Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Jest brzydka postać Levi właśnie - anime nie oglądałem ale arty mówią same za siebie.
[...]
PS Levi ma urok walca po kolizji - to jest smutna prawda.
Uroda - rzecz względna. Choć zapewne trudno ci jest pogodzić się z faktem, że ta względność u większości osób plusowała Levi, a nie twoją pikną chłopkę xD
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Dżibril napisał:Jest brzydka postać Levi właśnie - anime nie oglądałem ale arty mówią same za siebie.
[...]
PS Levi ma urok walca po kolizji - to jest smutna prawda.Uroda - rzecz względna. Choć zapewne trudno ci jest pogodzić się z faktem, że ta względność u większości osób plusowała Levi, a nie twoją pikną chłopkę xD
Pocieszam sie myślą , że jeżeli tyle forumowiczó uważałoże te dwie dziewczynki zasługują na miono njapiękniejszych , to dla Rin znalezienie sie w takim gronie było by obrazą.
BTW Jeżeli moja następna kandydatka niw ygra albo chcociaż nie znajdzie sie na podium to to będzie świadczyć o jakimś skrzywieniu szerzącym sie wśród forumowiczów.
Wanderer napisał:Dżibril napisał:Jest brzydka postać Levi właśnie - anime nie oglądałem ale arty mówią same za siebie.
[...]
PS Levi ma urok walca po kolizji - to jest smutna prawda.Uroda - rzecz względna. Choć zapewne trudno ci jest pogodzić się z faktem, że ta względność u większości osób plusowała Levi, a nie twoją pikną chłopkę xD
Pocieszam sie myślą , że jeżeli tyle forumowiczó uważałoże te dwie dziewczynki zasługują na miono njapiękniejszych , to dla Rin znalezienie sie w takim gronie było by obrazą.
BTW Jeżeli moja następna kandydatka niw ygra albo chcociaż nie znajdzie sie na podium to to będzie świadczyć o jakimś skrzywieniu szerzącym sie wśród forumowiczów.
może ich ktoś zastraszył i teraz tak głosują na przymus:P
Kurde, ty chyba zaczynasz tu robić za tom_21, i jego jedynie słuszny gust i niepodważalne "argumenty" w stylu "tak jest, bo tak mówię, a ten, kto myśli inaczej jest żałosny" . Bo coś ostatnio go nie widać.[los]
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-07-23 00:45:08)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Dżibril napisał:BTW Jeżeli moja następna kandydatka niw ygra albo chcociaż nie znajdzie sie na podium to to będzie świadczyć o jakimś skrzywieniu szerzącym sie wśród forumowiczów.
Kurde, ty chyba zaczynasz tu robić za tom_21, i jego jedynie słuszny gust i niepodważalne "argumenty" w stylu "tak jest, bo tak mówię, a ten, kto myśli inaczej jest żałosny" . Bo coś ostatnio go nie widać.[los]
HEH jestem leniwy i wszystko pisze w oknie szybkiej odpowiedzi , więc nie wstaiwam tych przeróżnych buziek typu :):D:P[szpan] itd.
Więc , wstaw sobie , że to miało zabarwienie lekko humorystyczne.
PS Nie wiem wg jakich standardów Levis jest ładna o_O.
Ostatnio edytowany przez Dżibril (2006-07-23 00:52:32)
HEH jestem leniwy i wszystko pisze w oknie szybkiej odpowiedzi , więc nie wstaiwam tych przeróżnych buziek typu :):D:P[szpan] itd.
Więc , wstaw sobie , że to miało zabarwienie lekko humorystyczne.
A już bałem się, że to na poważnie było xD
Buźki dobra rzecz. Można uniknąć nieporozumień Może jakoś się przeforsuje usunięcie "okna szybkiej odpowiedzi dla leniwych"
PS Nie wiem wg jakich standardów Levis jest ładna o_O.
