Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
panowie
Swoją drogą ja mam 'natural' PS2 i chodzi wyśmienicie. Sęk w tym, że mam tylko jedną gierkę od 6 miesięcy - Tekken 5
Cześć Big Mister ja mam same oryginały i nie żałuje, bo na PS3 też będą śmigać, a poza tym savy z samych FF zajeły by mi teraz około pół roku gracąc bez przerwy dzień i noc, więc gry starczają mi na sporo czasu, przewarznie RPG i bijatyki oraz survival horror. Dobrze, że ktoś potwierdził moje słowa bo za moment został bym pewnie wyśmiany, dzięki, sorki za odejście od tematu. Poniżej mój screen z FFX
Sam oceń czy nie starcza czasu na uzbieranie grosików na nową przygodę z FF
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-05-28 18:07:50)
Nevon napisał:Ojezu przesadzasz
"Dobra zwyczaj - nie pożyczaj" łatwo ci mowic gdy cie prosi sliczna brunetka o mangowych oczach o pozyczenie Mangi[slina]:)Jak znasz takie dziewczyny, to na co ci manga?
Ale wole to i to , wkoncu cos musi byc wiecznie ładne
Poniżej mój screen z FFX
lol Ja jestem przy koncu gry i mam 40 godzin zaledwie i wlasnie sie wacham czy by nie przejsc na maxa, ale jak widze ten czas to nie wiem czy naprawde mi sie chce
BTW chcialbym zobaczyc te postacie z twojego save'a
w jaki sposób modchipy niszczą płyty?
Roznie to bywa, znajomy ma zmodowana pieciolatke i chodzi bardzo ladnie mimo nieustannego katowania gierkami
lol Ja jestem przy koncu gry i mam 40 godzin zaledwie i wlasnie sie wacham czy by nie przejsc na maxa, ale jak widze ten czas to nie wiem czy naprawde mi sie chce
BTW chcialbym zobaczyc te postacie z twojego save'a
Napisz do mnie M_jay, bo zchodzę z tematu forum a tego nie chcę
DZIĘKI za
Ten czas jest mocno zacofany nie widać tu ewentualnych porażek, lub (jak teraz to czynię grania dla zabawy bez save'owania ) mogę powiedzieć jedno nawet TREMA z FFX-2 nie da rady temu składowi. M_jay, jeśli chcesz napisz kiedyś na gg lub e mail a prześlę ci pare screenów ze statystykami, mogę pomóc też w zdobyciu Celestial Weapons i Magnus Sisters (Aeon) Do MAXA niewiele mi brakuje, a pakowanie zajmuje sporo czasu, mimo wszystko gram dalej.
Kocham Final Fantasy Niech żyją "Kwadratowi"
PS. Na jakim Sphere bord'zie grasz? (begginer), (Expert)??? Jeżeli oczywiście, nie masz Amerykańskiej wrsji gry . A z modchipem to zgoda nie zawsze pada czytnik, ale niestety tak też bywa...[placze]
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-05-30 16:09:43)
Strony Poprzednia 1 2 3