Nie jesteś zalogowany.
Frozen napisał:Tak, wchodzę do tej akcji.
Listę i pierwszy raw znajdziecie tutaj:
Rawy na Direct DownloadChętni do wrzucania rawów, niech zamieszczają linki w tym temacie, a ja wrzucę je wtedy na listę. Mile widziane dodatkowe info (kodek video, rozdzielczość, rozmiar, źródło).
Frozen, to wszystko będziemy dawać do mojego posta pierwszego, ok? tam sie da ludzi, którzy uploadują + obok nich listy rawów jakie posiadają. Właśnei obowiązkowe podawanie podstawowych parametrów plików, rozdziałka, format, dźwięk, wideo, fps. to by starczyło. więc ludzie zgłaszajcie się, dawajcie listy a ja będe zarzucał was do posta 1 na liste. za chwilę przygotuję swoją listę rawów, i nie bójcie się prosić, o jakieś pozycje, żebyśmy zuploadowali:) Po to jest ta akcja.
PS: może przenieść też tutaj te rawy od APRaw?
EDIT: Kisiel, Rapidshare to shit, nie tylko pod względem, że można tylko 100 mb, ale trzeba czekać cholernei długo zanim pobierze się następny plik, przynajmniej u mnie, muszę czekać od 1 pobrania do 2 z godzinę;/ dlatego już MU jest lepsze.
Hatake ale daj link do listy która zrobił Frozen, bo jest ona przejrzysta i bardzo ładna i .A na stronie tylko bedziesz pisał jakie są serie i dane techniczne.A kto będzie chciał coś sciągnąc to wejdzie na liste z linkami.
Bo póżniej będzie brakowało miejsca w poscie na nowe linki ( ograniczenie 1500 znaków)
Co do rawów Apraw to trzeba się spytac o pozwolenie tych co je wrzucali.
Ostatnio edytowany przez Wito (2006-07-27 19:08:15)
rozumiem ze tylko RAW'y? mkv i mgm odpadaja (oczywiscie z softami a nie hardkami)? bo nie wiem jaka robic liste.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
rozumiem ze tylko RAW'y? mkv i mgm odpadaja (oczywiscie z softami a nie hardkami)? bo nie wiem jaka robic liste.
Angielskie suby lepiej nie wrzucaÄ( sÄ Ĺatwo dostÄpne na torrentach,emule,IRC grup, http,ftp itp.)Tylko rawy i najlepiej w jak najlepszej jakoĹci:D
Ostatnio edytowany przez Wito (2006-07-27 19:15:38)
wąski!!! czytaj uważnie:D jak pisze rawy to chyba rawy nie?:D i po co robisz liste jak Frozen już zrobił.
EDIT: Frozen, podaj jeszcze format kodeku audio, zobacz w moim poście obowiązkowe parametry. Według mnie to chyba są najpotrzebniejsze parametry:). Aha ta lista dobry pomysł, ale polecałbym zrobić jakąś bardziej jasną, albo tą czcionkę chociaż taką bardziej białą, bo ten siwy jest słabo widoczny na czarnym tle. I nieciekawie to wygląda.:)
EDIT: ahaaaaa xD , kurna to ja pomieszałem OMG sory wąski sory gomenasai! wrzucaj wrzucaj, cholera źle cię zrozumiałem:D
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-07-27 19:27:11)
waski_jestem napisał:rozumiem ze tylko RAW'y? mkv i mgm odpadaja (oczywiscie z softami a nie hardkami)? bo nie wiem jaka robic liste.
wÄ ski!!! czytaj uwaĹźnie:D jak pisze rawy to chyba rawy nie?:D i po co robisz liste jak Frozen juĹź zrobiĹ.
