#21 2006-06-20 09:51:29

MistrzSztuki
Zbanowany

Odp: GIERTYCH.... OMG :| buahahaha

[ukryty]tiaaa...[okej]może tajna sekta narodowo-wyzwoleńcza. Super!8-D

Oyashiro pomoże.

Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-06-20 09:52:30)

#22 2006-06-20 09:52:38

Zress
Użytkownik

Opaski, plakietki może jakieś naszywki z wielkim przekreślonym "G". Każdy by to nosił.

#23 2006-06-20 09:52:55

tomxxx
Zbanowany

Giertych to fajny minister a wy się nie znacie.

Protesty są żałosne.

#24 2006-06-20 09:53:14

Zress
Użytkownik

tom_21 napisał:

Protesty są żałosne.

R.I.P.

Ostatnio edytowany przez Zress (2006-06-20 09:53:26)

#25 2006-06-20 09:54:03

pa3cja
Użytkownik

Wishmaster napisał:

A co wy wiecie, wszyscy jesteście tylko nasłanymi przez lewice, pedałów i masonów ludźmi, którzy mają na celu zszarganie reputacji naszego ministra edukacji...
Bosh co za debilizm [roftl]
Od dzisiaj jak ktoś będzie mnie zaczepiał to też będe mu wyjeżdżał z textem, że jest agentem lewicy, który został nasłany i bierze udzial w zorganizowanej akcji przeciwko mnie yahoo
A tak na poważnie to trzeba by było zorganizować jakąś ogólnopolską akcje przeciwko panu G. na rozpoczęcie nowego roku szkolnego, jakieś transparenty czy coś...wstyd

MistrzSztuki napisał:

Oyashiro pomoże.

tyaaa... wpakuja nas do jakiegos zakladu dla psychicznych, powiedza ze jestesmy opetani przez szatana, ze jestesmy gejami (a warto wiedziec ze kazdy gej to pedofil) i wprowadza kary smirci na takich jak my

Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-06-20 09:55:19)

#26 2006-06-20 09:54:09

lb333
Użytkownik

tom_21 napisał:

Protesty są żałosne.

Haha, tom_21, mam wrażenie, że ty sobie jaja robisz...
(czyli nigdy nie podajesz argumentów, a protesty zawsze są żałosne)
[roftl]

Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-20 09:55:21)

#27 2006-06-20 09:55:16

Zress
Użytkownik

pa3cja napisał:
MistrzSztuki napisał:

Oyashiro pomoże.

tyaaa... wpakuja nas do jakiegos zakladu dla psychicznych, powiedza ze jestesmy opetani przez szatana, ze jestesmy gejami (a warto wiedziec ze kazdy gej to pedofil) i wprowadza kary smirci na takich jak my

Zawsze można po lasach sie chować! smile_big

#28 2006-06-20 09:55:59

Kurisu
Użytkownik

ja tam wfu nie lubie zbytnio, ale te jego pomysły są gorsze od biegania tych kólek dookoła boiska smile_big

#29 2006-06-20 10:00:20

skrzynia
Użytkownik

pa3cja napisał:

to mi przypomina film jaki wczoraj ogladalem smile_big V jak Vendetta smile
Btw. jakas akcja na skale ogolnokrajową by sie przydala smile

#30 2006-06-20 10:10:59

Wanderer
Użytkownik

lb333 napisał:

[roftl]

Jedyny "argument" tom_21 to zawsze "ci co protestują są żałośni" smile_lol
Bój się więc, bo takiej argumentacji nic nie przebije hehe

Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-06-20 10:11:11)

"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats

#31 2006-06-20 10:24:03

Epra
Użytkownik

a wiecie, że pan G. w liceum był kujonem i nie miał kolegów? :>
czytałam kiedyś że trzymał się na uboczu i był raczej milczący. Może to miało jakiś negatywny wpływ na jego psychikę? smile_big

Ostatnio edytowany przez Epra (2006-06-20 10:24:43)

#32 2006-06-20 10:27:03

Czarny
Użytkownik

Fragment z wp.pl z 17.06
"[...]Minister oświadczył, że nie będzie się bał żadnej poprawności politycznej, ani socjalistów europejskich, za co otrzymał oklaski. Nawiązał w ten sposób do czwartkowej rezolucji Parlamentu Europejskiego, krytykującej Polskę za nietolerancję. Przemoc i nienawiść jest po tamtej stronie - krzyczał Giertych.

Młodzi ludzie zarzucili Giertychowi, że nie rozumie sensu dwoistości płci i walczy z uczniami, na co przewodniczący odpowiedział pytaniem o datę wybuchu powstania w getcie warszawskim. Później w bardzo emocjonalny sposób zaatakował SLD i marksistów. W dyskusję włączyli się przeciwnicy i zwolennicy Giertycha - jedni zaczęli mu przerywać, a drudzy chcieli ich uspokoić. Doszło do bójek, interweniowała policja. Młodzi ludzie byli siłą wyrzucani z sali również przez agresywnych uczestników konferencji[...]"

