Nie jesteś zalogowany.
Jak dotąd to pierwszy zgrzyt u moich przynajmniej.
Nie Wiecie czasem czy vol.3, nie jest 2 warstwowa bo przy przejściu może tak sie dziać, ale tylko max do 3 sekund. Powinno pisać coś na opakowaniu. Ale 3 epy to wątpie.
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-05-20 14:42:36)
A samemu sprawdzić nie potrafisz? Wrzuć płytkę do DVD w kompie i sprawdź ile zajmuje.
Jeszcze, tego, nie mam dopiero przed godziną zamówiłem...[placze]
To co pozostałe nie sa 2 warstwowe? Nie mam z nimi problemów ...
u mnie tez w tym miejscu nie ma glosu
vol. 1 - jednowarstwowa
vol. 2 - dwuwarstwowa
vol. 3 - dwuwarstwowa
Xsellos napisał:"gracol" a po co mi napisy polskie wystarczy dub.eng
a niemcy sa bliskoOMG, jeśli wystarczy ci angielski DUB to ok. Jak dla mnie (podkreślam - jak dla mnie)ang dubbing jest tak tragiczny (nie spotkałem jeszcze jakiegokolwiek dobrego) i bezpłciowy, że wolę wtedy wcale nie oglądać niż męczyć się przez te 1,5 godziny.
1000% dla ~gracola odnośnie angielskiego dubbingu. Nie każdy jest tragiczny ale generalizując - lepiej jest oglądać japońską oryginalną wersję + "anglijskie" napisy.
Nie znacie się ! i tyle. Nie widzieliście, że serial na klipie jest Produced by itd, co znaczy, że może byc produkcji amerykańskiej. Na końcowym klipie są dwie obsady-> japońska i amerykańska niby czemu?
I co wydawcy mają dawać jakiś włoski dubbing? czy niemiecki? fuj! niemiecki no ranY!
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-05-20 21:04:01)
Rzeczywiście, jakby chwilowe wyciszenie. Krótsze niż pół sekundy, więc jak na przejście między warstwami całkiem przyzwoicie... Cóż, uroki DVD-9...
[cytuj]Nie znacie się ! i tyle. Nie widzieliście, że serial na klipie jest Produced by itd, co znaczy, że może byc produkcji amerykańskiej. Na końcowym klipie są dwie obsady-> japońska i amerykańska niby czemu?
I co wydawcy mają dawać jakiś włoski dubbing? czy niemiecki? fuj! niemiecki no ranY![/quote]
czy moze mi ktos to przetłumaczyć na polski?? Byc moze to moja wina ale tego nie rozumiem
Ja też przyłączę się do prośby, bo nic z tego wykopanego posta nie załapałem.
przed sekunda pani listonoszka przyniosla mi gitsa jest box i idg sie postaralo i tym razem wyslali jako polecony ... bo nie bylo by sposobu zeby to wsadzic do mojej skrzynki ... co prawda plakat sie troche pogial ale i tak jest fatalnej jakosci to nie bede plakal
... data nadania przesylki 19.05.2006
a ja jeszcze nie mam:(
Przyszło dzisiaj ! Nie powiem plakat mizerny, ale pudełeczko całkiem całkiem
no pudełeczko elegancio:-D:-D:-D a dziś wieczorem przed dvd siadam:D:D
mam pytanko czy u was też lektor japoński jest ciszej od głosów????[placze]( przynajmniej w vol.1 ,2 i akirze)
mam ustawione standardowe ustawienia dźwięku jakby co.
jaki kurNA japoński lektor????? Chodzi ci o wersję DTS??? że jest ciszej? No to dlatego, że to DTS[madrala] Wiesz w ogóle co lub kto to jest lektor??? To taka osoba, która czyta tłumaczenie napisane do filmu tak by można było posłuchać oryginalnego głosu, nie męczyć się czytaniem napisów(JEŚLI KTOŚ NIE LUBI), oraz po to by można było zrozumieć treść dialogów i narracji.
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-05-22 18:53:22)
znaczy sie nie lektor tylko japońska wersja. (oj wiesz o co chodzi:P:P) to czy da sie zrobic zeby głos postaci był głośnej w tej właśnie wersji językowej? bo jak narazie to musiałem oglądać na słuchawkach żeby było normalnie słychać
Ostatnio edytowany przez leon_8889 (2006-05-22 18:57:32)
A ja mam pytanie, kiedy w kioskach ma się ukazać pudełeczko???
W kiosku? Hehe kup w Empiku jeśli masz takową możliwość[madrala]wiem jestem przemądrzały[jezor]
a jest już w empikach? bo nie widziałem wczoraj o nauczycielu:P:P:P
ale ja tam juz mam z prenumeraty[yahoo]
ponawiam pytanie: czy wie ktoś czy i jak da sie zrobić żeby było słychać japońskie głosy postaci głośniej oglądając na dvd?? bo jak do tej pory oglądalem na sluchawkach bo tylko na nich dobrze słyszałem głosy pani major i innych:P)
Ostatnio edytowany przez leon_8889 (2006-05-22 19:03:05)