Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
lb333n -> co do Kosowkiego, to moim zdaniem robi ładne rajdy, i długo potrafi utrzymać się przy piłce. Myślę, że gdyby grał regularnie w klubie, byłby bardzo dobry.
No nie, właśnie skoro nie gra w klubie, to o reprezentacji powinien zapomnieć. Poza tym jest lewym pomocnikiem!!! A Janas tak go kocha, że musimy grać dwoma lewymi pomocnikami, bo Krzynówek też musi grać(mimo, że nie gra w klubie)!!! Jakby prawych nie było?! Paranoja!
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-18 22:52:51)
Poczekamy jeszcze kilkanaści dni, i przekonamy się czy decyzje Janasa były słuszne. Jeśli nie, to posypią się głowy . Po za tym Polska to nie Brazylia, więc nie można wymagać cudów. Chciałbym żeby polacy wyszli chociaż z grupy , ale zakładam że niemcami to będzie istne upokożenia
Ostatnio edytowany przez ogi (2006-05-18 22:56:30)
No nie, właśnie czuję, że jak się nie uda, to Janas zostanie. Mam nadzieję, że się mylę.
BTW
Z samej polskiej ligi można wybrać świetny skład, wśród piłkarzy, których Janas nie zauważa, mimo iż kilku grało w reprezentacji B (Po co w takim razie ta reprezentacja?!). Przykład:
Fabiański[Legia] (Cierzniak [Amica])
Wasilewski [Amica] (Szala [Legia]), Bieniuk [Amica], Kłos [Wisła], Dudka [Wisła]
Łobodziński [Zagłębie] (Bonin [Korona]), Iwański [Zagłębie] {Burkhardt [Legia]}, Zganiacz [Korona] {Surma [Legia]}, Zieńczuk [Wisła]
Chałbiński [Zagłębie], Jańczyk [Legia] (Gajtkowski [Korona])
Ale nie, on "Mila i Kosowski".[cholera]
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-18 23:05:00)
panowie i panie najwiekszym nieporozumieniem jest to, że kadrze na mistrzostwa swiata znalezli się tacy zawodnizy jak: radomski i mila. mila jedzie, bo (tu cytyje wypowiedz jednego ze specjalisty ze sztabu) "on bardzo chce jechac". JA TEŻ CHCEM!!!jesli ważne są tylko chęci to pół polski powinna byc w kadrze...koles to typowa panienka. a najbardziej mnie dziwi fakt iż nikogo nie dziwi , że jedzie radomski...pupil wujka pawełka już od czasu pierwszch występów w młodzieżówce...pewnie mu do dziś podaje mydełko pod prysznicem tylko modlic sie aby ludzie z pierwszego składu nie doznali kontuzji przed/na mistrzostwach świata, bo bedzie kicha jesli te pacholki beda musialy ich zastąpic... a tak pozatym to jestem optymistą i wiem, że polska dojdzie conajmniej do pół finału
jejejejejeje wiedziałem, że barca wygra !chociaż gdyby nie czerwona kartka dla lehmana to by bylo ciężko...
Ostatnio edytowany przez wilczy_deszcz (2006-05-19 00:07:19)
No nie, właśnie czuję, że jak się nie uda, to Janas zostanie. Mam nadzieję, że się mylę.
BTW
Z samej polskiej ligi można wybrać świetny skład, wśród piłkarzy, których Janas nie zauważa, mimo iż kilku grało w reprezentacji B (Po co w takim razie ta reprezentacja?!). Przykład:
Fabiański[Legia] (Cierzniak [Amica])
Wasilewski [Amica] (Szala [Legia]), Bieniuk [Amica], Kłos [Wisła], Dudka [Wisła]
Łobodziński [Zagłębie] (Bonin [Korona]), Iwański [Zagłębie] {Burkhardt [Legia]}, Zganiacz [Korona] {Surma [Legia]}, Zieńczuk [Wisła]
Chałbiński [Zagłębie], Jańczyk [Legia] (Gajtkowski [Korona])Ale nie, on "Mila i Kosowski".[cholera]
Nie zapominaj o Piechnie w ataku. Ponoć facet błysnął w niedawnym meczu w którym to Kolporter rozgromił Borussię Dortmund 4:1
hwdp - Co do meczu, Arsenalu to jednak Arsenal nie grał w taki sam sposób jak Barcelona w końcówce. Cały czas atakowali a nie podawali do tyłu i siedzieli na swojej połowie. Trochę więcej szczęścia i Arsenal mógł zdobyć z 3-4 bramki więcej niż miał.
Co do kadry narodowej, jak ktoś pamięta mecz z Anglikami na Old Traford to uważam, że Frankowski powinien jechać. Świetnie się rozumie z Żurawskim i co najważniejsze ma bardzo dobrą technikę. Jak usłyszałem w telewizji że Kosowski jedzie bo on się w miesiąc na pewno odbuduje do wielkiej formy to tak samo można by powiedzieć o Frankowskim.
Dla mnie Rasiak to jakaś pomyłka, Mila to samo, dwa pupilki Janasa a zero umiejętności. A Rasiak to czasami przeciwnikom podaje piłkę no cóż. I dziwie się że Giza jedzie też uważam że mógł kogoś lepszego powołać.
Od Smolarka się odczepcie, bo to jeden z lepszych piłkarzy w naszej reprezentacji.
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2006-05-19 08:26:42)
w koncowce masz na mysli po tym jak stracili bramke 1 a pozniej 2? troche wiecej szczescia , henry i reszta z arsenalu strasznie narzeka na sedziego , ze to on stronniczy dobrze ze nie powiedzieli ze 1 bramka padla po faulu ktorego nie bylo , van bommel sumulowal a bodajze ebue ktory padl teatralnie to nie symulowal? eto w slupek stafil tez zabraklo szczescia o ktorym mowisz , wiesz to nie moja sprawa ze jeden z nalepszych napastnikow swiata nie moze strzelil bramki praktycznie sam na sam gry bramkarz juz sie kladzie , dla mnie temat zamkniety , ja cie nie przekonam jak i ty mnie[yahoo] co do kadry narodowej i smolarka to pierwszy raz sie z tobo zgadzam[okej]
Ostatnio edytowany przez hwdp (2006-05-19 09:19:24)
"franek daj buuuzi :* "
ale to zdjecie mnie rozbawiło [roftl] taaa teraz juz wiem dlaczego franek nie jedzie( bo go wydymali:P)
Ostatnio edytowany przez wilczy_deszcz (2006-05-19 12:08:43)
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6