#21 2006-07-23 00:31:07

Wanderer
Użytkownik

Odp: Miss Lipca

Dżibril napisał:

Jest brzydka postać Levi właśnie - anime nie oglądałem ale arty mówią same za siebie.
[...]
PS Levi ma urok walca po kolizji - to jest smutna prawda.

Uroda - rzecz względna. Choć zapewne trudno ci jest pogodzić się z faktem, że ta względność u większości osób plusowała Levi, a nie twoją pikną chłopkę xD

"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats

#22 2006-07-23 00:35:33

Dżibril
Użytkownik

Wanderer napisał:
Dżibril napisał:

Jest brzydka postać Levi właśnie - anime nie oglądałem ale arty mówią same za siebie.
[...]

Uroda - rzecz względna. Choć zapewne trudno ci jest pogodzić się z faktem, że ta względność u większości osób plusowała Levi, a nie twoją pikną chłopkę xD

Pocieszam sie myślą , że jeżeli tyle forumowiczó uważałoże te dwie dziewczynki zasługują na miono njapiękniejszych , to dla Rin znalezienie sie w takim gronie było by obrazą.

BTW Jeżeli moja następna kandydatka niw ygra albo chcociaż nie znajdzie sie na podium to to będzie świadczyć o jakimś skrzywieniu szerzącym sie wśród forumowiczów.

#23 2006-07-23 00:40:44

Hatake
Użytkownik

Dżibril napisał:
Wanderer napisał:
Dżibril napisał:

[...]

Pocieszam sie myślą , że jeżeli tyle forumowiczó uważałoże te dwie dziewczynki zasługują na miono njapiękniejszych , to dla Rin znalezienie sie w takim gronie było by obrazą.

BTW Jeżeli moja następna kandydatka niw ygra albo chcociaż nie znajdzie sie na podium to to będzie świadczyć o jakimś skrzywieniu szerzącym sie wśród forumowiczów.

może ich ktoś zastraszył i teraz tak głosują na przymus:P

#24 2006-07-23 00:44:48

Wanderer
Użytkownik

Dżibril napisał:

Kurde, ty chyba zaczynasz tu robić za tom_21, i jego jedynie słuszny gust i niepodważalne "argumenty" w stylu "tak jest, bo tak mówię, a ten, kto myśli inaczej jest żałosny" smile . Bo coś ostatnio go nie widać.[los]

Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-07-23 00:45:08)

"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats

#25 2006-07-23 00:49:54

Dżibril
Użytkownik

Wanderer napisał:
Dżibril napisał:

Kurde, ty chyba zaczynasz tu robić za tom_21, i jego jedynie słuszny gust i niepodważalne "argumenty" w stylu "tak jest, bo tak mówię, a ten, kto myśli inaczej jest żałosny" smile . Bo coś ostatnio go nie widać.[los]

HEH jestem leniwy i wszystko pisze w oknie szybkiej odpowiedzi , więc nie wstaiwam tych przeróżnych buziek typu jezor2cool:):D:P[szpan] itd.
Więc , wstaw sobie  , że to miało zabarwienie lekko humorystyczne.
PS Nie wiem wg jakich standardów Levis jest ładna  o_O.

Ostatnio edytowany przez Dżibril (2006-07-23 00:52:32)

#26 2006-07-23 00:56:51

Wanderer
Użytkownik

Dżibril napisał:

HEH jestem leniwy i wszystko pisze w oknie szybkiej odpowiedzi , więc nie wstaiwam tych przeróżnych buziek typu jezor2cool:):D:P[szpan] itd.

A już bałem się, że to na poważnie było xD
Buźki dobra rzecz. Można uniknąć nieporozumień kombinuje Może jakoś się przeforsuje usunięcie "okna szybkiej odpowiedzi dla leniwych" jezor

Dżibril napisał:

PS Nie wiem wg jakich standardów Levis jest ładna  o_O.

Widzisz, ja nie wiem jak może się Lucy podobać smile Nie jęczę jednak skąd ona się tam znalazła. Uroda nie podlega żadnym standardom, bo każdy może lubieć co innego. Jedni lubią deski inni bimbambom XD

Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-07-23 00:57:07)

#27 2006-07-23 01:00:13

Dehumanizer
Użytkownik

Dżibril napisał:

Siksy - 007 i 013

013 się zgadzam, ale 007 (Hagino) to już nie... Oglądałeś Canvas 2? Owa "siksa" ma tam, o ile mnie pamięc nie myli, ok. 16-17 lat, ale że twórcy narysowali ją jak narysowali... Choć tacy ludzie też się zdarzają przeca smile

#28 2006-07-23 01:02:32

RiXeD
Użytkownik

Wanderer napisał:

Wanderer! Mimo iż jesteś moim wrogiem, dostajesz ode mnie nagrodę bobla i całusa od Shany!

