Nie jesteś zalogowany.
A możecie założycie alias typu www.raws.dl.pl lub www.rawsdirect.dl.pl tak by łatwiej zapadał w pamięci, co?
jako, że mam zrobić stronkę, która będzie wygodniejsza, to dobry pomysł, ale nie na PL nie:) wiesz jakiś prv czy coś się wykorzysta.
jako, że mam zrobić stronkę, która będzie wygodniejsza, to dobry pomysł, ale nie na PL nie:) wiesz jakiś prv czy coś się wykorzysta.
A jaka różnica jest między prv.pl a dl.pl??? Tu i tu masz PL. No chyba ze myslisz o jakims aliasie bez oznaczeń narodowych.
Ostatnio edytowany przez Zatoichi (2006-08-20 14:23:45)
Ze względu na to, że pokazał się pierwszy sub Kemonozume i pewnie wkrótce pojawi się polskie tłumaczenie na ANSI, zapraszam do pobrania rawów tego anime w wersji HDTV. Zrezygnowalem z wersji 1280x720 na rzecz 1024x576, gdyz ta druga pomimo mniejszej rozdzialki i tak przewyzsza pierwsza pod wzgledem ostrosci obrazu.
Do pobrania są już 3 odcinki na GigeShare, a jutro pojawi sie torrent. Zapraszam.
Hatake napisał:jako, że mam zrobić stronkę, która będzie wygodniejsza, to dobry pomysł, ale nie na PL nie:) wiesz jakiś prv czy coś się wykorzysta.
A jaka różnica jest między prv.pl a dl.pl??? Tu i tu masz PL. No chyba ze myslisz o jakims aliasie bez oznaczeń narodowych.
ahaaa, lol a ja myślałem, że ty to dl.pl podawałeś tak dla przykładu:D
Zbliża się mój 2-tygodniowy urlop, z dala od kompa i netu, więc wszystkie rawy serii, które wypuszczamy, mogą w tym czasie się nie pojawić.
Na pożegnanie zakończyłem uploadowanie całej serii To Heart: Remember my Memories w wersji DVDrip. Do ściągnięcia jest 13 odcinków, 7 specjali i 4 dodatki.
Interesuje mnie ściągnięcie całej serii Naruto (oprócz zapychaczy) w rawach. Jeśli są tu jakieś dobre duszyczki które chcą pomoc to byłbym bardzo wdzięczny za linki.
hehe, no to fajno, bo czekam, zgubiłem płytke z tymi epami i mi potrzeba;/
EDIT: od dnia dzisiejszego wznawiam uploadowanie TB ze swojej strony;]
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-08-30 12:58:01)
mi bardzo zależy na rawkach Black lagoon w HD jak by ktoś miła to byłbym wdzięczny za wrzucenie
Tu masz rawy dvd-ripy.pPewnie niedługo beda wszystkie.
u nas też sa bodajże te same, btw. te dvd-rpiy są ładniejsze od hd.
A czy są gdzieś rawy Naruto od początku serii do końca walki Naruto VS Sasuke (bez zapychaczy)???
na eMule;)
mam prosbe czy moze ktos wrzucic:
[darkside-raws]Macross_Zero_01,02,03,04,05??
proponowalbym założyć też prośbę, na forum;]
Witam,
a ja mam takie pytanie czy może także będziedzie udostępniać obrazy płyty DVD??
W z góry dziękuje za odpowiedź.
Raczej nie, gdyż wiązało by się to z zbyt długim czasem potrzebnym na wrzucenie jednego obrazu płyty. Zresztą nie sądzę żeby było duże zainteresowanie obrazami DVD z powodu na wolne nety większości polaków i tym samym kilka godzin wrzucania szybko by się zmarnowały z powodu na wygaśniecie linków.
A zresztą przynajmniej ja nie posiadam żadnej płyty DVD z anime, za wyjątkiem oryginalnych płyt wydanych w polsce. Których z oczywistych powodów wrzucać nie zamierzam.
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2006-09-12 18:45:41)
Mnie akurat bardziej by interesowały japońskie wydania, niż polskie.