Nie jesteś zalogowany.
SPOILER!!
Główny bohater to Yagami Light i używa Notesu Śmierci do zabijania
KONIEC SPOILERA!!
Żem wam pojechał spoilerem, co nie?
Popieram tutaj jak najbardziej mojego imiennika (tj. Przemka3). W sumie to czasami, odnoszę wrażenie, że niektórzy to specjalnie wchodzą na takie tematy, by potem pisać, że spoilerujemy.
Ups... W sumie to mały offtop się zrobił. W każdym bądź razie seria zbliża się do końca, a pod koniec pojawiają się jeszcze nowe postacie. Ciekawe, ciekawe...
Ostatnio edytowany przez Szual (2007-05-19 10:50:29)
To po co wchodzisz do tego tematu? Tutaj są nowinki o najnowszych epkach.
O czym mamy w takim razie rozmawiać w tym temacie?
gdybys nie zauwazył ten temat jest nie tylko o najnowszych epkach . Na wczesniejszych stonach mozesz znależć linki do torrentów, wątki luzno traktujace tematyke DN,rozmowa na temat openingu i endingu, byl także omawiany temat filmu, jak i róznego rodzaju ciekawostek z tym anime zwiazane.
Aż tak ciężko zaznaczyć, że to co piszecie, będzie spoilerem? Ciekawe dlaczego inni się wysilają i to zaznaczają. I nie rozumiem dlaczego ktoś ma nie wychodzić do takiego temamtu skoro jeszcze nie ogladał, albo jest na poczatku. A jeśli ktoś potrzebuje opinii, czy warto, albo opinii, od której grupy najlepiej ściagać, lub ma prośby o seeda itp. to co, oddzielny temat ma zakładać? Chyba między innymi od tego ten temat jest!
Hm, kibicowałam L, i troszkę popsuło mi to zabawę.
Ostatnio edytowany przez liia (2007-05-19 11:10:30)
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Nie rozumiecie, czy nie chcecie zrozumieć, że gdyby każdy po obejrzeniu odcinka zdradzał co się w nim działo, to należałoby nie zaglądać do większości tematów z anime? Ale to już zależy od osoby piszącej
Ja już nie będę walczył z tym zjawiskiem - staram się podczas czytania nie natrafić na nic co mogłoby mi popsuć zabawę z dalszego oglądania, z różnym skutkiem ponieważ podobnie jak ~liia nadziałem się na tego spoilera
Oglądam z napisami ~Jasmine, a tam akcja nieco "w tyle" pozostaje. I dla mnie to tak samo jak wyjawienie faktów z mangi.
Szkoda, że ma być tylko 37 odcinków, bo anime jest jednym z lepszych jakie widziałem, głównie ze względu na nieprzewidywalność, dynamiczne zwroty akcji. Chyba tylko Prison Break bardziej mi się podobał.
Ostatnio edytowany przez Beavis (2007-05-19 11:15:35)
W takim razie, gdzie my mamy rozmawiać o najnowszych epkach?
U mnie jest na odwrót, bardziej podoba mi się Death Note niż Prison Break. Chociaż to wcale nie znaczy, że Prison Break jest jakiś gorszy.
Poza tym, my nie chcemy zdradzać najnowszych faktów, tylko podzielić się odczuciami...
[cytuj=rulezz]gdybys nie zauwazył ten temat jest nie tylko o najnowszych epkach . [/quote]
A czy ja napisałem, że jest TYLKO o najnowszych epkach? Napisałem, że są nowinki o najnowszych epkach.
Ostatnio edytowany przez Szual (2007-05-19 11:23:47)
No tutaj tylko że jesli zdradzasz jakis wazny watek to pisz spoiler. Nic ci nie ubedzie a tylko pomoże tym co do tego jeszcze nie doszli
Ostatnio edytowany przez rulezz (2007-05-19 11:22:50)
tylko tu chodzi o to, że ktoś napisał coś, co miało już miejsce ponad miesiąc temu w anime, a nie, że będzie za miesiąc w anime. moim zdaniem to już nie był spoiler, ale to tylko moja opinia. chyba wystarczy tego offtopa:)
"To po co wchodzisz do tego tematu? Tutaj są nowinki o najnowszych epkach.
