Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9
Ale żeście tutaj wazeliny wylali .
Jeszcze wyjdzie na to, że na forum każdy każdego kocha - niebezpieczna sytuacja... no prawie .
Ja tam większości nie kojarzę, bo nigdy nie miałem okazji pogadać o czymś konkretnym, a takie spam-topiki nie dają prawdziwego obrazu danej osoby.
Jak już ktoś wcześniej napisał przydałby się głos Ard'a (jego jakoś tak nawet dobrze kojarzę ), że to fachowiec w oprogramowaniu i technikaliach do napisów, ale też mało pomaga (i słusznie!) odsyłając na jego ukochaną stronę Google. Nieraz "cfaniakuje" i nigdy nie przyznaje się do swoich błędów (nawet gdy ewidentnie nie ma racji) nieustępliwy. Chyba miał aspirację do bycia modkiem, jednak do tego trzeba mieć więcej cierpliwości . Raz mnie zbeształ za to, że nie siedzę tutaj 24h/dobę (pamiętasz panie Ard?). Zadziorny skurczybyk .
Jeszcze coś tam o mbell'u... starszy facet, ojciec akcji "Wymiana ze free". Zaimponował mi tym, że wysłucha ze spokojem moich i Smoczka uwag odnośnie dorzucania zlicencjonowanych tytułów do paczek... mam nadzieję, że jakoś to zostanie załatwione do końca. Kurcze tu mogę się mylić - lubi oglądać romantyczne historie .
Reszty ja nie znaju... może będzie taka okazja, iż uda mi się poszerzyć krąg znajomych.
Pozdrawiam wazelinki ,
Też znam bardzo niewielu Użytkowników. Mogę się oczywiście o niektórych co nieco domyślać po wypowiedziach, jednak tak naprawdę tylko paru znam troszkę lepiej. Akurat ~Beavis klasyfikuje się do tej grupy.
Parę słów o nim:
- OrtoFaszysta (pilnuje się, by nie robić żadnych błędów, czy to interpunkcyjnych, czy ortograficznych. Czyni to nawet w rozmowie przy pomocy komunikatora)
- Student, który chyba lubi studiować. Zachęca do tego.
- Jak się uczy, to prosi by mu nie przeszkadzać.
- Szybko podejmuje kroki i działania.
- Nie rzuca słów na wiatr.
- Obecnie komentuje chyba wszystko, co ogląda. Tak trzymać.
- Do perfekcji opanował złożony program graficzny, w skrócie zwany Paintem.
Tyle o nim wiem.
[EDIT] Dłuuugo pisałem tę wiadomość.
[EDIT 2] Po odbyciu porannej toalety pomyślałem, że i o ~Anace coś skrobnę.
- Na forum od zawsze, chociaż ostatnimi czasy mam wrażenie, że trochę jej mniej niż kiedyś.
- Pomocna (na samym początku zdradziła mi sekret, że aby zarejestrować się na AniDB, to trzeba użyć innego adresu niż ten z wp)
- Obecnie bardzo mało, a prawie w ogóle nie zajmuje się softami, przeszła na hardsuby.
- Jeden z założycieli (chyba) grupy A-people.
- Oglądając Peace Maker Kurogane z Jej napisami odniosłem wrażenie, że nie zna się na piłce nożnej.
- Raz mi "podpadła", pisząc w którymś z komentarzy, że na ANSI bardzo łatwo dostać BDB. Już miałem coś odpisać, ale uświadomiłem sobie, że ma rację.
- Studiowała na SGH (nie wiem, czy nic nie pomyliłem).
- Obecnie pracuje jako brygadzistka, czy ktoś taki.
- Kupuje oryginalne DVD, nawet te od A-V.
