#101 2006-05-18 22:52:08

lb333
Użytkownik

Odp: Barcelona vs Arsenal

ogi napisał:

lb333n -> co do Kosowkiego, to moim zdaniem robi ładne rajdy, i długo potrafi utrzymać się przy piłce. Myślę, że gdyby grał regularnie w klubie, byłby bardzo dobry.

No nie, właśnie skoro nie gra w klubie, to o reprezentacji powinien zapomnieć. Poza tym jest lewym pomocnikiem!!! A Janas tak go kocha, że musimy grać dwoma lewymi pomocnikami, bo Krzynówek też musi grać(mimo, że nie gra w klubie)!!! Jakby prawych nie było?! Paranoja!

Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-18 22:52:51)

#102 2006-05-18 22:56:11

ogi
Użytkownik

Poczekamy jeszcze kilkanaści dni, i przekonamy się czy decyzje Janasa były słuszne. Jeśli nie, to posypią się głowy rip. Po za tym Polska to nie Brazylia, więc nie można wymagać cudów. Chciałbym żeby polacy wyszli chociaż z grupy slina, ale zakładam że niemcami to będzie istne upokożenia placze

Ostatnio edytowany przez ogi (2006-05-18 22:56:30)

#103 2006-05-18 23:03:52

lb333
Użytkownik

No nie, właśnie czuję, że jak się nie uda, to Janas zostanie. Mam nadzieję, że się mylę.

BTW
Z samej polskiej ligi można wybrać świetny skład, wśród piłkarzy, których Janas nie zauważa, mimo iż kilku grało w reprezentacji B (Po co w takim razie ta reprezentacja?!). Przykład:
Fabiański[Legia] (Cierzniak [Amica])
Wasilewski [Amica] (Szala [Legia]), Bieniuk [Amica], Kłos [Wisła], Dudka [Wisła]
Łobodziński [Zagłębie] (Bonin [Korona]), Iwański [Zagłębie] {Burkhardt [Legia]}, Zganiacz [Korona] {Surma [Legia]}, Zieńczuk [Wisła]
Chałbiński [Zagłębie], Jańczyk [Legia] (Gajtkowski [Korona])

Ale nie, on "Mila i Kosowski".[cholera]

Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-18 23:05:00)

#104 2006-05-19 00:03:33

wilczy_deszcz
Użytkownik

panowie i panie najwiekszym nieporozumieniem jest to, że  kadrze na mistrzostwa swiata znalezli się tacy zawodnizy jak: radomski i mila. mila jedzie, bo (tu cytyje wypowiedz jednego ze specjalisty ze sztabu) "on bardzo chce jechac". JA TEŻ CHCEM!!!jesli ważne są tylko chęci to pół polski powinna byc w kadrze...koles to typowa panienka. a najbardziej mnie dziwi fakt iż nikogo nie dziwi jezor, że jedzie radomski...pupil wujka pawełka już od czasu pierwszch występów w młodzieżówce...pewnie mu do dziś podaje mydełko pod prysznicem jezor tylko modlic sie aby ludzie z pierwszego składu nie doznali kontuzji przed/na mistrzostwach świata, bo bedzie kicha jesli te pacholki beda musialy ich zastąpic... a tak pozatym to jestem optymistą i wiem, że polska dojdzie conajmniej do pół finału smile_big

jejejejejeje wiedziałem, że barca wygra !chociaż gdyby nie czerwona kartka dla lehmana to by bylo ciężko...

Ostatnio edytowany przez wilczy_deszcz (2006-05-19 00:07:19)

#105 2006-05-19 01:06:14

Aizen
Użytkownik

lb333 napisał:

No nie, właśnie czuję, że jak się nie uda, to Janas zostanie. Mam nadzieję, że się mylę.

BTW
Z samej polskiej ligi można wybrać świetny skład, wśród piłkarzy, których Janas nie zauważa, mimo iż kilku grało w reprezentacji B (Po co w takim razie ta reprezentacja?!). Przykład:
Fabiański[Legia] (Cierzniak [Amica])
Wasilewski [Amica] (Szala [Legia]), Bieniuk [Amica], Kłos [Wisła], Dudka [Wisła]
Łobodziński [Zagłębie] (Bonin [Korona]), Iwański [Zagłębie] {Burkhardt [Legia]}, Zganiacz [Korona] {Surma [Legia]}, Zieńczuk [Wisła]
Chałbiński [Zagłębie], Jańczyk [Legia] (Gajtkowski [Korona])

Ale nie, on "Mila i Kosowski".[cholera]

Nie zapominaj o Piechnie w ataku. Ponoć facet błysnął w niedawnym meczu w którym to Kolporter rozgromił Borussię Dortmund 4:1 oczkod

#106 2006-05-19 08:26:21

Feniks_Ognia
Użytkownik

hwdp - Co do meczu, Arsenalu to jednak Arsenal nie grał w taki sam sposób jak Barcelona w końcówce. Cały czas atakowali a nie podawali do tyłu i siedzieli na swojej połowie. Trochę więcej szczęścia i Arsenal mógł zdobyć z 3-4 bramki więcej niż miał.

Co do kadry narodowej, jak ktoś pamięta mecz z Anglikami na Old Traford to uważam, że Frankowski powinien jechać. Świetnie się rozumie z Żurawskim i co najważniejsze ma bardzo dobrą technikę. Jak usłyszałem w telewizji że Kosowski jedzie bo on się w miesiąc na pewno odbuduje do wielkiej formy to tak samo można by powiedzieć o Frankowskim.

Dla mnie Rasiak to jakaś pomyłka, Mila to samo, dwa pupilki Janasa a zero umiejętności. A Rasiak to czasami przeciwnikom podaje piłkę no cóż. I dziwie się że Giza jedzie też uważam że mógł kogoś lepszego powołać.

Od Smolarka się odczepcie, bo to jeden z lepszych piłkarzy w naszej reprezentacji.

Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2006-05-19 08:26:42)

#107 2006-05-19 09:15:43

hwdp
Użytkownik

w koncowce masz na mysli po tym jak stracili bramke 1 a pozniej 2? troche wiecej szczescia , henry i reszta z arsenalu strasznie narzeka na sedziego , ze to on stronniczy dobrze ze nie powiedzieli ze 1 bramka padla po faulu ktorego nie bylo , van bommel sumulowal a bodajze ebue ktory padl teatralnie to nie symulowal? eto w slupek stafil tez zabraklo szczescia o ktorym mowisz , wiesz to nie moja sprawa ze jeden z nalepszych napastnikow swiata nie moze strzelil bramki praktycznie sam na sam gry bramkarz juz sie kladzie , dla mnie temat zamkniety , ja cie nie przekonam jak i ty mnie[yahoo] co do kadry narodowej i smolarka to pierwszy raz sie z tobo zgadzam[okej]

Ostatnio edytowany przez hwdp (2006-05-19 09:19:24)

#108 2006-05-19 12:05:43

wilczy_deszcz
Użytkownik

"franek daj buuuzi :* "
5cac6b6cc80c4abd489199caa4aaf1.jpg
ale to zdjecie mnie rozbawiło [roftl] taaa teraz juz wiem dlaczego franek nie jedzie( bo go wydymali:P)

Ostatnio edytowany przez wilczy_deszcz (2006-05-19 12:08:43)

Stopka forum

© Animesub.info 2024