Nie jesteś zalogowany.
OK. to jakie preferujesz rozmiary, bo ja nie wiem a przy okazji się dowiem się czy mój jest dobry hihi[hehe]
Ostatnio edytowany przez Aleksandra (2006-07-22 23:19:32)
Duze, a przerosniete to jest "DUZA" moim zdaniem roznica. Sam zgadzam sie z Ralphkunem przerosniety biust nie jest wcale fajny ani w anime ani "w realu".
podejzewam ze w realu kobitki tez nie maja z przerosnietym biustem zbyt "lekko" XD
A ja powiem iż nie lubię zakończeń niektórych anime - ostatni odcinek, end, 10 min do końca i nic się w sumie nie wyjasniło
Poza tym jestem zwolenniczką happy endów i takie zakończenia jak np. w Inu Yashy czy Vision of Escaflowne ( Nie w te ni we wte że to tak obrazowo a nie gramatycznie ujmę ) mnie nie satysfakcjonują. (PS: Ja lubie mechy )
No i gadki typu "ratowanie ludzkości" (Sailor Moon, Tokyo Mew Mew itd...) podczas których wróg jakby chciał to by dziesięć razy ziemię w pył obrócił
(Co też nie oznacza że tych serii nie lubię, po prostu niektóre epizody powodowały lekki tik nerwowy u mojej skromnej osoby )
Dodałbym jeszcze, że biust przrośnięty do monstrualnych rozmiarów wcale mnie nie bawi, tylko irytuje tak było w Tenjou Tenge, Ichigo, Bakuretsu Tenshi i wielu wielu innych.
Co do biustu to fajnie jest gdy czasem podskoczy co nieco, ale właśnie...bez przesady. Co za duże to nie zdrowe(mały MIX:D). Bo duże lekkie nie jest.
Ale w Ichigo biusty pań mi odpowiadały, bo same panie są prze-cudne tam[slina]
No i gadki typu "ratowanie ludzkości" (Sailor Moon, Tokyo Mew Mew itd...) podczas których wróg jakby chciał to by dziesięć razy ziemię w pył obrócił
No właśnie, ci Evil Lordzi strasznie głupi jacyś... Gdyby myśleli jak ja to już byście nie istnieli lol.
Turquoise napisał:No i gadki typu "ratowanie ludzkości" (Sailor Moon, Tokyo Mew Mew itd...) podczas których wróg jakby chciał to by dziesięć razy ziemię w pył obrócił
No właśnie, ci Evil Lordzi strasznie głupi jacyś... Gdyby myśleli jak ja to już byście nie istnieli lol.
RiXeD chcesz powiedzieć że coś nam grozi z Twojej strony?
RiXeD napisał:Turquoise napisał:No i gadki typu "ratowanie ludzkości" (Sailor Moon, Tokyo Mew Mew itd...) podczas których wróg jakby chciał to by dziesięć razy ziemię w pył obrócił
RiXeD chcesz powiedzieć że coś nam grozi z Twojej strony?
Nah. Po prostu wkurza mnie że ci źli zawsze są tacy głupi... Może topo to by ci dobrzy idioci ratujący świat byli w ogóle w stanie ich pokonać? Czy w ogóle jest jakieś anime w któym zło zwycięża? [Higurashi anyone?]
Heh , to prawda naiwniactwo sie szerzy w co poniektórych anime.
W niektórych to ja bym w sumie wolała jakby zło zwyciężyło... Bo niekiedy lepiej im wychodzi wykreowanie czarnego charakteru niż dobrego (niewinne dziewczę blond, piskliwy głosik, "każdy ma w sobie odrobinę dobra")
Ja muszę przekopac jednak swoje anime i zobaczyć gdzie evil wygrało... Bo teraz nie pamiętam...
SPOILER
W Helsingu - ALucard wygrał a on raczej do postaaci dobrych nie należy. Jest raczej Znudzonym psychopatą który ma praworządnego Pana.
SPOILER
W Helsingu - ALucard wygrał a on raczej do postaaci dobrych nie należy. Jest raczej Znudzonym psychopatą który ma praworządnego Pana.
Ktoś mnie wołał?
Chociaż ja bym raczej swojego Pana zabił i objął jego miejsce. Za to w przeciwieństwi do większoći złych lordów, ja bym własnoręcznie wykańczał "bohaterów ludzkości", a nie wysyłał na nich super cienkie klony flubbera (tm)
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-07-22 23:51:13)
Ktoś mnie wołał?
Chociaż ja bym raczej swojego Pana zabił i objął jego miejsce.
Nawet jeżeli ten Pan najpierw uratowałby Ci życie? :> (no ostatecznie obudził jeżeli chodzi o Alucarda na przykład)
RiXeD napisał:Ktoś mnie wołał?
Chociaż ja bym raczej swojego Pana zabił i objął jego miejsce.Nawet jeżeli ten Pan najpierw uratowałby Ci życie? :> (no ostatecznie obudził jeżeli chodzi o Alucarda na przykład)
Prawdziwy Zły Lord nie przejmuje się takimi rzeczami. Nie tak jak te leszcze z anime.
RiXeD zgiń przepadnij siło nieczysta :>
Musisz jechać do Japonii i nauczyć twórców co nieco o zachowaniu prawdziwego Evil Mastera żeby się takie ludki jak my nie denerwowały ich nieporadnością
RiXeD napisał:Ktoś mnie wołał?
Chociaż ja bym raczej swojego Pana zabił i objął jego miejsce.Nawet jeżeli ten Pan najpierw uratowałby Ci życie? :> (no ostatecznie obudził jeżeli chodzi o Alucarda na przykład)
Prawda , prawda. Pozatym Alucard nie jest głupi. Widział że będzie miał więcej zabawy jak sie przylączy do ludzi. Otrzyma broń inf. o wampirach i nie będzie tempiony prez Kośćiół ani organizacje Hellsing.
Dlatego jest taki zaje****
RiXeD zgiń przepadnij siło nieczysta :>
Musisz jechać do Japonii i nauczyć twórców co nieco o zachowaniu prawdziwego Evil Mastera żeby się takie ludki jak my nie denerwowały ich nieporadnością
LOL! I tak się nie nauczą xP
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-07-23 00:04:11)
To ja sie po cichu jeszcze przemycę ze swoim uwielbieniem dla Hellsinga...[ukryty]
Przyłączam się do fan clubu Alucarda
Powiedzmy RiXeD że bedziesz pierwszym czarnym charakterem który wygra na całej linii Może być?
Ostatnio edytowany przez Turquoise (2006-07-23 00:04:47)
Powiedzmy RiXeD że bedziesz pierwszym czarnym charakterem który wygra na całej linii Może być?
To jest to! Zacznę od wymordowania staffu tego forum! Co wy na to?
K, ontop:
Mnie także wkurzają "tsunderowe" dziwewczyny i goście co ich kompletnie nie zauważają [vide Shuffle - Kaede i Rin]
Ale wkurzaja Cie same dziewczyny czy Ci faceci to nie zwracaja na nie uwagi ?
PS: Ja wlasnie ogladam Shuffle:P
To jest to! Zacznę od wymordowania staffu tego forum! Co wy na to?
A tatuś mówił żeby się kłaść spać wcześniej... To może ja już się pożegnam...