I chyba to wszystko, co o Niej kojarzę. Generalnie doświadczona i miła Userka.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-06-08 10:39:52)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Anaka
Stara wyjadaczka, przejałem po niej pałeczkę w tłumaczeniu pewnego anime
Główna kapłanka siątyni Yoruichi i wielka potężna (jednakże w tej swiątyni to ja jestem najpotężniejszy, echte papierkowe roboty... to jest wyznacznik potęgi )
Ogólnie fajna dziewczyna i spoko forumowiczka.
EDIT:
Winged,
Gosć miał pewne problemy z dopasowaniem się do płci i wynikały z tego pewne problemy, w sumie spoko koleś
Ostatnio edytowany przez Arry (2006-06-08 10:25:56)
~Arry
Fan Bleacha robiący dobre nmapisy do tegoż tytułu. O wiele lepiej mu to wychodzi z Kridem niż kiedyś z Hitsugayą
Teraz dopiero zauważyłem jego wiek A myślałem do tej pory, nie wiem czemu, że jest starszy ode mnie. No to się zdziwiłem
Ogólnie mam pozytywne odczucia wobec niego. Spoko gośc
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
~Wanderer
- Człowiek o którym nie mogę powiedzieć za wiele.
- Nie cierpi infantylności dziewczyn w anime (szczególnie w Shuffle).
- Jest jednym z lepszych subberów, który dodaje napisy na tę stronę.
- Członek grupy softsubberskiej Animegarden.
- Zatwardziały ateista.
- Interesuje się sprawami, których w ogóle nie rozumiem. Jakieś sny sterowane, wymiary itd. Sorry, ale nie umiem tego odpowiednio nazwać.
- Obecnie pracuje, wcześniej uczył się na polibudzie. Niestety, chyba przez matematykę nie udało mu się jej skończyć.
- Obecnie chyba chce rozpocząć studia na kierunku anglistyka. Tworzenie subów ma mu w tym pomóc.
- Wydaje mi się, że byk z niego (pod względem wielkości ciała - to znaczy szeroki i wysoki, nie gruby)
I chyba wszystko.
[EDIT] Lubi Asian Cinema. (chyba)
[EDIT 2] Fajnie mieć wakacje, można cały czas siedzieć na ANSI. Ale pewnie niedługo to się skończy.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-06-08 12:15:33)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
A ja mam pytanko , bo jestem jak wszem i wobec wiadomo od niedawna tutaj i pierdułaka jestem Czy to prawda ,że lb333-san ma dziadka który pisze na tym forum o nick ~Psychopata ?? Bo aż mi sie wierzyć nie chce
EDIT: Bo mi nie pasuje taki stary pan na forum a czym bardziej z takim nicem i wogóle Przeciez to niemożliwe nawet hehe śmieszne to nawet
Ostatnio edytowany przez Aleksandra (2006-06-08 15:36:59)
Nie, to nie prawda, żartujemy sobie tylko, ale jak Psychopata zobaczy mój post, to znowu powie, że się do niego nie przyznaję...
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-08 15:23:08)
Eh wszystko popsułeś, wreszcie ktoś by pomyślał, że mam 86 lat.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-06-08 16:10:14)
A nadal tocząc gre naszą wspaniałą
Psychopata
Człowiek który nie może doczekać sie 80
Facet który ma zjechaną psyche ( wnioskuje po nicku )
Ale karzdy Inny = Oryginalny = Wszystko co inne jest lepsze
EDIT: ~Beavis jak by to powiedzeć... mam dyslekcje[placze] ale kurcze staram się nie robić błędów !
Ostatnio edytowany przez Aleksandra (2006-06-08 17:36:04)
~Aleksandra:
Gości na forum od niedawna.
Oprócz dialogów tutaj toczonych, nie pamiętam aby czymkolwiek się wybiła .
Stara się pisać poprawnie, ale nie zawsze się to udaję - no cóż każdy ([wstyd]) robi błędy - młoda jest to ma czas na naukę.
CIEKAWSKA .
