Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
http://www.naruto_fan.glt.pl - świetna strona, polecam!
strona potrzebuje DOBREGO programisty bo niezbyt dobrze wyglada i grafika
ps. jezeli jestes wspoltworca tego serwisu lub znasz dobrze tworcow to przeczytaj uwaznie moje sugestie:
nalezy poprawic wyswietlanie menu (powinno byc po lewej stronie), banery sie rozjezdzaja, a tak poza tym jest niezbyt czytelna, proponuje nie uzywać ramek bo to nie profesjonalne, poza tym news'y powinny byc wydzielone (np. tabela) czyli w skrocie najpierw ja dopracowac a pozniej wystawiac linka bo cie tutaj wysmieja osoby piszace takie serwisy na codzien
Tak, znam twórcę (aktualnie poszukuje ona kogoś, kto by jej pomógł przy grafice).
Tylko wiesz.. właściwie to w stronie przecież nie tylko o wygląd chodzi. Nie dla wyglądu się je tworzy. Wchodzę na stronę żeby z niej korzystać, nie podziwiać jej wygląd.
A dlaczego menu powinno być po lewej stronie? Co złego w tym, że jest po prawej?
Menu po lewej to nie jest wymóg.. po prawej tez może być.. równie dobrze, może być na środku.. Jeśli jest to zrobione czytelnie i z głową, to nie ma znaczenia.. podobnie z ramkami.. ich używanie wcale nie musi być nieprofesjonalne...
Np w shoutboxach, aż prosi się o JS + iframe, dzięki czemu przy odpowiedzi na shouta nie przeładowujemy całej strony niepotrzebnie a jedynie to co trzeba (są na to jeszcze inne sposoby, ale to mieł być tylko przykład).
A co do stronki, to mankament jest w tym, że takich stron są po prostu setki i ja osobiście nie znalazłem żadnego ciekawego pomysłu, który przyciągnął by moją uwagę...
P.S.
Dział z okłądkami jest słabiutko rozwiązany... polskie okładeczki są małe.. przydałoby się to zrobić na zasadzie miniatur.. co więcej błędem jest wyświetlanie od razu wszystkich okładek na raz, co modemowców "zabije".
Oki, autorka szuka kogoś, kto byłby tak miły, aby zrobić layout dla jej stronki. Znajdzie się ktoś zainteresowany?
Strony 1