Serio, mam dość takich Mastahuf którzy myślą że są najmądrzejsi i tylko oni mają rację...

Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-07-23 01:03:03)

#29 2006-07-23 01:09:32

Dżibril
Użytkownik

Wanderer napisał:
Dżibril napisał:

A już bałem się, że to na poważnie było xD
Buźki dobra rzecz. Można uniknąć nieporozumień kombinuje Może jakoś się przeforsuje usunięcie "okna szybkiej odpowiedzi dla leniwych" jezor

Heh , włąśnie zamierzałęm ci spokojnie odpowiedzieć w oknie dla nie-leniwych , a ja tu patrze a RiXeD znowu sie wpieprza razem ze swoimi trzema groszami[jezor].

A nie powiem porównanie sposóbu dyskusji mnie ubodło deprecha.

NIe oglądałem Canvas
EDIT.

RiXeD napisał:

Serio, mam dość takich Mastahuf którzy myślą że są najmądrzejsi i tylko oni mają rację...

Nie spodziewałem sie po tobie autokrytycyzmu - jestem mile zaskoczony smile.

Ostatnio edytowany przez Dżibril (2006-07-23 02:05:15)

#30 2006-07-23 01:39:56

Winged
Użytkownik

Toć to tylko dziewczyny z anime. Nie ma się o co spierać. jezor W sierpniowych wyborach chyba też zgłoszę swoją kandydatkę, bo zawsze jest pomijana. smile
Aha, nie mówmy źle o nieobecnych. Mimo, że nie padło tu konkretne obraźliwe względem jednego z Userów określenie, jednak ironię czuć i to mocno. Wszyscy ANSIowice są fajni, a ich oryginalność tylko dodaje forum uroku.
Reasumując, kochajmy się bez względu na kolor skóry i poglądy. smile_lol
No war in Liban.
BTW, a ta dziewczyna z Black Lagoon to mi się podoba.

"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"

#31 2006-07-23 01:51:26

Dżibril
Użytkownik

Winged napisał:

Toć to tylko dziewczyny z anime. Nie ma się o co spierać. jezor W sierpniowych wyborach chyba też zgłoszę swoją kandydatkę, bo zawsze jest pomijana. smile
Aha, nie mówmy źle o nieobecnych. Mimo, że nie padło tu konkretne obraźliwe względem jednego z Userów określenie, jednak ironię czuć i to mocno. Wszyscy ANSIowice są fajni, a ich oryginalność tylko dodaje forum uroku.
Reasumując, kochajmy się bez względu na kolor skóry i poglądy. smile_lol
No war in Liban.
BTW, a ta dziewczyna z Black Lagoon to mi się podoba.

Jak można mówić o nieobecnych skoro wszystko będzie można rano przejrzeć:P ?

BTW kogo masz zamiar wystawić ?
Ja za chwile wrzuce fote mojej bogini[cool].
[URL=http://img82.imageshack.us/my.php?image=snapshot20060723015616cv4.png]snapshot20060723015616cv4.th.png[/URL]

Ostatnio edytowany przez Dżibril (2006-07-23 02:00:36)

#32 2006-07-23 01:53:57

Kisiel
Użytkownik

A ja i tak wolę "Miss Uniwersum" smile_lol niedługo będzie finał w TV smile

Co do wyników - pierwsza trójka według moich przypuszczeń smile

coś niewidać aby dziewczyny wprowadziły w życie swój plan - "Wybory Mistera" jezor dominacja?  szpan

10721827ve.gif

#33 2006-07-23 01:58:22

Winged
Użytkownik

Dżibril napisał:

Ja za chwile rzuce fote mojej bogini[cool].

