Nie jesteś zalogowany.
a może komuś już do domu przysłali?
ja mam na ścianie plakat z vol.1
a w kiosku jeszcze dzisiaj nie byłam, więc nie wiem czy już jest nowy numer czy jeszcze nie
A ja jak zwykle dostane za 3 tygodnie :/
w empiku tez nie ma
Nie ma, już drugi dzień się spóźniają, ciekawe czy będzie w czwartek (dzisiaj), już od wtorku łaże od kiosku do kiosku i dupa[zly].
a ja od wczoraj do skrzynki pocztowej:D
Mnie to ciekawi jak to z tymi boxami będzie. Jak ktoś już kupi, to niech da znać.
Zresztą, jutro pewnie też ruszę na łowy.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
a ja wlasnie zakupilem vol. 2
![]()
O tej godzinie? U mnie w mieście, to teraz tylko CPN (czy jak się to pisze) jest czynny.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
dzisiaj bede 3 dzien chodzil po miescie mam nadzieje ze juz bedzie dostepny vol.3 bo maja 3 dzien opoznienia
wlasnie zakupilem vol.3 - dzisiaj dopiero sa w sprzedazy
platak jest zrobiony z lepszego papieru niz w vol.2 ale za to w chujowej jakosci
Ostatnio edytowany przez Solar (2006-05-18 13:57:17)
WĹAĹNIE DOSTAĹEM VOLUME 3 !!!! nareszcie...wspaniale ! Ale plakat mi się nie podoba ^^ nie ma to jak kupowanie anime które zna sie na pamieć
no plakat jest dupny, pozatym strasznie jedzie farbą.
A co z boxem?
a ja w skrzynce zamiast gitsa znalazlem rachunek tpsa
a ja w skrzynce zamiast gitsa znalazlem rachunek tpsa
a u mnie była pusta[brakslow]
mieszkam w stolicy i nie można dostać listu na czas:( co za wielka wiocha[placze]
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-05-18 16:35:37)
ja też już mam
to jak macie w kiosku kupowac to proscie sprzedawce aby wam odkładał na bok, mi tak robi i wpadam po to po tygodniu i mam.:)