To jest człowiek z ktorym nie pogadasz. Ty się spytasz o poprawę gospodarki, a on da tobie kartkę z narysowanym trójkątem w kole i trzeba będzie obliczyć pole i powierzchnię.:D

#33 2006-06-20 10:29:59

strusic
Użytkownik

Raz sobie siedze i kumpel podaje mi ten link Nie byłoby w tym nic dla mnie nadzywczajnego gdyby nie on na jednym zdjęciu (19strona[hehe]). smile_big I co im zrobili? Nic!

strusic.pngmalsig2.png

#34 2006-06-20 10:36:23

Arry
Użytkownik

Czarny napisał:

To jest człowiek z ktorym nie pogadasz. Ty się spytasz o poprawę gospodarki, a on da tobie kartkę z narysowanym trójkątem w kole i trzeba będzie obliczyć pole i powierzchnię.:D

e...
Wiesz... do tej pory myślałem, że pole i powierzchnia to to samo... To się chyba fachowo nazywa Pole powierzchni hehelos
Wracając do ministra to mi narazie nie zależy...
Z WFu mam zwolnienie z powodów zdrowotnych a Historię mam z Dyrektorem i przepada więcej lekcji niż możnaby się spodziewać:D
Mówię wam fajnie j4est mieć lekcje z Dyrkiem, fajny facio i bardzo zajęty respekt

90TLh

#35 2006-06-20 10:40:55

lb333
Użytkownik

Arry napisał:
Czarny napisał:

e...
Wiesz... do tej pory myślałem, że pole i powierzchnia to to samo... To się chyba fachowo nazywa Pole powierzchni hehelos

Ale Giertych tego nie wie hehe

#36 2006-06-20 11:24:20

Czarny
Użytkownik

Fakt myślałem o obwodzie.

#37 2006-06-20 11:56:03

prorobo
Użytkownik

Wanderer napisał:
lb333 napisał:

[roftl]

Jedyny "argument" tom_21 to zawsze "ci co protestują są żałośni" smile_lol
Bój się więc, bo takiej argumentacji nic nie przebije hehe

Może nie zawsze, ale w tym przypadku nie sądzicie, że sutdenci z MEN'em nie mają za wiele wspólnego...
A to właśnie studenci byli lwią częścią protestujących
Tylko proszę bez argumentów typu ...że młodsze rodzeństwo, że potomstwo; gdyż przez kilka lat wiele się zapewne zmieni będą nowe rządy etc.:)

#38 2006-06-20 12:15:11

Wanderer
Użytkownik

Mnie nie chodziło o tych, którzy protestują na ulicach, ale tych, którzy nie lubią i są przeciwko, czyli protestują i narzekają na nasz rząd i wszystko co z nim związne. Bo widzisz, spróbuj powiedzieć coś przeciwko PiSowi, czy w ogóle koalicji, a tom_21 dobierze ci się do skóry swoją przebiegłą argumentacją jezor

"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats

#39 2006-06-20 12:19:25

opcy
Użytkownik

Ci studenci też będa mieć dzieci(czasem już je maja), mi osobiście nie odpowiada by dziecko wracając ze szkoły pozdrowiało mnie nazistowskim pozdrowieniem, to co teraz ustanowią rządzacy zostanie na długie lata. Poza tym protest był przeciw całemu rządowi Giertych to tylko jeden z najbardziej jaskrawych powodów (innym może byc np: były neonazista w zarządzie TV, Gazeta wyborcza pisała o tym wczoraj)

Co do Histori Polski oddzielonej to powiem że pomysł nie jest zły, gdyby to odpowiednio przeprowadzić to na pewno pomógłby wielu potem na studiach humanistycznych, oraz w wychowaniu ich własnych dzieci. Jednak wykonanie pomysłu proponowane przez LPR grzebie całkowicie wszystkie dobre strony takiego rozwiązania.
Ciekawe jak w budowaniu dumy z naszego narodu miałyby służyć nauczanie o masakrach chorągwi korronnych na ludności Ukrainy w 1653? Albo pogromy ludności żydowskiej za czasów zaborów, albo "Bratnia Pomoc" udzielona Czechosłowacji w 1968? Czy w końcu anarchia końca II RP? Wg mnie te fakty będą albo przeinaczone w imie "ochrony ideałów", albo przemilczane... a to też jest nasza historia czy tego chcemy, czy nie, tak naprawdę spowoduje to że będzie to lekcja indoktrynacji, wychowującamłodych bojówkaży, a wtedy to bedzie problem nie tylko studentów ale i wszystkich Polaków, którzy nie będą "wszech".

Patriotyzmu nie da się nauczyć, patryjotyzm objawia się właśnie wtedy gdy jest potrzebny i dopiero po tym mozna o kimś powiedzieć ze jest patriotą, to czego dałoby sie nauczyć to postawa obywatelska, poszanowanie dla prawa, konstytucji, wpajanie zasad współżycia społecznego (kompromisu). Niestety niektórzy mylą patriotyzm z fanatyzmem, Patriotyzm oznacza porzytek dla kraju, a fanatyzm prowadzi jedynie do tego że banda idiotów będzie rzucać się w ogień z okrzykiem Polska!

To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład smile

#40 2006-06-20 12:26:32

tomxxx
Zbanowany

A ciekawe było z tym zakłóceniem konferencji LPR.

Czy ciężko ludziom pomyśleć że protesty nie mają sensu.
Nic nie pomogą a jedynie mogą zaszkodzić.
Przecież wiadomo że jak Giertych odejdzie to nie będzie koalicji.
A koalicja musi być.

Stopka forum

© Animesub.info 2024