Widzisz, ja nie wiem jak może się Lucy podobać Nie jęczę jednak skąd ona się tam znalazła. Uroda nie podlega żadnym standardom, bo każdy może lubieć co innego. Jedni lubią deski inni bimbambom XD
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-07-23 00:57:07)
Siksy - 007 i 013
013 się zgadzam, ale 007 (Hagino) to już nie... Oglądałeś Canvas 2? Owa "siksa" ma tam, o ile mnie pamięc nie myli, ok. 16-17 lat, ale że twórcy narysowali ją jak narysowali... Choć tacy ludzie też się zdarzają przeca
Wanderer! Mimo iż jesteś moim wrogiem, dostajesz ode mnie nagrodę bobla i całusa od Shany!
Serio, mam dość takich Mastahuf którzy myślą że są najmądrzejsi i tylko oni mają rację...
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-07-23 01:03:03)
Dżibril napisał:HEH jestem leniwy i wszystko pisze w oknie szybkiej odpowiedzi , więc nie wstaiwam tych przeróżnych buziek typu :):D:P[szpan] itd.
Więc , wstaw sobie , że to miało zabarwienie lekko humorystyczne.A już bałem się, że to na poważnie było xD
Buźki dobra rzecz. Można uniknąć nieporozumień Może jakoś się przeforsuje usunięcie "okna szybkiej odpowiedzi dla leniwych"
Heh , włąśnie zamierzałęm ci spokojnie odpowiedzieć w oknie dla nie-leniwych , a ja tu patrze a RiXeD znowu sie wpieprza razem ze swoimi trzema groszami[jezor].
A nie powiem porównanie sposóbu dyskusji mnie ubodło .
NIe oglądałem Canvas
EDIT.
Serio, mam dość takich Mastahuf którzy myślą że są najmądrzejsi i tylko oni mają rację...
Nie spodziewałem sie po tobie autokrytycyzmu - jestem mile zaskoczony .
Ostatnio edytowany przez Dżibril (2006-07-23 02:05:15)
Toć to tylko dziewczyny z anime. Nie ma się o co spierać. W sierpniowych wyborach chyba też zgłoszę swoją kandydatkę, bo zawsze jest pomijana.
Aha, nie mówmy źle o nieobecnych. Mimo, że nie padło tu konkretne obraźliwe względem jednego z Userów określenie, jednak ironię czuć i to mocno. Wszyscy ANSIowice są fajni, a ich oryginalność tylko dodaje forum uroku.
Reasumując, kochajmy się bez względu na kolor skóry i poglądy.
No war in Liban.
BTW, a ta dziewczyna z Black Lagoon to mi się podoba.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Toć to tylko dziewczyny z anime. Nie ma się o co spierać. W sierpniowych wyborach chyba też zgłoszę swoją kandydatkę, bo zawsze jest pomijana.
Aha, nie mówmy źle o nieobecnych. Mimo, że nie padło tu konkretne obraźliwe względem jednego z Userów określenie, jednak ironię czuć i to mocno. Wszyscy ANSIowice są fajni, a ich oryginalność tylko dodaje forum uroku.
Reasumując, kochajmy się bez względu na kolor skóry i poglądy.
No war in Liban.
BTW, a ta dziewczyna z Black Lagoon to mi się podoba.
Jak można mówić o nieobecnych skoro wszystko będzie można rano przejrzeć:P ?
BTW kogo masz zamiar wystawić ?
Ja za chwile wrzuce fote mojej bogini[cool].
[URL=http://img82.imageshack.us/my.php?image=snapshot20060723015616cv4.png][/URL]
Ostatnio edytowany przez Dżibril (2006-07-23 02:00:36)
A ja i tak wolę "Miss Uniwersum" niedługo będzie finał w TV
Co do wyników - pierwsza trójka według moich przypuszczeń
coś niewidać aby dziewczyny wprowadziły w życie swój plan - "Wybory Mistera" dominacja?
Jak można mówić o nieobecnych skoro wszystko będzie można rano przejrzeć:P ?
Ja za chwile rzuce fote mojej bogini[cool].
Niby można przejrzeć, ale nie ma to jak się bronić w czasie rzeczywistym, ale tu nawet nie byłoby się z czego bronić. Bo nick ~Tom_21 został potraktowane jako poważne spotwarzenie.
