Nie jesteś zalogowany.
Ja mam prośbę, można prosić o Bleacha od 1 do 20 od l33t-raws?
Mam odcinki 01-13, więc mogę je wrzucić. Mile widziana pomoc (i odcinki od 14 wzwyż)
a nie lepiej sciagnac dvdripy od kaa sa o niebo lepszej jakosci ( wyszlo juz odcinki 1-20 ) no i mozna z nich rawy zrobic wylanczajac napisy ( bo to mkv ) lub poprzez jakis program zdekodowac bez napisow
co do plików mkv... to nie radzę uploadować, gdyż w większości przypadkach, gdzie da się wyłączyć napisy, jest wkodowany napis z nazwą grupy...
Ok . Miałem temat wyczyścić, ale tak naprawdę wiele postów nie poleciało. Taka moja rada: Poproście kogoś, żeby zrobił wam na stronkę formularz, ktory dodawał by rewuesta do bazy i podstronkę, która wyświetlała by listę requestów, a w przypadku dubla sumującą ilość dla danej serii aka odcinka (dla nazw z anidb.). Tutaj, jak każdy zacznie wpisywać, co by chciał to zaraz zrobi się 20 stron, których nikomu i tak nie będzie się chciało nikomu przeglądać, a co pociągnie za sobą masę zdublowanych req. Jeśli już organizujecie taką akcję to róbcie to z głową. Jak nie wiecie jak to postawcie to na Ex-fusionie z mod adv download, podzielcie na kategorie tytułami, a do req wykorzystajcie moduł propozycji.
Coś cieniutka talista uploaderów i tego co mają
bo mało osób się zgłosiło jeszcze Mi się zbiór drastycznie będzie powiększał, jak tylko uporam się z kolejką w BitSpiricie.
EDIT: gracol...:D nie bądź taki, pokaż co masz, najwyżej będziesz rzadko coś zapodawał. heheeh
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-07-28 10:59:54)
Ja mam od cholery rawów, ale nie chce mi się bawić w uploadowanie.
Ja mam od cholery rawów, ale nie chce mi się bawić w uploadowanie.
Gracol to się nimi podziel
ok odcinek 1 Trinity Blood już zuploadowany, 2 od waskiego też.:)
Ja nie mam po prostu czasu na zabawy we wrzucanie czegokolwiek gdziekolwiek. Mam wiekszaść popularnych ostatnio serii (preferuje hdtv) oraz kilka nieosiągalnych prawie perełek oraz kilka DVD-ISO. Jak ktoś czegoś będzie szukał to może coś wrzucę, ale jest to mało prawdopodobne.
Nie musisz nigdzie niczego wrzucać . Zawsze możesz sobie postawić serverek FTP, i wylosować jedną osobę której go udostępnisz powiedzmy na godz.(taki bonus od wszechmocnych[slina])
Nie musisz nigdzie niczego wrzucać . Zawsze możesz sobie postawić serverek FTP, i wylosować jedną osobę której go udostępnisz powiedzmy na godz.(taki bonus od wszechmocnych[slina])
Znow pech - mam na up 10Kb i kiepskoego isp, ktory kilkadziesiąt razy na dobe zrywa połącznie, resetuje modem i zminia IP. Hahaha. Nie ma co kombinować. Jak odpalam Cerbera to musi być pod kontrolą, bo nigdy nie wiem kiedy mi się IP zmieni.
