Nie jesteś zalogowany.
A co z boxem?
W sklepie są tylko egzemplarze bez. Może w prenumeracie przyślą od razu z gazetą.
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Spokoooooooooooooojnie! Ludzie... też byłem w Empiku w środę i był tylko vol. 2
tak samo w kioskach. Przecież pisali, że data wydania może ulec zmanie[cool]
Wyluzuuuuujcie. Już nieraz tak było[shithappens] z Kinem Domowym - Magazynem DVD. Już jutro w piątek pewnie będą.[okej]
I WTEDY SE KUPIÄ!!!...jak zwykle[respekt]
Winged napisał:A co z boxem?
W sklepie są tylko egzemplarze bez. Może w prenumeracie przyślą od razu z gazetą.
W końcu mi ktoś odpowiedział. Dzięki ~lilith_. Chociaż wiadomość niepocieszająca, będę musiał ten egzemplarz zamówić dodając do tego boxa.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-05-18 18:58:43)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Mam nadzieje że jutro vol 3, przyjdzie do mnie. Mam nadzieje że poczta polska się spręży!
No i już mam
Uwielbiam ten zapach nowości :-D
PS. Plakat do kitu. Wydrukowali jakiegoś zjechanego jpga... Nawet pixele na krawędziach obrazka widaź
PS2. A miałbyćw tej części dodany BOX? Bo ja nic nie dostałem
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-05-19 13:07:46)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Prenumeratorzy dostają swoje egzemplarze później bo przesyłke w końcu przesyła poczta, a egzemplarze są wysyłane wraz z dniem "przemiery" w kioskach, a poczta przecież musi mieć ze 2-3 dni żeby porobić z paczką jakieś farmazony a potem dostarczyć;) czekam z niecierpliwością i zazdroszcze kupującym w kioskach że już mają;p a box bedzie wlasnie podobno razem z paczką. a kioskach nie wiem czemu jeszce boxów nie ma. Może to prenumeratorzy są grupą uprzywilejowaną i będą mogli mieć boxy wczesniej?;p;p
i ten box bedzie kosztowal o 20 zl drozej razem z gazeta czy w normalnej cenie box jako gratis??
Szczytno - miasto, gdzie nie zaznasz "ducha".
Zawsze później niż inni, czyli u mnie ciągle brak.[placze]
[EDIT] Co do boxa, to będzie on chyba liczony oddzielnie, czyli dodatkowe 19.90. Chyba.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-05-19 16:39:39)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Szczytno - miasto, gdzie nie zaznasz "ducha".
Zawsze później niż inni, czyli u mnie ciągle brak.[placze]
taa, ja mieszkam w Warszawie i też jak narazie z gits vol.3:(
w "nie prenumeracie" box trzeba bedzie dokupic samemu po te 2 dychy
A nie mówiłem, że dzisiaj już będzie[okej]
więcej wiary...[yahoo]
A ja nadal nie mam . Mam nadzieje że jutro przyjdzie! U mnie to chyba nie wina poczty, do mnie paczki zawsze dochadzą max 2 dni, z dostawą do domu
Ostatnio edytowany przez Luciola (2006-05-19 20:42:25)
A nie mówiłem, że dzisiaj już będzie[okej]
więcej wiary...[yahoo]
wiara nie zawsze wystarcza. trzeba mieć jeszcze sprawnie działającą pocztę...;);)
Ja nie liczę na to, że paczka szybko przyjdzie. Vol.2 trafił do mnie po 2 tygodniach czekania
do mnie 2 trafiło po 2-3-4 dniach o ile odbrze pamietam
a do mnie po tygodniu:( teraz pewno też będe tyle czekał:( warszawa to jedna wielka[kupa]
a gdzie w Wawie mieszkasz bo to zalezy chyba od dzielnicy kiedy poczta dochodzi np. wyslalem z wakacji do rodzin i znajomych pocztówki i było to tak:
1.narpierw doszło na sadybę
2.powsinek ( moji dziadkowie) po 2 dniach od sadyby
3. powsin po 4 dniach od sadyby
smutne ale prawdziwe.
Są równi i równiejsi:P
ja mieszkam na pradze:D trocje inne klimaty to może dlatego:P
Pierwsze dwa zeszyty zamówiłem wysyłkowo, trzeci nabyłem dzisiaj drogą zakupu Miałem to zamiar zrobić już wczoraj, ale obleciałem najbliższe (jeszcze otwarte) kioski i nigdzie nie znalazłem poszukiwanego towaru. I jedyne co z tego miałem, to przemoczenie do suchej nitki (akurat się rozpadało jak wyszedłem i akurat skończyło jak wróciłem)
A dołączony plakat... Jak się bliżej przyjrzeć np. krawędziom pani Major... ło matko, ale paskudztwo! Wanderer, masz 100% racji. Niestety Zgroza coś takiego dać na ścianę.
Que??? Prenumeraci - hmm - no nie wiem>>ja takowym nie jestem. Ale jak tak to was rozumiem. I tak wszystkie numery kupię w Empiku(Galeria Pomorska - Bydgoszcz->zawsze jest!, na ul. Gdańskiej w Empiku jest większy nieład i bałagan), ale teraz przynajmniej mam[taniec] [zezik]i wszystko jasne[okej]