#41 2006-05-28 15:48:33

Bekon
Użytkownik

Odp: ZABIJĘ !!!

Big_Mister napisał:

koniectematu panowie smile_lol
Swoją drogą ja mam 'natural' PS2 i chodzi wyśmienicie. Sęk w tym, że mam tylko jedną gierkę od 6 miesięcy - Tekken 5

Cześć Big Mister ja mam same oryginały i nie żałuje, bo na PS3 też będą śmigać, a poza tym savy z samych FF zajeły by mi teraz około pół roku gracąc bez przerwy dzień i noc, więc gry starczają mi na sporo czasu, przewarznie RPG i bijatyki oraz survival horror. Dobrze, że ktoś potwierdził moje słowa bo za moment został bym pewnie wyśmiany, dzięki, sorki za odejście od tematu. Poniżej mój screen z FFX smile_lol
ffxsave7da.jpg
Sam oceń czy nie starcza czasu na uzbieranie grosików na nową przygodę z FF hehe

Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-05-28 18:07:50)

#42 2006-05-29 16:35:06

Nevon
Użytkownik

Psychopata napisał:
Nevon napisał:

Ojezu przesadzasz jezor
"Dobra zwyczaj - nie pożyczaj" łatwo ci mowic gdy cie prosi sliczna brunetka o mangowych oczach o pozyczenie Mangi[slina]:)

Jak znasz takie dziewczyny, to na co ci manga? szpan

Ale wole to i to , wkoncu cos musi byc wiecznie ładne smile_bigszpan

#43 2006-05-29 16:46:56

m_jay
Użytkownik

Bekon napisał:

Poniżej mój screen z FFX

lol respekt Ja jestem przy koncu gry i mam 40 godzin zaledwie i wlasnie sie wacham czy by nie przejsc na maxa, ale jak widze ten czas to nie wiem czy naprawde mi sie chce smile_big

BTW chcialbym zobaczyc te postacie z twojego save'a oczkod

fuchikoma napisał:

w jaki sposób modchipy niszczą płyty?

Roznie to bywa, znajomy ma zmodowana pieciolatke i chodzi bardzo ladnie mimo nieustannego katowania gierkami oczkod

WoodenJesus.png

#44 2006-05-29 17:46:19

Bekon
Użytkownik

m_jay napisał:

lol respekt Ja jestem przy koncu gry i mam 40 godzin zaledwie i wlasnie sie wacham czy by nie przejsc na maxa, ale jak widze ten czas to nie wiem czy naprawde mi sie chce smile_big

BTW chcialbym zobaczyc te postacie z twojego save'a oczkod

Napisz do mnie M_jay, bo zchodzę z tematu forum a tego nie chcę oczkod
DZIĘKI za respekt smile_lol
Ten czas jest mocno zacofany nie widać tu ewentualnych porażek, lub (jak teraz to czynię grania dla zabawy bez save'owania ) mogę powiedzieć jedno nawet TREMA z FFX-2 nie da rady temu składowi. M_jay, jeśli chcesz napisz kiedyś na gg lub e mail a prześlę ci pare screenów ze statystykami, mogę pomóc też w zdobyciu Celestial Weapons i Magnus Sisters (Aeon) oczkod Do MAXA niewiele mi brakuje, a pakowanie zajmuje sporo czasu, mimo wszystko gram dalej. baka
Kocham Final Fantasy yahoo Niech żyją "Kwadratowi" hehe
PS. Na jakim Sphere bord'zie grasz? (begginer), (Expert)??? Jeżeli oczywiście, nie masz Amerykańskiej wrsji gry oczkod. A z modchipem to zgoda nie zawsze pada czytnik, ale niestety tak też bywa...[placze]

Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-05-30 16:09:43)

Stopka forum

© Animesub.info 2024