego twój post wynika z nieznajomości tych dwóch chorób (wiem o czym pisze w końcu sam mam te trzy choroby)
Oczywiście, że nie uwzględniłem. Nie pisałem o dysortografi i dysgrafii tylko o dysleksji. Swoją drogą mógłbyś doczytać do końca, a nie pisać takie głupoty. Pozwól, że zacytuję:
dysleksja nie zakazuje dwukrotnego przeczytania wypowiedzi przed naciśnięciem guziczka wyślij!
To samo dotyczy dysortografów i dysgrafików i wszystkich innych dys-ów i niedys-ów.
Tak na marginesie co ma wspólnego dysgrafia z pisaniem na komputerze?
Strony Poprzednia 1 2 3 4