"gdybys nie zauwazył ten temat jest nie tylko o najnowszych epkach ."
@rulezz:
Pierwsze nie wyklucza drugiego. Chodzi o to, że wchodząc do tematu o serii, która wychodzi na bieżąco, można spodziewać się bardzo aktualnych informacji w gąszczu innych rzeczy takich, jak sam wymieniłeś:
"linki do torrentów, wątki luzno traktujace tematyke DN,rozmowa na temat openingu i endingu, byl także omawiany temat filmu, jak i róznego rodzaju ciekawostek z tym anime zwiazane."
Gdyby oczyścić wszystko ze spoilerów, wszystkie dyskusje i posty, na podstawie materiału z pierwszego odcinka, to dostalibyśmy wyłącznie epitety: "Fajna seria. Super. Nie podoba mi się <SPOILER!!!!!> że Light chce zabić L </SPOILER!!!!>"
Ostatnio edytowany przez copyninja (2007-05-19 11:46:13)
ja odnioslem wrazenie ze po smierci L light zrobil sie troche mniej bystry nie wiem czemu ale jakos wtedy wydawal mi sie inteligetniejszy
ja odnioslem wrazenie ze po smierci L light zrobil sie troche mniej bystry nie wiem czemu ale jakos wtedy wydawal mi sie inteligetniejszy
Nie miał godnego rywala, to po co miał się przemęczać. Zresztą, teraz znowu zaczyna się robić coraz ciekawiej:D.
SPOILER
Hm, kibicowałam L, i troszkę popsuło mi to zabawę.
Moment jak L zdycha to jeden z dwóch najlepszych w całym anime/mandze Tym drugim jest chwila jak Misa zostaje panną lighta - wyraz jego twarzy w tym momencie był bezcenny
SPOILER
Wlasnie obejrzalam 31 epek. Mikami-chan to TOWAR
Ponieważ niektóre osoby ciągle mają problem z "odszukaniem"(?) miejsca, w którym są napisy do DN. Proszę bardzo: [URL=http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Nevar&b=1]
[/URL]
Witam. Moze to nie miejsce na to pytanie ale nie chce nie potrzebnie zakładac nowego tematu w napisach. Czy ktoś ma może napisy do 31odcinka DN chodzi mi dokładnie o wersje [S^M] jeśli tak to moze je wrzucic na strone albo dac jakiegos linka?
Witam. Moze to nie miejsce na to pytanie ale nie chce nie potrzebnie zakładac nowego tematu w napisach. Czy ktoś ma może napisy do 31odcinka DN chodzi mi dokładnie o wersje [S^M] jeśli tak to moze je wrzucic na strone albo dac jakiegos linka?
jak nie umiesz dopasowywać napisów (lub tym gorzej - jak jesteś leń) to nie ściągaj RAWÓW!
FAQ
Rozwiązywanie problemów z napisami
jak dopasować napisy?
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-05-22 11:37:38)
Nie mam po prostu dojścia do innych niż S^M. Z tego torrentu co sciągam nie mam innej wersji 31odcinka. A te napisy cieżko przesunąć bo zapierdzielają jak jakieś głupie
Jak by ktoś chciał to wrzuciłem na serwerek DN 32 [url]http://primevalworld.com/test/[Kuro-Hana]%20Death%20Note%20-%2032.avi[/url]
Ostatnio edytowany przez Armagedon (2007-05-25 10:03:36)
Mam takie pytanko male . Czy jest szansa dzis, na napisy do dn 32 ??
Jak sobie zrobisz.
Mam pytanie do tlumacza (wiem ,ze troche irytujace) kiedy beda ,szscunkowa , napisy bo po prostu wchodze co 30m na ansi i to mi troche dezorganizuje nauke.