#21 2007-04-12 18:42:24

Sousuke_PL
Użytkownik

Odp: Grupy fansuberskie

Ja to na własnej skórze przeżyłem, w podstawówce miałem 16 osób w klasie, teraz 34 (pewnie ktoś w tym roku odpadnie xD) i odpowiedź jest oczywista :p

firmapucca2lu8.jpg

#22 2007-04-12 18:58:00

BeAsTMaStEr
Użytkownik

Sousuke_PL napisał:

właśnie od nich, więc to ktoś kto tłumaczy, powinien pierwszy wyjść z takim pomysłem :p No i może nie chcesz robić, ale już 2 raz spotykam jakiś pomysł dotyczący napisów, wcześniej o płatne suby, wysuwa ktoś kto ich nie robi, żeby tłumacze mogli zarabiać, a teraz łączenie grup :p

co za roznica kto wyskoczy z pomyslem (it to jest tylko pytanie nie pomysł czytaj uwaznie zanim napiszesz)

Nevar napisał:

O ile ten poprzedni pomysł (z płaceniem za napisy) miał może 1% szans na realizację, to ten jest kompletną pomyłką oczkod

Taki obrazowy przykład... Łatwiej uczyć się w klasie 30-osobowej (w tym goście, którym nie chce się uczyć i przeszkadzają innym), czy 10-15?

a powiec mi co ma nauka do robienia napisow jak kazdy by robił napisy do czego innego,jak dajecie przyklad szkoly tez taki dam co za łatwiej bedziesz sie uczył w klasie 15 osobowej geografi a obok w klasie jest druga 15 osobowa tylko uczy sie matematyki moim zdaniem niebedzie to w niczym przeszkadzac wiec jak dajecie przyklady dajcie jakies sensowne jak co niektorzy podawali

#23 2007-04-12 19:52:48

Quithe
Użytkownik

Nikt z grup suberskich nie wyskoczyłby z takim pomysłem oczkod Sama idea mocno ssie jezor A dlaczego było już napisane.

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#24 2007-04-12 20:09:58

Freeman
Użytkownik

@BeAsTMaStEr - ale odpowiedz mi na jedno pytanie: po co?

#25 2007-04-12 20:24:11

lb333
Użytkownik

BeAsTMaStEr napisał:

jak dajecie przyklad szkoly tez taki dam co za łatwiej bedziesz sie uczył w klasie 15 osobowej geografi a obok w klasie jest druga 15 osobowa tylko uczy sie matematyki moim zdaniem niebedzie to w niczym przeszkadzac

Jeśli masz na myśli to, że będą się uczyć w tej samej klasie dwóch różnych rzeczy, to zdecydowanie będą sobie przeszkadzać. A jeśli są w oddzielnych salach, to co to za przykład? xD

To jest zdecydowanie "poraniony pomysł", jak to ktoś na tym forum powiedział. smile

#26 2007-04-12 21:04:32

Nevar
Użytkownik

BeAsTMaStEr napisał:
Nevar napisał:

O ile ten poprzedni pomysł (z płaceniem za napisy) miał może 1% szans na realizację, to ten jest kompletną pomyłką oczkod

Taki obrazowy przykład... Łatwiej uczyć się w klasie 30-osobowej (w tym goście, którym nie chce się uczyć i przeszkadzają innym), czy 10-15?

a powiec mi co ma nauka do robienia napisow jak kazdy by robił napisy do czego innego,jak dajecie przyklad szkoly tez taki dam co za łatwiej bedziesz sie uczył w klasie 15 osobowej geografi a obok w klasie jest druga 15 osobowa tylko uczy sie matematyki moim zdaniem niebedzie to w niczym przeszkadzac wiec jak dajecie przyklady dajcie jakies sensowne jak co niektorzy podawali

Jeśli nie widzisz analogii między tym przykładem, a Twoim pomysłem, to oznacza, że by porozmawiać musiałbym zniżyć się do Twojego poziomu, a tego nie zrobię.
Co do Twojego przykładu, postawię piwo temu, kto udowodni, że jest sensowny.

A skoro twierdzisz, że to pytanie, odpowiedzią zgromadzonych jest: NIE

Stopka forum

© Animesub.info 2024