On chce zrobiÄ listÄ swoich rawĂłw, Ĺźeby jÄ tu wrzuciÄ
heheeh no dobrze, jak chcecie miec tylko rawy to nie ma sprawy, poslalem liste, ale nie chce mi sie teraz sprawdzac jaka jest ich rozdzialka i inne duperele
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
spoko wąski będziesz te duperele podawał dopiero razem z podawaniem linka, które anime wrzuciłeś:) ok dodaję cię do listy uploaderów, Frozen, przeczytaj mojego posta poprzedniego jeszcze raz, bo może nie czytałeś, a dodałem tam małą informację do ciebie, pisałem na gg ale nie odpisujesz to dałem tu
A propos plików z softsubami. Mam sporą ilość (jak nie większość) wydań made by China albo Korea z softsubami w chińskim ale za to w dobrej jakości. Pewnie nikt się nie pogniewa jak pojawią się do pobrań i większość to mkv (więc co to za problem zrobić raw z tego, tylko po co, 10kb mniejszy będzie ?)
winny ciągnie angel heart do 41 odcinka 1280x720 - mam już 14 całych
no i winnym ciągnę Coyote Ragtime 3 i 4 w uczciwej rozdzielczości 1024x576 ale może Yume wypuści coś więcej
Mam te rawy, ale przy tych od Yume (1280, któych na winny nie jestem w stanie znaleźć) odpadają. I nie chodzi tu tylko o rozdziałkę. Obraz jest blady i ma za niski bitrate.
PS: może przenieść też tutaj te rawy od APRaw?
Prosiłbym o ich nie wstawianie. Mamy zamiar kontunować tę działalność i będziemy mieli na to specjalne miejsce.
Ostatnio edytowany przez Tokan (2006-07-27 20:19:28)
Prosiłbym o ich nie wstawianie. Mamy zamiar kontunować tę działalność i będziemy mieli na to specjalne miejsce.
O to mi humor poprawiliście Można wiedziec kiedy wrocicie i czy bedziecie mieli własną stronę czy coś innego ?
Ostatnio edytowany przez Wito (2006-07-27 20:31:57)
O to mi humor poprawiliście Można wiedziec kiedy wrucicie i czy bedziecie mieli własną stronę czy coś innego ?
Wrócimy może jeszcze w tym tygodniu. A co do formy, to nie wiem czy mogę mówić
ok, dodałem do posta listę uploaderów i ich listę rawów, które posiadają. lista będzie w miarę możliwości jak najczęściej aktualizowana.:) Uploaderów prosi się, by pisali do mnie na bierząco, co nowego ściagnęli i czy niedokończone serie już dociągnęli itp:)
EDIT: prosiłem by nie offtopować...
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-07-27 20:42:12)
Hmm... to ja może zacznę pierwszy
Byłbym wdzięczny za "Trinity Blood" od l33t-raws
ddarek, noo....jeśli masz jakiekolwiek mkv/ogm, z softsubem, w którym karaoke i tłumaczenie opa i enda nie jest wrenderowane, znacyz można je wyciągnąć, bądz wogóle nie ma to jasna sprawa możesz wgrywać:)
Ja bym poprosił jeśli można Tonagura z listy Wąski_jestem.
Co do listy rawów.To może podalibyście dane tech.Np. jak plik nazywa się[darkside-raws]Tales_Of_Phantasia_THE_ANIMATION_03_(DVD_704x396_120fps_XviD).[3D4D7884]to wystarczy skopiować (DVD_704x396_120fps_XviD)i po problemie.Każdy będzie wiedziec czy to dvd-rip i w jakiej jakości jest.
Mozna by usunąć polskie znaki z listy bo nie są one obsługiwane
Ostatnio edytowany przez Wito (2006-07-27 21:06:13)
załącz tą listę i popatrz na górze biały napis co tam pisze.
EDIT: Wito, tak patrząc na listę, to ja mam Tonagurę nie waski:D
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-07-27 21:11:10)
Rec ep.02 dostępny do ściągnięcia.
co do listy to ja bym to w tabelce zrobił... albo podawał linka do opisu pliku na anidb...
EDIT: Wito, tak patrząc na listę, to ja mam Tonagurę nie waski:D
Sorry za pomyłke chodziło mi o Tales of Phantasia - The Animation.Dokładnia wersja [darkside-raws](DVD_704x396_120fps_XviD).Jeszcze raz przepraszam za pomyłke, nie wiem o czym myśląłem jak pisałem tamten post
P.S.Można by już wyczyścic ten temat bo zrobiliśmy już mega offtopic.
Ostatnio edytowany przez Wito (2006-07-27 21:30:08)
ok razem z waskim uploadujemy Trinity Blood:)
Ja mam prośbę, można prosić o Bleacha od 1 do 20 od l33t-raws?