Nie jesteś zalogowany.
Ja nie mogę się doczekać bo wiem, że dzisiaj moja paczuszka jest na poczcie i do 20:00 na 100% zaczynam seans a potem czekam na kolejne numerki. Popłynołem dzisiaj 149 zł z groszami, ale co tam i tak rodzice już przyzwyczaili się do moich paczek, Mamusia coraz żadziej mówi, że zwariowałem...
Jeżeli, chodzi o dubbing to angielski podoba mi się tylko w 2 anime Elfen Lied i Dragon Half, Reszta tylko w Japan a niemiecki dub. to już samobujstwo.
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-05-30 16:54:41)
dzisiaj powinien byc juz vol.4 w kioskach
nabyl ktos juz??
Ja już przywykłem do tego, ze GitS pojawia się z 1-, 2-dniowym opóźnieniem niż być powinien, najpóxniej w czwartek będzie.
No a ja dzisiaj stałem się szczęśliwym posiadaczem oryginalnego OST do GITS:SAC 1
Chyba już na stałe GITS: SAC będzie wyłaziło w piątki.[ej]
Na forum osloskopa już jedna osoba zamieściła zdjęcia najnowszej części GITS:SAC, więc już sie gdzieniegdzie pojawiła. Pozostało tylko czekać.
a ja znowu dostane 1,5 tygodnia po premierze:( mieszkam w stolicy a taka wiocha, ehh... nic tylko zacząłć płakać[placze]
u mnie w kiosku juz jest ... ale w skrzynce nadal pusto :/
|Ktory numer jest juz w sklepach?
a ja już mam
~Eragon 4
Ostatnio edytowany przez Maku (2006-06-14 18:48:13)
Ja też już mam volum 4 świetne jest i moge siem pochwalić że zakupiłem i już mam w domku pudełeczko na kolekcje
Nie wiem czy juz sie ktoś tym chwalił ale ja musze
pudełeczko mam juz od prawie 3 tyg:P ale vol 4 jeszcze nie i pewne za szbko nie zobacze:(
mam VOLUME 4 !!!!! hahaha..... już od rana czekałem tylko aby wrócić z racy i sie nim nacieszyć :D:D jare jare jare !!!
I ja też mam , odziwo szybko zawitał do mojego miasta. A mam pytanie można gdzieś zamówić samo pudełko albo 5 volumów z pudełkiem (już mam 4 z kiosków)??
Tia, jak zwykle prenumerata nie wyrabia siÄ na czas, w kioskach bÄdzie zalegaĹo a do skrzynki po tygodniu wpadnie dopiero
Na stronce IDG moĹźna zamĂłwiÄ dowolne konfiguracje GITS'a tylko po co jak moĹźna mieÄ szybciej z kiosku. A pudeĹko pewnie bedzie w ostatnim numerze za free, no bo co oni z nimi zorobiÄ
jak im zostanie??
no wlasnie ... kurcze mogli by prenumerate wysylac conajmniej ze 3 dni przed tym jak sie w kiosku pojawia albo dorzucic te 1 zl na priorytet ... wszscy teraz wysylaja kazda przesylke priorytetem wiec poczta zostawia na pozniej te przesylki ekonomiczne ... kiedys czekalem dokladnie 14 dni na dostarczenie takiej przesylki choc na poczcie lezala juz 10 dni (oczywiscie awiza nie dostalem)
No zanim ja dostałem swój numer GiTSA wol 2 to leżakował na poczcie a że mineło 14 dni to odesłali spowrotem do IDG Awiza oczywiście nie dostałem. Potem musieli wysyłać jeszcze raz a ich inteligencja mnie dobiła jak w jeden dzień mi przyszedł GiTS wol 2 a dokładnie następnego dnia odbierałem pódełko tak jakby nie mogli tego razem wysłać
dzisaj dostałem: 4 volD:D ale jestem happy:D nawet zostało wysłane w przeddzień premiery, tylko jak zasze nasza szybka poczta doniosła tydzień później:) i plakat już nie taka pikseloza:D
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-06-19 11:06:40)
A pudełko pewnie będzie w ostatnim numerze za free, no bo co oni z nimi zrobią jak im zostanie??
Fajnie by było jakby każdy towar rozdawali za darmo, jak się nie sprzedaje. Ja bym sobie wziął jakąś kartę graficzną za 1500zł, bo im słabo schodzą .
A ja jeszcze vol'a 4 nie dostaĹem :-(. Mam nadzieje Ĺźe jednak dzisiaj do mnie przyjdzie
WĹaĹnie dotarĹo
Ostatnio edytowany przez Luciola (2006-06-19 13:02:18)