Anaka - stanowcza i zdecydowana. Wie czego chce, choć czasami, aż za nad to . Szybko pojmuje różne rzeczy. To co robi stara się robić solidnie, ale nie sztywno i ultrapoważnie. Można z nią porozmawiać na wiele tematów. Wielbicielka yaoi i klimatów samurajskich. Pisze świetne artykuły.
Gracol - z nim się nie prowadzi rozmów na niskim, poziomie. Krewny Rasputina Można na nim polegać. Solidny i (jak na to nie patrzeć to zawsze tak wychodzi) pracowity. Ma jasne i konkretne zasady, którymi się kieruje. Mniej gada więcej robi co jest dość nieczęstym zjawiskiem. I to poczucie humoru. Moderator co się zowie. Można by pomysleć, że należy do GTW
Kane - szczęściarz, który posiada "swoją drugą połowę". Nie zawiodłem się na nim. Facet o zasadach i poglądach 95% takie jak moje. B. szybko się uczy i ma niemałą wiedzę z języków z rodziny C. Rzomowa z nim to nie paplanie o głupotach. Korekta to jego drugie imię. Solidny moderator, z humorem godnym GTW.
Kisiel - wykapany user ANSI. Bardzo popularny. Nawet są przyznawane jego nagrody (Wprost przyznaje nagrody Kisiela). Lubię Kisiel
Arry - młody z zachowaniami typowymi raczej już dla trochę starszych. Nie mniej trochę swojego "młodego" zachowania też wnosi. I dobrze, bo na forum nie mogą być same stare pierniki.
EDIT:
Poprawiłem błędy.
Ostatnio edytowany przez Suchy (2006-06-09 10:45:56)
Suchy - obstukany w informatyce. Po postach wnioskuje , że jest bardzo opanowany. Wygląda na to że podchodzi do wszystkiego z lekkim dystansem , ale to jest moje nieuzsadnine przeczucie. Inteligentny , kulturalny , poważny .
Charakteryzuje go jeszcze jedna ważna cecha : nie pozostawia ludzi w potrzebie i ,chyba , nie irytuje sie odpowiadając na infatylnie głupie pytania odnośnie informatyki ( patrz -> "Tryb DMA")
Dżibril - ma animowane sny, super avatar, Yourichista (niestety).
~kubik:
Jasnowidz .
Bardzo, bardzo aktywny w tej grze - opisał już chyba wszystkie osoby, które się tutaj wypowiadały.
Dostał odtrzeżenie od Taipana za przekleństwo (?).
Praktycznie zero kontaktu więc nie piszę nic więcej .
Ostatnio edytowany przez Beavis (2006-06-10 16:51:32)
Beavis:
Mężczyzna 1.90m wzrostu, 90kg żywej wagi, sexi-blondas ^__^... z dużym potencjałem (profil)
bardzo uzdolniony artystycznie:)
jeden ze starszych użytkowników ANSI:)
edit: i jak na złość MuGen nikt ciebie nie opisze:P
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-06-10 17:27:47)
Widze ze też musze sie dołączyc do tej gry bo chce wiedzieć co ludziska o mnie napisza(mimo iż nie bywam tu często}
~Przemek3
Facet 18 lat prawdopodobnie zdaje(zdał) na studia i sie tym martwi co po części jest uzasadnione aczkolwiek będzie OK.
To tyle wiecej nie wiem a bzdur pisać nie bede
[REAKTYWACJA]
MuGen - osobnik o nicku którego rozgryść nie mogę (nick-a). Jeden z organizatorów tegorocznego zlotu animemaniaków.
Za dużo rzeczy bierze na serio . Słucha metalu ogląda anime - musi być conamniej wporządku.
Reaktywacja?? No to jedziemy dalej!
I o to chodzi[okej].
Ma fajny avatar
zgadza się
problemy z przegrywaniem płyt[hehe]
nieaktualne
jest niedostępny na gg
ukrywam się...
ma nick zapisany fonetycznie:)
Skąd wiesz ?[brakslow]
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9