Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Leciał taki serial kupe lat temu, na TVP3 Katowice bodajże. Ziemia zostala zaatakowana przez jakąś obcą cywilzację. Dowodził nią taki kolo w zbroi z rogami. Armia to takie łyse pały o lekkim zarysie oczu i nosa z białymi głowami. Główni bohaterowie to członkowie ruchu oporu. Jako jedyni znaleźli jakąś broń, dzięki której mogą wogóle walczyć z przeciwnikiem (z racji tego iż normalne pociski odbijały się od zbroi obcych). Broń o której mówiłem czarna, połączona przewodem z czymś w rodzaju magazynku?! Bodajże w jednym z ostatnich odcinków sezonu główny bohater chcąć niedopuścić do przejęcia tej broni przez obcych zniszczył swój egzemplarz.
Srko za badziewny opis, ale za łebka leciało to w TV a to co zapamiętałem to głównie parę "mindshotów" które zapisały się w mojej pamięci:)
Pozdrawiam!
HEHE chyba wiem co to za seria byla "ZILLION"
luknij tu http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … e&aid=1385
Chyba chodzi o "Pokemony", albo "Muminki", tak mi się to kojarzy
:D:D DZIÄKI!!!
ZILLION!! To było to:)
Stary koń teraz ze mnie, a taka kupa czasu minęła od kiedy to oglądałem, że hoho:) A dzisiaj trudno mi było znaleźć info o tym, tym bardziej że nie pamiętałem tytułu tylko parę szczegółów. A anime, co tu dużo mówić, mamy coraz więcej i więcej:)
Dzięki raz jeszcze!!!
Strony 1