żadnych bonusów tu nie ma, każdy jest równy (to brzmi jak słowo wypowiedziane przez jakiegoś polityka:P) człowieku co ty piszesz, po to jest ta akcja, żeby każdy mógł zaczerpnąć jakiegoś dobrego rawa, którego nie posiada a chciałby mieć. oczywiście, jeśli tak prywatnie komuś wgrać, proszę bardzo nikt nie broni, ale proszę nie wykorzystywać do takich celów tego o to tematu, ok? tutaj masz zasade, albo wgrywasz, albo nie. koniec.:)
PS: gracol, wgrywam tego extreme fusiona, zaraz zacznę się bawić tym panelem request:P, a tak zapytam możesz mi podać jaką nazwę ma ten panel? tak jakoś wtedy łatwiej mi będzie i nie będe musiał szukać, oszczędź mi tych 20 sekund:D
EDIT: gracol, jesteś hidoiiiiiii:D
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-07-28 19:38:50)
oszczędź mi tych 20 sekund:D
A kysz! ;]
Znow pech - mam na up 10Kb i kiepskoego isp, ktory kilkadziesiąt razy na dobe zrywa połącznie, resetuje modem i zminia IP. Hahaha. Nie ma co kombinować. Jak odpalam Cerbera to musi być pod kontrolą, bo nigdy nie wiem kiedy mi się IP zmieni.
Tylko wspólczuć Chyba, że ci się to podoba
Ja bym sie z chęcią podzielił jakbym tylko posiadał jakieś RAWY - preferuję hardki
oczywiście jakbym jakąś serię teraz ściągał w RAW-ach to upnąłbym
Chyba, że jeszcze znalazłby sie ktoś z wrocławia która nie chce wrzucać na servery a posiada zbiór. Mogę wyręczyć - mam niezły upload na servisy MU, uploading i gigeshare (coś koło 150-200kb/s)
gracol napisał:Znow pech - mam na up 10Kb i kiepskoego isp, ktory kilkadziesiąt razy na dobe zrywa połącznie, resetuje modem i zminia IP. Hahaha. Nie ma co kombinować. Jak odpalam Cerbera to musi być pod kontrolą, bo nigdy nie wiem kiedy mi się IP zmieni.
Tylko wspólczuć Chyba, że ci się to podoba
Ja bym sie z chęcią podzielił jakbym tylko posiadał jakieś RAWY - preferuję hardki
oczywiście jakbym jakąś serię teraz ściągał w RAW-ach to upnąłbym
Chyba, że jeszcze znalazłby sie ktoś z wrocławia która nie chce wrzucać na servery a posiada zbiór. Mogę wyręczyć - mam niezły upload na servisy MU, uploading i gigeshare (coś koło 150-200kb/s)
no Kisiel no to całkiem bosko masz:P, z Wrocławia jest dużo, więc napewno ktoś się znajdzie. mam nadzieję:) Nie możesz marnować takiego uploadu!
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-07-28 19:40:29)
Z tym to akurat najmniejszy problem, bo można zainstalować toolbara albo oszukać MU że ma się tolbara zgłaszając przeglądarkę jako 'compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar' i problem z głowy.
w sensie, że chodziło o ograniczenie ilości slotów dla Polski na MegaUpload,
bo za dużo cytatu skasowałem
wszystko fajnie, działa spoko, tylko rozwiązanie to ma jedną wadę
w Firefoxie Kurnik.pl pokazuje exception error przy odpalaniu JAVY,
najwyraźniej próbuje użyć ustawień dla IE, albo cóś.
zostaje więc IE z toolbarem do MU i FF do reszty
sorrki za lekki offtop
Ostatnio edytowany przez fuchikoma (2006-07-28 23:20:18)
wszystko fajnie, działa spoko, tylko rozwiązanie to ma jedną wadę
w Firefoxie Kurnik.pl pokazuje exception error przy odpalaniu JAVY,
najwyraźniej próbuje użyć ustawień dla IE, albo cóś.
zostaje więc IE z toolbarem do MU i FF do reszty
Albo użyć "User Agent Switcher" - jak pisałem wcześniej
no Kisiel no to całkiem bosko masz:P, z Wrocławia jest dużo, więc napewno ktoś się znajdzie. mam nadzieję:) Nie możesz marnować takiego uploadu!
Na RS mam większy (250 i wzwyż) dlatego napisałem, że najbardziej go lubię
Nie wspomnę jaki mam tam download oczywiście używając RapGet'a
School Rumble niedawno uploadował ~mbell