Niby można przejrzeć, ale nie ma to jak się bronić w czasie rzeczywistym, ale tu nawet nie byłoby się z czego bronić. Bo nick ~Tom_21 został potraktowane jako poważne spotwarzenie. jezor

Kogo ja wystawię? A kogo bym mógł? Motoko Kusanagi, ewentualnie Iori Yoshizuki. Nikt inny nie wydaje mi się odpowiedni na miejsce miss. Ale nie mam zamiaru nikogo besztać, gdyby uważał inaczej.
Myślę, że jeszcze Julia z CB by się nadała. Wiele pięknych dziewcząt w anime jest.
Jak to moja Pani od chemii powiedziała: "Tego kwiatu pół światu." Zawsze chcę gdzieś to do tłumaczenia wcisnąć, ale nigdy nie miałem okazji. smutny

"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"

#34 2006-07-23 02:02:10

Dżibril
Użytkownik

Winged napisał:
Dżibril napisał:

Ja za chwile rzuce fote mojej bogini[cool].

Niby można przejrzeć, ale nie ma to jak się bronić w czasie rzeczywistym, ale tu nawet nie byłoby się z czego bronić. Bo nick ~Tom_21 został potraktowane jako poważne spotwarzenie. jezor

Prawda. Przesadziłem i to ostro.

#35 2006-07-23 02:13:52

ralphkun89
Użytkownik

Ja powiem że kandydatka z numerem 009 (choć nie mam pojęcia kim jest, bo nie oglądałem serii) jest przesłodka. Jest tak kawaii ze dałem jej najwięcej punktów, ale cieszę się z wysokiej pozycji Lucy(mojego Bóstwa), a także się cieszę, z zakwalikowania się mojej kandydatki do 10, bo w wyborach czerwca nie została zakwalifikowana do najładniejszych.

Ale ja i tak jestem zdania że najpiekniejsza i najbardziej kawaii, jest dziewczyna wystawiona chyba przez Zgrzyta (aczkolwiek nie jestem pewien) w wątku o najpiękniejszych dziewczynach z anime. Niestety nikt nie wiedział z jakiego anime ona pochodzi:P

Ostatnio edytowany przez ralphkun89 (2006-07-23 02:15:54)

#36 2006-07-23 03:37:31

No1
Użytkownik

Heh siksy smile Najpier trzeba obejrzeć anime a dopiero potem mówić. Kandydatka wygrała dobra, sam bym ją wybrał jak ogląddałem ichigi, chociażja mam swoją blondi która trafiła do top 10. Ide spac, jestem narąbany jka szpadel, dobrze ze mama stronke w zakładkach to mi łatwiej było trafic.
Lucy Maria Misora... I tak jeteś najładniejsza. Love you, sorry Mizuho, nie to głosowanie.

Dobranoc, dzieńdobry..... rip

Ostatnio edytowany przez No1 (2006-07-23 03:41:49)

#37 2006-07-23 10:40:04

marshall0
Użytkownik

Ja z głosowania akurat jestem zadowolony do pierwszej piatki zakwalfikowały sie moje kandydatki Arcueid Brunestud  i Aya Natsume. A co do Miss lipca to także na nią głosowałem i wcale niedziwią mie wyniki smile_big

#38 2006-07-23 10:53:31

Prince_Vegeta
Użytkownik

już widze, że są planowane wybory  na sierpień , a ja niewiem czy się opłaca =='' ( za mało ludzi głosuje )
może "odsprzedam" prawa do prowadzenie konkursu jezor smile_big ?? ( za ładną tapete na pulpit;) ).A tak na serio, myślicie, że się opłaca robić dalej te wybory ? PS. kandydatek w tej edycji było za dużo ( ledwo co zmieściły sie  w jednym poście ), a głosów miałem mniej, niz kandydatek :/

Co myślicie o wyborach na "miss sierpnia"  ??

Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2006-07-23 10:54:43)

Oczami Fana Blog ;]

#39 2006-07-23 11:05:04

Wanderer
Użytkownik

Myslę, że głosów byłoby więcej, gdyby głosowało się na forum, a nie na priva. Może byłoby widać te głosy, ale przynajmniej poprawiłoby to frekwencję smile

#40 2006-07-23 11:35:48

s0n1c
Użytkownik

Bo ja wiem czy to by poprawilo ilosc glosow.
W/g mnie trzeba to jakos bardziej naglosnic, ewentualnie moze jakas ankieta na stronie glownej??

Ale i tak dobrze ze moja ulubienica jest w tej 10 (chyba dzieki mojemu glosowi jezor ). (a tak wsumie to ja zamyka smile_big )

Ostatnio edytowany przez s0n1c (2006-07-23 11:37:03)

KiXBu

Stopka forum

© Animesub.info 2024