Nie jesteś zalogowany.
Ah! My Goddess wygrywa moim zdaniem i też go popieram. Byłby najodpowiedniejszy.:D
a i jeszcze jedno jak byłem mały to widziałem na którymś z programów TVP TVP2 czy tam polsat jakiegoś gundama czy coś podobnego.
Dehumanizer napisał:I mam wrażenie, że gdyby właśnie Polsatowi powiedzieć, że Naruto to odnoszący sukcesy na zachodzie następca Pokemonów i Dragon Balla, to by wykupili licencję szybciej, niż my byśmy zdążyli odświeżyć stronę z petycją
ta już słyszę dzieciaki na podwórku krzyczące kagebushin no jutsu(czy jakos tak:P)
Hiehie, przynajmniej bylo by fajnie z dzieciakami w naruto się pobawic i posłyszeć jak o tym opowiadają
Ja myśle że puszczą jakiś syff w stylu : "SALLY CZARODZIEJKA" czy "CZARODZIEJSKIE ZWIERCIADEŁKO" buhahahaha
DRUGIE PODSUMOWANIE DOTYCHCZASOWYCH GŁOSÓW:
1. Ah! My Goddness - 16 Głosów
2. Hikaru no Go - 7 Głosów
3. Love Hina - 6 Głosów
4. Hungry Heart Wild Striker - 4 Głosy
5. Full Metal Panic - 4 Głosy
6. Suzuka - 3 Głosy
7. BECK - 3 Głosy
8. Azumanga Daioh - 2 Głosy
9. School Rumble - 2 Głosy
10. Bleach - 2 Głosy
11. Fullmetal Alchemist - 2 Głosy
12. Onegai Teacher - 1 Głos
13. Onegai Twins - 1 Głos
14. One Piece - 1 Głos
15. Fruit Basket - 1 Głos
16. Futakoi Alternative - 1
17. Tsubasa Chronicle - 1 Głos
18. Scrapped Princess - 1 Głos
19. REC - 1 Głos
20. Black Lagoon - 1 Głos
21. Fate/Stay Night - 1 Głos
22. Slayers - 1 Głos
23. Naruto - 1 Głos
24. Sailor Moon - 1 Głos
25. Berserk - 1 Głos
26. Doraemon 1 Głos
27. Mahoromatic 1 Głos
28. Great Teacher Onizuka 1 Głos
29. Chobits 1 Głos
30. Chrno Crusade 1 Głos
Serdecznie zachęcam do dalszego udziału w głosowaniu. Głosowanie kończy się w piątek (25.08.2006)
Pozdrawiam.
A Gracol jak zawsze.... sceptyk jakich mało.
Dopiero się zdziwisz jak ta akcja się powiedzie (no dobra, robię dobrą mine do złej gry, ale to szczegół xD).
Saphronay - sądzę, że i tak zwycięży Ah! My Goddness, ale skoro tak ustalono... cóż, niech głosowanie trwa xD.
Mam jeszcze pytanie - kto będzie pisał tę petycje, macie już kogoś kto się zna na tego typu sprawach ^^?
Saphronay - sądzę, że i tak zwycięży Ah! My Goddness, ale skoro tak ustalono... cóż, niech głosowanie trwa xD.
Mam jeszcze pytanie - kto będzie pisał tę petycje, macie już kogoś kto się zna na tego typu sprawach ^^?
Ja pisałem wcześniejszy wzór petycji odnośnie Fullmetal Alchemist więc nie będzie problemu z napisaniem nowej bo jest poprzedni projekt. Pozatym mam kontakt mailowy z moja wychowawczynią ze szkoły co uczy J.Polskiego więc problemu nie ma
Zachęcam w dalszym ciągu serdecznie do głosowania. Głosowanie kończy się w piątek (25.08.2006)
Ja zagłosuje na Hunter X Hunter i na Ah My Goddess.
I mam małą prośbę czy jeśli ta petycja pójdzie już do tej TVP to czy wstawicie całą treść tej petycju tu na forum bo jestem strasznie ciekawy jak zamieżacie ją napisać. Każdy z mógłby się też podzielić swoimi odczuciami i uwagami co do tej petycji, czy by ich przekonała czy też nie, bo jak wiadomo są różni ludzie i różnie odbierają tego typu rzeczy, jednych może przekonać a innych nie. A co do tego głosowanie to przydało by cię zrobić coś na większą skalę bo nie każdy faj wchodzi na forum i nie sprawdza wszystkich tematów a co za tym idzie mogą w ogóle nie zaóważyć tego tematu i ominą go, a jestem pewien że tysiące fanów nic o tym głosowaniu nie wie.:(
Mam cichą nadzieje że TVP jednak się przekona i zacznie coś puszczać z Anime:)
Pozdrawiam.
One Piece
I mam małą prośbę czy jeśli ta petycja pójdzie już do tej TVP to czy wstawicie całą treść tej petycju tu na forum bo jestem strasznie ciekawy jak zamieżacie ją napisać. Każdy z mógłby się też podzielić swoimi odczuciami i uwagami co do tej petycji, czy by ich przekonała czy też nie, bo jak wiadomo są różni ludzie i różnie odbierają tego typu rzeczy, jednych może przekonać a innych nie. A co do tego głosowanie to przydało by cię zrobić coś na większą skalę bo nie każdy faj wchodzi na forum i nie sprawdza wszystkich tematów a co za tym idzie mogą w ogóle nie zaóważyć tego tematu i ominą go, a jestem pewien że tysiące fanów nic o tym głosowaniu nie wie.:(
Oj, nie czytało się tematu "Zakładamy petycję", nie czytało
Tamta petycja zostanie jeszcze ulepszona i to bardzo
Moje typy ,to:
Trigun i Beck;)
Black Lagoon
Proponuję by TVP emitowało Azumangę Daioh
Przyszła petycja z pewnością zostanie jeszcze ulepszona Kiedy zakończymy głosowanie w tym temacie, przeniesiemy się spowrotem do tematu o nazwie "ZAKŁADAMY PETYCJĘ?" i tam podyskutujemy nad projektem nowej petycji.
Oczywiście dokładnie Was poinformujemy Szanowni Forumowicze gdzie będziecie mogli zobaczyć projekt petycji oraz pisać swoje uwagi i sugestie.
Zachęcam serdecznie w dalszym ciągu do głosowania. Głosowanie trwa do piątku (25.08.2006)
a ja glosuje na peach girl i sailor moon:)))
Do naszej listy moĹźna dolaczys Gigi'ego, Aoki Densetsu Shoot! i Dear Boys. mysle ze serie o klimacie sportowym maja jednak najwieksze szanse:D
Ja bym sie cieszył gdyby przeniesli z TVP kultura na TVP1 Cowboy Bebop. Z checia bym go zobaczyl
to zagłosuję na AMG ^^
nie widziałem, obaczyłbym z chęcią
ej, ale np. na takim polsacie czy tv4 mogliby puscic cos takiego jak "Sugar Sugar Rune" (..choco ruuune..! )
takie akurat na poziom tych stacji, takie historyjki troche dla dzieci, ale wkrecajace
Ostatnio edytowany przez parara (2006-08-24 00:50:15)
KDE4 ssie
Ja obstawiam baaaaaaaardzo mocno School Rumble. Zero przemocy, ot, taka przyjemna komedyjka
"Skazany na zajebistość"
Ja jestesm za Love Hina.Jeszcze nie głosowałem.