#161 2006-06-08 09:21:22

Arry
Użytkownik

Odp: [GRA] User o userze

pawel198804 napisał:

Ostatnio zapracowany oczkod

Ehhh żebyś jeszcze wiedział jak bardzo...[zly]

90TLh

#162 2006-06-08 10:09:15

Beavis
Zbanowany

Ale żeście tutaj wazeliny wylali gwizdze.
Jeszcze wyjdzie na to, że na forum każdy każdego kocha - niebezpieczna sytuacja... no prawie jezor.
Ja tam większości nie kojarzę, bo nigdy nie miałem okazji pogadać o czymś konkretnym, a takie spam-topiki nie dają prawdziwego obrazu danej osoby.

Jak już ktoś wcześniej napisał przydałby się głos Ard'a (jego jakoś tak nawet dobrze kojarzę smile), że to fachowiec w oprogramowaniu i technikaliach do napisów, ale też mało pomaga (i słusznie!) odsyłając na jego ukochaną stronę Google. Nieraz "cfaniakuje" i nigdy nie przyznaje się do swoich błędów (nawet gdy ewidentnie nie ma racji) nieustępliwy. Chyba miał aspirację do bycia modkiem, jednak do tego trzeba mieć więcej cierpliwości szalony. Raz mnie zbeształ za to, że nie siedzę tutaj 24h/dobę (pamiętasz panie Ard?). Zadziorny skurczybyk hehe.

Jeszcze coś tam o mbell'u... starszy facet, ojciec akcji "Wymiana ze free". Zaimponował mi tym, że wysłucha ze spokojem moich i Smoczka uwag odnośnie dorzucania zlicencjonowanych tytułów do paczek... mam nadzieję, że jakoś to zostanie załatwione do końca. Kurcze tu mogę się mylić - lubi oglądać romantyczne historie los.

Reszty ja nie znaju... może będzie taka okazja, iż uda mi się poszerzyć krąg znajomych.

Pozdrawiam wazelinki okej,
papa

#163 2006-06-08 10:18:20

Winged
Użytkownik

Też znam bardzo niewielu Użytkowników. Mogę się oczywiście o niektórych co nieco domyślać po wypowiedziach, jednak tak naprawdę tylko paru znam troszkę lepiej. Akurat ~Beavis klasyfikuje się do tej grupy.
Parę słów o nim:
- OrtoFaszysta (pilnuje się, by nie robić żadnych błędów, czy to interpunkcyjnych, czy ortograficznych. Czyni to nawet w rozmowie przy pomocy komunikatora)
- Student, który chyba lubi studiować. Zachęca do tego. jezor
- Jak się uczy, to prosi by mu nie przeszkadzać.
- Szybko podejmuje kroki i działania.
- Nie rzuca słów na wiatr.
- Obecnie komentuje chyba wszystko, co ogląda. Tak trzymać.
- Do perfekcji opanował złożony program graficzny, w skrócie zwany Paintem.
Tyle o nim wiem.

[EDIT] Dłuuugo pisałem tę wiadomość.

[EDIT 2] Po odbyciu porannej toalety pomyślałem, że i o ~Anace coś skrobnę.
- Na forum od zawsze, chociaż ostatnimi czasy mam wrażenie, że trochę jej mniej niż kiedyś.
- Pomocna (na samym początku zdradziła mi sekret, że aby zarejestrować się na AniDB, to trzeba użyć innego adresu niż ten z wp)
- Obecnie bardzo mało, a prawie w ogóle nie zajmuje się softami, przeszła na hardsuby.
- Jeden z założycieli (chyba) grupy A-people.
- Oglądając Peace Maker Kurogane z Jej napisami odniosłem wrażenie, że nie zna się na piłce nożnej. smile
- Raz mi "podpadła", pisząc w którymś z komentarzy, że na ANSI bardzo łatwo dostać BDB. Już miałem coś odpisać, ale uświadomiłem sobie, że ma rację. smile
- Studiowała na SGH (nie wiem, czy nic nie pomyliłem).
- Obecnie pracuje jako brygadzistka, czy ktoś taki. smile
- Kupuje oryginalne DVD, nawet te od A-V. respekt
I chyba to wszystko, co o Niej kojarzę. Generalnie doświadczona i miła Userka.

Ostatnio edytowany przez Winged (2006-06-08 10:39:52)

"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"

#164 2006-06-08 10:22:55

Arry
Użytkownik

Anaka
Stara wyjadaczka, przejałem po niej pałeczkę w tłumaczeniu pewnego anime oczkod
Główna kapłanka siątyni Yoruichi i wielka potężna (jednakże w tej swiątyni to ja jestem najpotężniejszy, echte papierkowe roboty... to jest wyznacznik potęgi smile_big)
Ogólnie fajna dziewczyna i spoko forumowiczka.

