Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
właśnie od nich, więc to ktoś kto tłumaczy, powinien pierwszy wyjść z takim pomysłem :p No i może nie chcesz robić, ale już 2 raz spotykam jakiś pomysł dotyczący napisów, wcześniej o płatne suby, wysuwa ktoś kto ich nie robi, żeby tłumacze mogli zarabiać, a teraz łączenie grup :p
co za roznica kto wyskoczy z pomyslem (it to jest tylko pytanie nie pomysł czytaj uwaznie zanim napiszesz)
O ile ten poprzedni pomysł (z płaceniem za napisy) miał może 1% szans na realizację, to ten jest kompletną pomyłką
Taki obrazowy przykład... Łatwiej uczyć się w klasie 30-osobowej (w tym goście, którym nie chce się uczyć i przeszkadzają innym), czy 10-15?
a powiec mi co ma nauka do robienia napisow jak kazdy by robił napisy do czego innego,jak dajecie przyklad szkoly tez taki dam co za łatwiej bedziesz sie uczył w klasie 15 osobowej geografi a obok w klasie jest druga 15 osobowa tylko uczy sie matematyki moim zdaniem niebedzie to w niczym przeszkadzac wiec jak dajecie przyklady dajcie jakies sensowne jak co niektorzy podawali
Nikt z grup suberskich nie wyskoczyłby z takim pomysłem Sama idea mocno ssie A dlaczego było już napisane.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
@BeAsTMaStEr - ale odpowiedz mi na jedno pytanie: po co?
jak dajecie przyklad szkoly tez taki dam co za łatwiej bedziesz sie uczył w klasie 15 osobowej geografi a obok w klasie jest druga 15 osobowa tylko uczy sie matematyki moim zdaniem niebedzie to w niczym przeszkadzac
Jeśli masz na myśli to, że będą się uczyć w tej samej klasie dwóch różnych rzeczy, to zdecydowanie będą sobie przeszkadzać. A jeśli są w oddzielnych salach, to co to za przykład? xD
To jest zdecydowanie "poraniony pomysł", jak to ktoś na tym forum powiedział.
Nevar napisał:O ile ten poprzedni pomysł (z płaceniem za napisy) miał może 1% szans na realizację, to ten jest kompletną pomyłką
Taki obrazowy przykład... Łatwiej uczyć się w klasie 30-osobowej (w tym goście, którym nie chce się uczyć i przeszkadzają innym), czy 10-15?
a powiec mi co ma nauka do robienia napisow jak kazdy by robił napisy do czego innego,jak dajecie przyklad szkoly tez taki dam co za łatwiej bedziesz sie uczył w klasie 15 osobowej geografi a obok w klasie jest druga 15 osobowa tylko uczy sie matematyki moim zdaniem niebedzie to w niczym przeszkadzac wiec jak dajecie przyklady dajcie jakies sensowne jak co niektorzy podawali
Jeśli nie widzisz analogii między tym przykładem, a Twoim pomysłem, to oznacza, że by porozmawiać musiałbym zniżyć się do Twojego poziomu, a tego nie zrobię.
Co do Twojego przykładu, postawię piwo temu, kto udowodni, że jest sensowny.
A skoro twierdzisz, że to pytanie, odpowiedzią zgromadzonych jest: NIE
Strony Poprzednia 1 2