Kogo ja wystawię? A kogo bym mógł? Motoko Kusanagi, ewentualnie Iori Yoshizuki. Nikt inny nie wydaje mi się odpowiedni na miejsce miss. Ale nie mam zamiaru nikogo besztać, gdyby uważał inaczej.
Myślę, że jeszcze Julia z CB by się nadała. Wiele pięknych dziewcząt w anime jest.
Jak to moja Pani od chemii powiedziała: "Tego kwiatu pół światu." Zawsze chcę gdzieś to do tłumaczenia wcisnąć, ale nigdy nie miałem okazji.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Dżibril napisał:Jak można mówić o nieobecnych skoro wszystko będzie można rano przejrzeć:P ?
Ja za chwile rzuce fote mojej bogini[cool].Niby można przejrzeć, ale nie ma to jak się bronić w czasie rzeczywistym, ale tu nawet nie byłoby się z czego bronić. Bo nick ~Tom_21 został potraktowane jako poważne spotwarzenie.
Prawda. Przesadziłem i to ostro.
Ja powiem że kandydatka z numerem 009 (choć nie mam pojęcia kim jest, bo nie oglądałem serii) jest przesłodka. Jest tak kawaii ze dałem jej najwięcej punktów, ale cieszę się z wysokiej pozycji Lucy(mojego Bóstwa), a także się cieszę, z zakwalikowania się mojej kandydatki do 10, bo w wyborach czerwca nie została zakwalifikowana do najładniejszych.
Ale ja i tak jestem zdania że najpiekniejsza i najbardziej kawaii, jest dziewczyna wystawiona chyba przez Zgrzyta (aczkolwiek nie jestem pewien) w wątku o najpiękniejszych dziewczynach z anime. Niestety nikt nie wiedział z jakiego anime ona pochodzi:P
Ostatnio edytowany przez ralphkun89 (2006-07-23 02:15:54)
Heh siksy Najpier trzeba obejrzeć anime a dopiero potem mówić. Kandydatka wygrała dobra, sam bym ją wybrał jak ogląddałem ichigi, chociażja mam swoją blondi która trafiła do top 10. Ide spac, jestem narąbany jka szpadel, dobrze ze mama stronke w zakładkach to mi łatwiej było trafic.
Lucy Maria Misora... I tak jeteś najładniejsza. Love you, sorry Mizuho, nie to głosowanie.
Dobranoc, dzieńdobry.....
Ostatnio edytowany przez No1 (2006-07-23 03:41:49)
Ja z głosowania akurat jestem zadowolony do pierwszej piatki zakwalfikowały sie moje kandydatki Arcueid Brunestud i Aya Natsume. A co do Miss lipca to także na nią głosowałem i wcale niedziwią mie wyniki
już widze, że są planowane wybory na sierpień , a ja niewiem czy się opłaca =='' ( za mało ludzi głosuje )
może "odsprzedam" prawa do prowadzenie konkursu ?? ( za ładną tapete na pulpit;) ).A tak na serio, myślicie, że się opłaca robić dalej te wybory ? PS. kandydatek w tej edycji było za dużo ( ledwo co zmieściły sie w jednym poście ), a głosów miałem mniej, niz kandydatek :/
Co myślicie o wyborach na "miss sierpnia" ??
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2006-07-23 10:54:43)
Oczami Fana Blog ;]
Myslę, że głosów byłoby więcej, gdyby głosowało się na forum, a nie na priva. Może byłoby widać te głosy, ale przynajmniej poprawiłoby to frekwencję
Bo ja wiem czy to by poprawilo ilosc glosow.
W/g mnie trzeba to jakos bardziej naglosnic, ewentualnie moze jakas ankieta na stronie glownej??
Ale i tak dobrze ze moja ulubienica jest w tej 10 (chyba dzieki mojemu glosowi ). (a tak wsumie to ja zamyka )
Ostatnio edytowany przez s0n1c (2006-07-23 11:37:03)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna