Nie jesteś zalogowany.
Kuna_kun napisał:Czy znacie to uczucie, kiedy przez 90 minut pada deszcz, wasze gacie stają się coraz bardziej mokre i nic nie możecie z tym zrobić?
no jak z ciebie taki dobry pilkarz to dlaczego nie biegasz po boisku???
a poza tym fajny z ciebie kibic "wydalem 20 zl oni przegrali to ich zmieszam z blotem :|" normalnieja nadal uwazam ze polska reprezentacja i polacy (nawet rozgrywki ligowe) nie maja normalnych kibicow na stadionach. to co idzie na stadion to bydlo [cholera] ktore nie ma pojecia o sporcie a tym bardziej o pilce [deprecha]
1. Nie jestem piłkarzem
2. Co sie dzieje z gaciami, jeśli siedzisz przez ponad 90 minut na mokrym krzesełku i leje na ciebie deszcz? Odp: Stają się mokre
3. Skąd ci przyszło do głowy że jestem piłkarzem?
4. Kibicowałem Polakom z całych sił, zdzierałem gardło krzycząc "Polska Gola!"(nikogo nie mieszałem z błotem)
5. Jakbyś ty kiedyś przypadkiem poszedł na stadion, też nagle stałbyś się tym bydłem? Nie szufladkuj ludzi, bo poczułem się urażony
6. Za całą imprezę wydałem 20 zł, zmokłem, a ty pewnie sobie siedziałeś suchutki przed telewizorem (chociaż to też wątpliwe, pewnie po prostu znasz wynik, ale jesteś zagorzałym patriotą i stąd te komentarze)
7. Jedyne wytłumaczenie twojej postawy jest takie, że jesteś krewnym Janasa
Gdyby nie kibice to bym nie usiedzial przed TV. Moim zdaniem to oni tak sie wynudzili poprostu musieli cos wymyslic zeby nie zamarznac. Boruc "kibice odstawil wies" co ty chlopak mozesz o tym wiedziec? Mecz wyglada innaczej z boiska a innaczej z przed telewizora. Predzej mi kaktus z d... wyrosnie niz Polska wyjdzie z grupy.(moze gdyby jeszcze raz zagrali spar z 4-ligowcami ze Szwajcari znowu mieliby sie z czego cieszyc).
Przemek3 odpowiedz na jedno pytanie: Dudek nie gra- prawda, Mila-? Kosowski-?
TYLE
co do kosowskiego i mili nie będę komentował:) nie ma w tym sensu, bo powtorzył bym tylko słowa innych:)
Po dzisiejszym dniu w szkole, raczej rzadko kto u mnie w klasie chciał rozmawiać na temat meczu. Wcale się nie dziwię, ale gdy się rozkręciło, to sypały się ostre słowa krytyki. Przede wszystkim na Janasa , plus Rasiak i Mila. W tym momencie, Polska straciła zaufanie bardzo wielu kibiców
komuś się tematy z "coś wesołego" pomyliły
komuś się tematy z "coś wesołego" pomyliły
To samo miałem rzec.
Ostatnio edytowany przez George (2006-05-31 18:27:02)
widziałam tą bramke ale sie uśmiałam :):)
Nieboska, tu trzeba płakać. Jak czytałem, artykuły, które napisały niemieckie gazety, to aż strach puszczać naszych na mundial . W dodatku jak usłyszałem wypowiedź Tomaszewskiego, to wątpie czy Kuszczak w ogóle wejdzie chociaż na minutę na boisku podczas turnieju
ogi nie interesuje się piłką ale to co piszą niemieckie gazety to ja juz wiedziałam od dawna nie oszukujmy się nasza reprezentacja jest po prostu słaba
A ja nie zgodzę się z wszystkimi malkontentami. Najważniejszy i tak jest turniej i nie raz już w historii było tak, że drużyna dostawała baty przed mistrzostwami czy innym turniejem, a potem pokazywała klasę. Ja jestem optymistą
Gracol może i masz trochę racji. Można wziąć przykład z Niemiec, czy Brazylii, które ledwie awansowały do Korei i Japonii. Ale Polska to nie takie zespoły j.w. Skoro teraz gramy tak beznadziejnie, to nic w tydzień się nie zmieni Po za tym, wszystko wyjaśni się po pierwszym meczu z Ekwadorem. Jeśli nie wygramy, możemy wracać do domu, bo nawet remis gów..no nam da
A ja nie zgodzę się z wszystkimi malkontentami. Najważniejszy i tak jest turniej i nie raz już w historii było tak, że drużyna dostawała baty przed mistrzostwami czy innym turniejem, a potem pokazywała klasę. Ja jestem optymistą
Klasy to oni raczej nie pokażą... nie jako drużyna.
Klasę mogą pokazać indywidualności. Liczę, że Szymkowiak, Żurawski, Krzynówek i Smolarek pokażą, że są na tyle dobrymi piłkarzami, żeby wygrywać nawet bez jakiejkolwiek taktyki. Chociaż i tak zasługi za ewentualne zwycięstwa przypisze sobie Janas.
Ale ja też jestem optymistą.:)
Ale ja też jestem optymistą.:)
Wlasnie widzę! Sami tu optymiści
Ale jak tu można być optymistą, jak kadra odstawia taki "cyrk", tóż przed mundialem
lb333 napisał:Ale ja też jestem optymistą.:)
Wlasnie widzę! Sami tu optymiści
Ja cały czas uważam, że wyjdziemy z grupy. Dzięki szczęściu Janasa i dzięki temu, że mamy kilku piłkarzy, którzy naprawdę chcą odnosić sukcesy (a często ich w reprezentacji brakowało.)
Piłkarze, których wcześniej wymieniłem przebudzą się w odpowiednim momencie.
BTW. Zauważyłem, że media strasznie lekceważą Kostarykę. To jest błąd, bo kostaryka jest lepsza niż Ekwador. I sądzę, że Solis nam nieźle się da we znaki.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-31 22:07:47)
A ja im życze jak najlepiej oby wygrali mundial... [okej]
z tego co sie orientuje (nie bardzo teraz ) to chyba w rankingu fifa kostaryka jest wyzej od nas jak sie myle plz poprawcie
trzeba być dobrej myśli, i zawsze wierzyć w swoją drużynę, a nuż zdarzają się cuda( Euro 2004:) )
-zarek: z tego co się orientuje to kostaryka to chyba najsłabsza druzyna która pojedzie na mundial, wzgledem rankingu fifa
tak mi się wydaje, ale też mogę się mylić:P
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-06-01 00:20:23)
Miejsca w Rankingu:
19. Niemcy
26. Kostaryka (jeszcze niedawno 21.)
29. Polska
39. Ekwador
Tylko, że ten ranking jest jedną wielką bzdurą. Niemcy nie grali meczów eliminacyjnych, tylko same towarzyskie i spadli w tym rankingu. Z racji swojego niskiego miejsca zaczęli protestować, że ten ranking zły, że trzeba go wycofać etc. I co się stało? Po następnym meczu awansowali o kilka(naście) pozycji.[cholera]
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-01 05:03:58)
eh mi sie wydaje , ze polacy moga sie postarac , no dali teraz plame, ale to nie znaczy ze sa skresleni na calej lini i maja dac dupy;p tyle