EDIT:
Winged,
Gosć miał pewne problemy z dopasowaniem się do płci i wynikały z tego pewne problemy, w sumie spoko koleś

Ostatnio edytowany przez Arry (2006-06-08 10:25:56)

90TLh

#165 2006-06-08 10:50:06

Wanderer
Użytkownik

~Arry
Fan Bleacha robiący dobre nmapisy do tegoż tytułu. O wiele lepiej mu to wychodzi z Kridem niż kiedyś z Hitsugayą jezor
Teraz dopiero zauważyłem jego wiek jezor A myślałem do tej pory, nie wiem czemu, że jest starszy ode mnie. No to się zdziwiłem smile
Ogólnie mam pozytywne odczucia wobec niego. Spoko gośc smile

"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats

#166 2006-06-08 12:13:02

Winged
Użytkownik

~Wanderer
- Człowiek o którym nie mogę powiedzieć za wiele.
- Nie cierpi infantylności dziewczyn w anime (szczególnie w Shuffle). smile
- Jest jednym z lepszych subberów, który dodaje napisy na tę stronę.
- Członek grupy softsubberskiej Animegarden.
- Zatwardziały ateista.
- Interesuje się sprawami, których w ogóle nie rozumiem. Jakieś sny sterowane, wymiary itd. Sorry, ale nie umiem tego odpowiednio nazwać. jezor
- Obecnie pracuje, wcześniej uczył się na polibudzie. Niestety, chyba przez matematykę nie udało mu się jej skończyć.
- Obecnie chyba chce rozpocząć studia na kierunku anglistyka. Tworzenie subów ma mu w tym pomóc.
- Wydaje mi się, że byk z niego (pod względem wielkości ciała - to znaczy szeroki i wysoki, nie gruby) smile
I chyba wszystko. smile
[EDIT] Lubi Asian Cinema. (chyba) smile
[EDIT 2] Fajnie mieć wakacje, można cały czas siedzieć na ANSI. smile_lol Ale pewnie niedługo to się skończy.

Ostatnio edytowany przez Winged (2006-06-08 12:15:33)

"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"

#167 2006-06-08 15:02:02

Aleksandra
Użytkownik

A ja mam pytanko , bo jestem jak wszem i wobec wiadomo od niedawna tutaj i pierdułaka jestem smile_lol Czy to prawda ,że  lb333-san ma dziadka który pisze na tym forum o nick ~Psychopata ?? Bo aż mi sie wierzyć nie chce baka

EDIT: Bo mi nie pasuje taki stary pan na forum a czym bardziej z takim nicem i wogóle smile Przeciez to niemożliwe nawet oczkod hehe śmieszne to nawet baka

Ostatnio edytowany przez Aleksandra (2006-06-08 15:36:59)

#168 2006-06-08 15:22:53

lb333
Użytkownik

Nie, to nie prawda, żartujemy sobie tylko, ale jak Psychopata zobaczy mój post, to znowu powie, że się do niego nie przyznaję...

Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-08 15:23:08)

#169 2006-06-08 15:58:00

Psychopata
Użytkownik

Eh wszystko popsułeś, wreszcie ktoś by pomyślał, że mam 86 lat. ukryty

Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-06-08 16:10:14)

#170 2006-06-08 16:32:12

Aleksandra
Użytkownik

A nadal tocząc gre naszą wspaniałą smile_big

Psychopata
Człowiek który nie może doczekać sie 80 smile_lol
Facet który ma zjechaną psyche ( wnioskuje po nicku )
Ale karzdy Inny = Oryginalny = Wszystko co inne jest lepsze okej

EDIT: ~Beavis jak by to powiedzeć... mam dyslekcje[placze] ale kurcze staram się nie robić błędów !

Ostatnio edytowany przez Aleksandra (2006-06-08 17:36:04)

#171 2006-06-08 16:45:09

Beavis
Zbanowany

~Aleksandra:
Gości na forum od niedawna.
Oprócz dialogów tutaj toczonych, nie pamiętam aby czymkolwiek się wybiła oczkod.
Stara się pisać poprawnie, ale nie zawsze się to udaję - no cóż każdy ([wstyd]) robi błędy - młoda jest to ma czas na naukę.
CIEKAWSKA wow.

papa

#172 2006-06-08 16:59:01

Arry
Użytkownik

Beavis
Starszy "używacz" forum, niczym mi w pamięć nie zapadł a jego posty są poprawne.
Ma niezły Avek (chyba robiony w bardzo zaawansowanym programie graficznym) smile_big

90TLh

#173 2006-06-08 17:54:15

Suchy
Użytkownik

Anaka - stanowcza i zdecydowana. Wie czego chce, choć czasami, aż za nad to oczkod . Szybko pojmuje różne rzeczy. To co robi stara się robić solidnie, ale nie sztywno i ultrapoważnie. Można z nią porozmawiać na wiele tematów. Wielbicielka yaoi i klimatów samurajskich. Pisze świetne artykuły.

Gracol - z nim się nie prowadzi rozmów na niskim, poziomie. Krewny Rasputina oczkod Można na nim polegać. Solidny i (jak na to nie patrzeć to zawsze tak wychodzi) pracowity. Ma jasne i konkretne zasady, którymi się kieruje. Mniej gada więcej robi co jest dość nieczęstym zjawiskiem. I to poczucie humoru. Moderator co się zowie. Można by pomysleć, że należy do GTW smile_big

Kane - szczęściarz, który posiada "swoją drugą połowę". Nie zawiodłem się na nim. Facet o zasadach i poglądach 95% takie jak moje. B. szybko się uczy i ma niemałą wiedzę z języków z rodziny C. Rzomowa z nim to nie paplanie o głupotach. Korekta to jego drugie imię. Solidny moderator, z humorem godnym GTW.

Kisiel - wykapany user ANSI. Bardzo popularny. Nawet są przyznawane jego nagrody (Wprost przyznaje nagrody Kisiela). Lubię Kisiel smile

Arry - młody z zachowaniami typowymi raczej już dla trochę starszych. Nie mniej trochę swojego "młodego" zachowania też wnosi. I dobrze, bo na forum nie mogą być same stare pierniki.

EDIT:
Poprawiłem błędy.

Ostatnio edytowany przez Suchy (2006-06-09 10:45:56)

#174 2006-06-08 18:14:58

Dżibril
Użytkownik

Suchy - obstukany w informatyce. Po postach wnioskuje , że jest bardzo opanowany. Wygląda na to że podchodzi do wszystkiego z lekkim dystansem , ale to jest moje nieuzsadnine przeczucie. Inteligentny , kulturalny , poważny .

Charakteryzuje go jeszcze jedna ważna cecha : nie pozostawia ludzi w potrzebie i ,chyba , nie irytuje sie odpowiadając na infatylnie głupie pytania odnośnie informatyki ( patrz -> "Tryb DMA")

#175 2006-06-08 18:37:53

lb333
Użytkownik

Dżibril - ma animowane sny, super avatar, Yourichista (niestety).

#176 2006-06-10 16:50:20

Beavis
Zbanowany

~kubik:
Jasnowidz wow.
Bardzo, bardzo aktywny w tej grze - opisał już chyba wszystkie osoby, które się tutaj wypowiadały.
Dostał odtrzeżenie od Taipana za przekleństwo (?).
Praktycznie zero kontaktu więc nie piszę nic więcej kombinuje.

papa

Ostatnio edytowany przez Beavis (2006-06-10 16:51:32)

#177 2006-06-10 17:00:34

Przemek3
Użytkownik

Beavis:
Mężczyzna 1.90m wzrostu, 90kg żywej wagi, sexi-blondas ^__^... z dużym potencjałem jezor(profil)
bardzo uzdolniony artystycznie:)
jeden ze starszych użytkowników ANSI:)

edit: i jak na złość MuGen nikt ciebie nie opisze:P

Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-06-10 17:27:47)

#178 2006-06-10 17:12:00

MuGen
Użytkownik

Widze ze też musze sie dołączyc do tej gry bo chce wiedzieć co ludziska o mnie napisza(mimo iż nie bywam tu często}

~Przemek3

Facet 18 lat prawdopodobnie zdaje(zdał) na studia i sie tym martwi co po części jest uzasadnione aczkolwiek będzie OK.

To tyle wiecej nie wiem a bzdur pisać nie bede smile_big

#179 2006-06-25 13:03:17

Dżibril
Użytkownik

[REAKTYWACJA]
MuGen - osobnik o nicku którego rozgryść nie mogę (nick-a). Jeden z organizatorów tegorocznego zlotu animemaniaków.
Za dużo rzeczy bierze na serio . Słucha metalu ogląda anime - musi być conamniej wporządku.

#180 2006-06-25 15:16:50

Dżibril
Użytkownik

kubik napisał:

Reaktywacja?? No to jedziemy dalej!

I o to chodzi[okej].

kubik napisał:

Ma fajny avatar

zgadza się madrala

kubik napisał:

problemy z przegrywaniem płyt[hehe]